Bericht versturen
Contacteer ons
Sia Li

Telefoonnummer : +86 18349393344

WhatsApp : +8618349393344

Chengdu Cesgate Technology Co., Ltd

Het werk met CESGATE, het Werk met een Professionele en Betrouwbare PCBA-Fabrikant

  • Chengdu Cesgate Technology Co., Ltd
  • Chengdu Cesgate Technology Co., Ltd
  • Chengdu Cesgate Technology Co., Ltd
  • Chengdu Cesgate Technology Co., Ltd
  • Chengdu Cesgate Technology Co., Ltd
  • Chengdu Cesgate Technology Co., Ltd
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Exporteur, Verkoper
Merken CESGATE Aantal werknemers 355~416
Jaarlijkse omzet 4,000,000-6,000,000 Opgericht Jaar 2012
Export pct 90% - 100%
Inleiding

CESGATE is een professionele de dienstenfirma hoofdzakelijk belast met de productie van en het verkopen van diverse types van gedrukte kringsraad, die zich bij het verlenen van een volledige waaier van de producten en de diensten van PCB concentreren aan onze klanten.


Ons bedrijf heeft zwaar in de meest geavanceerde moderne productie van de wereld, het testmateriaal, en de software, van de Verenigde Staten, Japan, Duitsland, Israël, Italië, en Taiwan geïnvesteerd. Wij maken backplanes op hoog niveau, HDI PCBs, PCBs met hoge frekwentie, hoge TG PCBs, halogeen-vrije PCBs, metaalsubstraten, flex maar stijf-flex PCBs, en andere high-tech producten. Ons bedrijf heeft de certificatie van het ISO-9001 kwaliteitssysteem en alle ISO-14001 milieusysteemcertificatie overgegaan. Onze producten hebben UL-goedkeuring door onze Afdeling van de Techniek Preventieve Controle, online inspectie en van 100% AOI, bereikt elektro te testen.


CESGATE streeft een betrouwbare en op lange termijn PCBA-leverancier te zijn ernaar. Onze gemiddelde levertijd is voorbij vele bedrijven gegaan. Ons bedrijf vestigt een stabiele verhouding op lange termijn met de belangrijke de logistiekbedrijven van de wereld, snel en de diensten die van uitstekende kwaliteit aan klanten wereldwijd aanbieden. CESGATE heeft goede samenwerking met duizenden cliënten in de wereld gevestigd. Onze klanten beduimelen altijd omhoog voor wat wij hebben gedaan.

Geschiedenis

2012, officieel gevestigde CESGATE;

2013, Voltooide ISO90001, ISO14001-de certificatie van het kwaliteitssysteem;

2014, nam aan grote elektronische producttentoonstellingen deel;

2015, Fabrieksuitbreiding, die 3 SMT-productielijnen toevoegen;

2016, ging Alibaba in;

2017, Fabrieksuitbreiding, die SMT-productielijnen toevoegen en gekocht meer machines zoals FUJI;

2018, organiseerde het team diepgaand het leren van, met inbegrip van veiligheid opleiding, professionele capaciteit opleiding, enz.

2019, CESGATE aan Chengdu toe te schrijven aan verdere ontwikkeling opnieuw die wordt gevestigd die;

2020, bouwde een ander pakhuis, die de schaal van 4.000 vierkante meters uitbreiden, en de teamleden bereikten 120 mensen;

2021, kocht meer machines, zoals FUJI XPF, NXT3, AIMEX, AOI/SPI/XRAY/FIRST-ARTIKEL…

Dienst

Voor een betere het citeren ervaring, controleer de dienstenoverzicht van CESGATE hieronder:

1. De vrije en volledige citaatdienst.

Na het ontvangen van uw Gerber en BOM, zal CESGATE een volledig citaat binnen 24 uren, met inbegrip van de prijs van elke component verstrekken. Wij kunnen geschikte vervangingen volgens uw vereisten ook adviseren zodat u het citaat kunt krijgen u in een korte tijd zonder ruzie wilt.

 

2. Opeenstapelingsontwerp.

CESGATE de ingenieurs zullen een opeenstapeling ontwerpen die onze productiecapaciteit voor uw verwijzing volgens uw vereisten zoals impedantiecontrole na het ontvangen van de orde ontmoet. Als u niet tevreden met het bent, zullen de ingenieurs het wijzigen tot u wordt tevredengesteld.

 

3. PCB-vervaardiging.

Gelieve te verwijzen naar volgende geproduceerde PCB van CESGATE algemeen, als uw project om het even wie ontmoet, u kan ons contacteren:

* PCB 2-68L;

* Stijve PCB;

* Flexibele PCB;

* Stijf-flex PCB;

* HDI-PCB;

* Vergulde PCB;

* Hoge Frequentie PCBs;

* Aluminiumpcb;

* De Kringsraad van de koperbasis;

* Hoge TG-PCB;

* Zware Koperpcb

* Aangepast.

CHINA Chengdu Cesgate Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Al PCBs zal vóór assemblage, zoals inrichting worden getest die en het vliegen sonde het testen testen, en een testrapport zal worden voorgelegd, zodat kunt u volledig van onze PCB-kwaliteit worden verzekerd

 

4. Componentensourcing.

CESGATE de beroeps verstrekken een one-stop BOM-oplossing, met inbegrip van BOM-voltooiing, delenselectie, en delensourcing voor duizenden van onze klanten die per jaar, het succes van hun prototype, kleine, van de middelgroot-volume en massapartij producten waarborgen.

CHINA Chengdu Cesgate Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

-10.000+ soorten Yageo, Murata, AVX, Kemet-Condensatoren en Weerstanden in opslag


- Inductor, ferrietparels, en schakelaars in voorraad
- Delenlevering op gehele BOM wordt gebaseerd die
- Delenselectie en de vervangingsdienst
- Een leveranciers certificatiesysteem
- Standaardiqc-systeem
- De professionele ingenieurs van de componentenbevestiging
- Professionele BOM-ingenieurs

 
5. Assemblage
De 12 SMT-lijnen zijn uitgerust met high-end FUJI SMT machines, de terugvloeiingsovens van 10 temperaturenstreken, AOI, SPI, RÖNTGENSTRAAL, en BGA-herwerkingsmachines. Wij verstrekken ook het volledige productieproces met inbegrip van SMT, assemblage, het testen, en de doosbouw.
CHINA Chengdu Cesgate Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2
 
 
6. De goede naverkoopdienst.
CESGATE gelooft altijd dat de levering het eind van een project betekent, en wij zullen klant blijven opvolgen terugkoppelen en behandelen geen naverkoopproblemen. De verantwoordingsplicht is altijd een zeer belangrijk stuk van CESGATE geweest, en de kwaliteit is het hoogste doel van ons.
 
Ons Team

CESGATE het team heeft niet alleen ingenieurs en workshoparbeiders ervaren maar ook volledig verkoop en naverkoop de dienstpersoneel gehad, zodat u in het proces zonder enig zorgen en ongemak kunt samenwerken.

 

CHINA Chengdu Cesgate Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0