Bericht versturen
Contacteer ons
Sia Li

Telefoonnummer : +86 18349393344

WhatsApp : +8618349393344

Profiel QC

Kwaliteitsbeleid

 

CESGATE, als professionele PCB en PCBA-kan een fabrikant, one-stop dienst van PCB/PCBA-ontwerp, PCB vervaardigend, componentensourcing, PCB-Assemblage, en volledige productassemblage en test verlenen. Wij hebben certificatie van ISO 9001, ISO 13485, en UL. Om productiekwaliteit te controleren en de sociale verantwoordelijkheid van ons bedrijf te verbeteren, streeft CESGATE ernaar om de volgende vier punten te doen:

 

 • Zorgvuldige Vervaardiging: Alle werknemers zouden moeten productie als kern nemen, klantentevredenheid als doel, en hun plichten uitvoeren die met de relevante behoeften van het bedrijf in overeenstemming zijn. Het personeel in technologie, de productie, de dienst, of het beheer streven voor hogere productie en kwaliteit maar lagere kosten. Alle werknemers zouden moeten samenwerken om elektronische componenten met hoge prestaties, lagere consumptie, en betere kwaliteit te maken.

Chengdu Cesgate Technology Co., Ltd kwaliteitscontrole 0

 • Volledige Participatie: Onze bedrijf gezette mensen eerst. De de overleving en ontwikkeling van het bedrijf blijven gebonden aan het personeel. Ons bedrijf onderstreept dat alle werknemers aan het beheer van kwaliteit zouden moeten deelnemen. Wij willen het bewustzijn van werknemers van kwaliteit en verantwoordelijkheid opheffen om al personeel toe te laten om te realiseren dat wij trots zouden moeten zijn van het bloeien van zaken en beschamend van de zwakheid van de zaken zijn. Al personeel moet pro-actieve maatregelen treffen om kwaliteit te controleren en bijdragen tot de productie van uitstekende kwaliteit te leveren.

Chengdu Cesgate Technology Co., Ltd kwaliteitscontrole 1

 • Voortdurende verbetering: De voortdurende verbetering is het doel ons die bedrijf wordt achtervolgd om een volledig kwaliteitssysteem op te zetten. Ons bedrijf verzamelt de informatie terugkoppelt en interne controle om de behoeften en de verwachtingen van de markt en de klanten, de problemen van kwaliteitscontrole te identificeren, en dan oplost de problemen op snelle en efficiënte manieren. Op deze manieren, blijft PDCA werken, de tevredenheid van klantenstijgingen, bevorderen de zaken en de verrichting van de zaken gaat in positieve ontwikkeling binnen. Volgens ISO 9001 en ISO 14001, zal het kwaliteitscontroleministerie van CESGATE strikt de kwaliteit vóór verzending controleren. Alle niet-overeenkomende producten zullen onmiddellijk worden afgedankt en worden gereproduceerd.
 •  

Chengdu Cesgate Technology Co., Ltd kwaliteitscontrole 2

 • Voortreffelijkheidsachtervolgingen: CESGATE is een uitstekende groep die de ondernemingsgeest van „integriteit, geduld, exploratie, en enthousiasme bepleiten“. Al personeel moet alle inspanningen leveren om de ontwikkeling van het bedrijf te drijven. Het bedrijf zet de klant eerst, bepleit volledige participatie in de onderneming, het onderhoud, en de voortdurende verbetering van kwaliteitscontrole, streeft uitstekende kwaliteit en prestaties na, en creeert de glorie van CESGATE om het land, de maatschappij, en de bedrijvige werknemers te dienen.

Chengdu Cesgate Technology Co., Ltd kwaliteitscontrole 3

Om de Productie en Kwaliteitsstroomgrafiek van CESGATE te begrijpen meer intuïtief, gelieve te verwijzen naar het volgende diagram, als u om het even welke vragen hebt, gelieve vrij te voelen om onze klantenservice te contacteren:

Chengdu Cesgate Technology Co., Ltd kwaliteitscontrole 4

 

Om de instructies en de doelstellingen van milieubescherming ontwikkeling en groene ontwikkeling volledig uit te voeren, wordt CESGATE uitgerust met professioneel behandelings van afvalwatermateriaal door verordeningen en werkt 24 uur per dag om ervoor te zorgen dat de lossing aan de nationale norm voldoet.

 

De Milieubescherming vergemakkelijkt

 • De onafhankelijke en volledige faciliteiten voor drie verspillen het behandelen
 • Full-time monitor van milieubescherming.
 • Het geschikte uploaden van de controlegegevens.

Chengdu Cesgate Technology Co., Ltd kwaliteitscontrole 5

 • Chengdu Cesgate Technology Co., Ltd
  Standaard: IATF_16949
  Aantal: CN12/30393
  Uitgiftedatum: 2022-03-15
  Vervaldatum: 2025-03-14
  Scope / Range: Manufacture of print circuit board (PCB) for automobile.
  Uitgegeven door: SGS
 • Chengdu Cesgate Technology Co., Ltd
  Standaard: ISO14001
  Aantal: CN08/32249
  Uitgiftedatum: 2020-12-26
  Vervaldatum: 2023-04-25
  Scope / Range: Manufacture of single sided, double sided and multilayer printed circuit boards.
  Uitgegeven door: SGS
 • Chengdu Cesgate Technology Co., Ltd
  Standaard: ISO9001
  Aantal: CN07/31279
  Uitgiftedatum: 2022-02-28
  Vervaldatum: 2025-02-27
  Scope / Range: Manufacture of single sided, double sided and multilayer printed circuit boards.
  Uitgegeven door: SGS