Bericht versturen

12 Raad van laag Multilayer Elektronische PCB

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: CESGATE
Certificering: ISO9001/ ISO14001
Modelnummer: Na
Min. bestelaantal: 1PCS (Geen MOQ)
Prijs: Negotiable (Depends on your GERBER and BOM)
Verpakking Details: PCB: Vacuümverpakking / PCBA: ESD-verpakking
Levertijd: 1-30 werkdagen
Betalingscondities: T/T, L/C
Levering vermogen: 1000 Eenheid/Eenheden per Week Productnaam: 12 laagoem het Prototypevervaardiging van PCB van de Elektronische delennovatie Multilayer
Eigenschap: Hoqunoem Elektronische Delennovatie De testende dienst: 100% de test van AOI Testing /ICT/FCT
Oppervlakte het eindigen: De onderdompelingsgoud van HASL \ OSP \ Diensttype: Aangepaste PCB Assemby
Certificaatnorm: Ipc-a-600H Klasse 2, Klasse 3, TS16949, ROHS Raadsdikte: 1.6mm
Hoog licht:

12 vervaardiging van laag multilayer PCB

,

OEM multilayer vervaardiging van PCB

,

12 raad van laag de elektronische PCB

12 laagoem het Prototypevervaardiging van PCB van de Elektronische Delennovatie Multilayer

 

 

Toepassing

 

Van smartphones aan keukentoestellen, speelt de elektronika een belangrijke rol in ons dagelijks werk. Centraal bij elk elektronisch product is de Gedrukte Kringsraad (PCB). Het is de stichting vandaag van de meeste elektronika. Deze componenten hebben een groot aantal configuraties die hen toestaan om diverse functies te verstrekken. Met de uitbreiding en de ontwikkeling van elektronische producten in diverse industrieën, PCB-zich constant ook ontwikkelen de toepassingen. Vandaag, omvat het gebruik van multilayer PCBs bijna elke industrie en evolueert constant in de nieuwe industrieën en toepassingen. Multilayer PCBs is het belangrijkste functionele centrum van de meeste elektronische producten in de moderne wereld. De kringsraad sluit componenten aan elkaar aan door een reeks verwante kringen. De meeste mensen erkennen gedrukte kringsraad wanneer zij hen zien. U zult deze kleine groene spaanders centraal bij elektronika vinden. Multilayer PCBs komt in een horde configuraties en van een verscheidenheid van materialen gemaakt. Deze flexibiliteit laat PCBs toe om in een verscheidenheid van hoedanigheid en toepassingen te functioneren

 

 

PCB-Mogelijkheden

Nr. Punten Mogelijkheden
1 Lagen 2-68L
2 Maximum het machinaal bewerken grootte 600mm*1200mm
3 Raadsdikte 0.2mm6.5mm
4 Koperdikte 0.5oz-28oz
5 Min spoor/ruimte 2.0mil/2.0mil
6 Minimum gebeëindigde opening 0. 10mm
7 Maximumdikte aan diameterverhouding 15:1
8 Via behandeling Via, blind&buried via, via in stootkussen, Koper binnen via…
9 De oppervlakte eindigt/behandeling HASL/HASL loodvrij, Chemisch tin, Chemisch Goud, Zilver van Onderdompelings het gouden Inmersion/Goud, Osp, Gouden Plateren
10 Grondstof FR408 FR408HR, PCL-370HR; IT180A, Megtron 6 (Panasonic); Rogers4350,
Rogers4003, RO3003, Rogers/Taconic/Arlon/Nelco-laminaat met materiaal Fr-4 (met inbegrip van het gedeeltelijke hybride lamineren van Ro4350B met Fr-4)
11 De kleur van het soldeerselmasker Green.Black.Red.Yellow.White.Blue.Purple. Matte Green. Matte Black
12 De testende Dienst AOI, Röntgenstraal, vliegen-Sonde, Functietest, Eerste Artikelmeetapparaat
13 Het profileren van Ponsen Het verpletteren, v-BESNOEIING, Beveling
14 Bow&twist ≤0.5%
15 HDI-type 1+n+1,2+n+2,3+n+3
16 Min mechanische opening 0.1mm
17 Min laseropening 0.075mm

 

 

Bedrijfinleiding

 

De Technologieco. van Chengducesgate, Ltd werd opgericht in Chengdu, Sichuan, China. Het is een elektronische verwerkende provider en een gedrukte fabrikant van de kringsraad, die PCB-ontwerplay-out, PCB vervaardigend, PCB-assemblage, componentenverwerving, het functionele testen van PCBA, afgewerkt productassemblage, One-stop dienst de wereldwijd van enz. verlenen. Een brede waaier van eindmarkten met inbegrip van PCBAs voor automobiel, consument, industrieel en gezondheidszorg. Onze producten worden over de hele wereld uitgevoerd, met inbegrip van Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europees landen en Azië, enz. Het bedrijf heeft sterke professionele R&D-ingenieurs en meer dan 10 SMT-productielijnen .CESGATE is professionele PCB en PCBA-de Fabrikant, kan one-stop dienst verlenen die van PCB/PCBA-Ontwerp, PCB/PCBA-Kloon, PCB, Componentensourcing, PCB-Assemblage, en volledig productassemblage en test vervaardigen. Wij hebben certificatie van ISO 9001, ISO 13485 en UL. Onze capaciteit met inbegrip van: 1-32 de raad van lagenfr4 PCB productie, 1-12 kunnen lagen Flexibele PCB, Aluminiumpcb en Ceramische PCB die, over 324000pcs PCBA per maanden eindigen vervaardigen de vervaardigen.

 

 

 

12 Raad van laag Multilayer Elektronische PCB 012 Raad van laag Multilayer Elektronische PCB 112 Raad van laag Multilayer Elektronische PCB 212 Raad van laag Multilayer Elektronische PCB 312 Raad van laag Multilayer Elektronische PCB 412 Raad van laag Multilayer Elektronische PCB 512 Raad van laag Multilayer Elektronische PCB 6

 

FAQ

 

 

Q: Zijn mijn dossiers veilig?
CESGATE: Uw dossiers worden gehouden in volledige veiligheid. Wij beschermen het intellectuele eigendom voor onze klanten in het gehele proces. Alle documenten van klanten worden nooit gedeeld met om het even welke derde partijen.
Indien gevraagd door de cliënt, zullen wij een NDA onderworpen aan lokale wetten aan de kant van de cliënt ondertekenen en zullen beloven om cliëntgegevens hoogst vertrouwelijk te houden.
Q: Hoe ongeveer de het verschepen kosten?
CESGATE: De het Verschepen kosten hangen van de bestemming, het gewicht en het volume van de goederen evenals het citaat op dat ogenblik van de vrachtvervoerder van DHL/FEDEX/af. U kunt ons over de vervoersmanier informeren u alvorens een orde te plaatsen nodig hebt.
Q: Hoe kunnen wij kwaliteit waarborgen?
CESGATE: Altijd een voorproductiesteekproef vóór massaproduktie;
Altijd definitief Inspectie en testrapport vóór verzending;
Q: Waarom zouden wij van CESGATE moeten kopen?
CESGATE: Professioneel en ervaren R&D-team. Geavanceerde productiemateriaal, wetenschappelijke en redelijke processtroom.
Betrouwbaar en strikt systeem voor kwaliteitscontrole. Wij testen al onze producten alvorens de verzending om alles ervoor te zorgen in perfecte voorwaarde is. Van het ontwerp aan het volledige product, zal het professionele team van CESGATE u bij gemak zetten.

 

 

 

 

 

Contactgegevens
Kevin

Telefoonnummer : +8613924238867

WhatsApp : +8618349393344