Bericht versturen

IT180A Multilayer Elektronische Gedrukte LOODVRIJE de Kringsraad IG HASL van PCB

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: CESGATE
Certificering: ISO9001/ ISO14001
Modelnummer: Na
Min. bestelaantal: 1PCS (Geen MOQ)
Prijs: Negotiable (Depends on your GERBER and BOM)
Verpakking Details: PCB: Vacuümverpakking / PCBA: ESD-verpakking
Levertijd: 1-30 werkdagen
Betalingscondities: T/T, L/C
Levering vermogen: 30,000PCS/month
Productnaam: Aangepaste Elektronische Krings Multilayer PCB voor Gegevenstransmissie en Powe Eigenschap: Voor Gegevenstransmissie en Macht
Levering vermogen: 1000 Eenheid/Eenheden per Week De testende dienst: 100% de test van AOI Testing /ICT/FCT
FR4 Multilayer PCB: Gedrukte Kringsraad HASL Type: PCB van de metaalkern
Oppervlakte het eindigen: IG, LOODVRIJE HASL Raadsdikte: 1.6mm
Hoog licht:

IT180A elektronische gedrukte kringsraad

,

elektronische gedrukte LOODVRIJE kringsraad IG HASL

,

IT180A Multilayer PCB

Aangepaste Elektronische Krings Multilayer PCB voor Gegevenstransmissie en Macht

 

 

Korte Inleiding aan onze PCBs

 

PCB-kenmerken: 1. Hoge bedradingsdichtheid, kleine grootte en lichtgewicht, die voor de miniaturisatie van elektronisch materiaal bevorderlijk is. 2. wegens de herhaalbaarheid en de consistentie van de grafiek, fouten in bedrading en assemblage worden verminderd, en het materiaalonderhoud, het zuiveren en de inspectietijd worden bespaard. 3. Het is bevorderlijk voor gemechaniseerde en geautomatiseerde productie die, die arbeidsproductiviteit verbeteren en de kosten van elektronisch materiaal drukken. 4. Het ontwerp kan worden gestandaardiseerd en gemakkelijk te ruilen. PCB is de afkorting van Gedrukte die Kringsraad, in Chinese geroepen gedrukte kringsraad wordt vertaald, omdat het door elektronische druk wordt gemaakt, zodat wordt het genoemd „gedrukte“ kringsraad. Multilayer PCB is een belangrijke elektronische component in de elektronische industrie, een steun voor elektronische componenten, en een drager voor elektroverbinding van elektronische componenten. Multilayer PCB is wijd gebruikt in de vervaardiging van elektronische producten. waarom het wijd wordt gebruikt.

 

PCB-Mogelijkheden

Nr. Punten Mogelijkheden
1 Lagen 2-68L
2 Maximum het machinaal bewerken grootte 600mm*1200mm
3 Raadsdikte 0.2mm6.5mm
4 Koperdikte 0.5oz-28oz
5 Min spoor/ruimte 2.0mil/2.0mil
6 Minimum gebeëindigde opening 0. 10mm
7 Maximumdikte aan diameterverhouding 15:1
8 Via behandeling Via, blind&buried via, via in stootkussen, Koper binnen via…
9 De oppervlakte eindigt/behandeling HASL/HASL loodvrij, Chemisch tin, Chemisch Goud, Zilver van Onderdompelings het gouden Inmersion/Goud, Osp, Gouden Plateren
10 Grondstof FR408 FR408HR, PCL-370HR; IT180A, Megtron 6 (Panasonic); Rogers4350,
Rogers4003, RO3003, Rogers/Taconic/Arlon/Nelco-laminaat met materiaal Fr-4 (met inbegrip van het gedeeltelijke hybride lamineren van Ro4350B met Fr-4)
11 De kleur van het soldeerselmasker Green.Black.Red.Yellow.White.Blue.Purple. Matte Green. Matte Black
12 De testende Dienst AOI, Röntgenstraal, vliegen-Sonde, Functietest, Eerste Artikelmeetapparaat
13 Het profileren van Ponsen Het verpletteren, v-BESNOEIING, Beveling
14 Bow&twist ≤0.5%
15 HDI-type 1+n+1,2+n+2,3+n+3
16 Min mechanische opening 0.1mm
17 Min laseropening 0.075mm

 

 

Bedrijfinleiding

 

De Technologieco. van Chengducesgate, Ltd werd gevonden in Chengdu, China.The-is het bedrijf sterke en professionele technisch, met perfect kwaliteitsborgingsysteem en gaat test-geanalyseerd instrument vooruit. CESGATE is één van de Professionele multilayer PCB-fabrikant van China. Wij hebben professionele PCB-ontwerper voor uw PCB-lay-outvereiste. Wij ontwerpen enige, dubbele, en multilagen, Stijve, flexibele, flex-Stijve gedrukte kringsraad, en PCB-assemblage. Door gegevensbeheer, heeft CESGATE zeer productieefficiency op een system-driven wijze, en bereikte voltooiing binnen 24 uren van ordeplaatsing aan levering verbeterd, die gebruikers helpen de onderzoek en ontwikkelingscyclus verkorten. Als promotor en vakman van de Industrie 4,0, zal CESGATE zijn eigen digitale en intelligente herhaling, versnellen en zal actief tot een „nieuwe vuurtoren“ voor intelligente productie in de elektronische industrie leiden.

 

 

IT180A Multilayer Elektronische Gedrukte LOODVRIJE de Kringsraad IG HASL van PCB 0IT180A Multilayer Elektronische Gedrukte LOODVRIJE de Kringsraad IG HASL van PCB 1IT180A Multilayer Elektronische Gedrukte LOODVRIJE de Kringsraad IG HASL van PCB 2IT180A Multilayer Elektronische Gedrukte LOODVRIJE de Kringsraad IG HASL van PCB 3IT180A Multilayer Elektronische Gedrukte LOODVRIJE de Kringsraad IG HASL van PCB 4IT180A Multilayer Elektronische Gedrukte LOODVRIJE de Kringsraad IG HASL van PCB 5IT180A Multilayer Elektronische Gedrukte LOODVRIJE de Kringsraad IG HASL van PCB 6

 

FAQ

 

Q: Wat nodig is voor het citaat van PCB & PCBA-?
CESGATE: Voor PCB: Het Gerberdossier en de technische vereisten (het materiaal, grootte, oppervlakte beëindigt behandeling, koperdikte, raadsdikte) en de hoeveelheid u vereisen.
Voor PCBA: Hierboven vermelde dossiers, het dossier van BOM, van de oogst en van de plaats.
Q: Wat zijn de belangrijkste producten van uw PCB/PCBA-diensten?
CESGATE: Onze PCB/PCBA-diensten zijn hoofdzakelijk voor de industrieën met inbegrip van Medische, Automobiel, Energie, het Meten/Metingen, de Elektronika Van de consument.
Q: Is CESGATE een fabriek of een handelsbedrijf?
CESGATE: CESGATE is een fabriek met PCB-fabriek die in de fabrieken van Senzhen en SMT-van de assemblage in zowel Shenzhen als Chengdu wordt gevestigd.
Q: Hebt u een andere diensten?
CESGATE: Wij concentreren ons hoofdzakelijk op de verwervingsdiensten van PCB + assemblage + componenten. Bovendien kunnen wij programmering, het testen ook verstrekken, kabel, die de assemblagediensten huisvesten.

 

 

 

 

 

Contactgegevens
Kevin

Telefoonnummer : +8613924238867

WhatsApp : +8618349393344