Bericht versturen

De Elektronische Componenten van geïntegreerde schakelingen IATF16949 ISO9001 van PCB

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: CESGATE
Certificering: UL、IATF16949、ISO9001
Modelnummer: N/A
Min. bestelaantal: 1PCS (Geen MOQ)
Prijs: Negotiable (Depends on your BOM)
Verpakking Details: Aangepaste kartons volgens productgrootte en gewicht, met crashproofschuim
Levertijd: 1-2 werkdagen
Betalingscondities: T/T, L/C
Levering vermogen: 10,0000PCS per dag
Productnaam: PCBA Elektronische de Samenstellende delenoplossing van verwervingspcb van geïntegreerde schakelinge Eigenschap: Snel-levering
Levertijd: 1-2days als de componenten in voorraad zijn Kwaliteit: 100% nieuwe originele waarborg
Deelstatus: Actief Bron: Belangrijke globale erkende verdelers
Fabrikant: Om het even welk BOM: Gesteund
Hoog licht:

de geïntegreerde Elektronische Componenten IATF16949 ISO9001 van PCB

,

PCB van geïntegreerde schakelingen IATF16949

,

PCB van geïntegreerde schakelingen IATF16949 ISO9001

PCBA Elektronische de Samenstellende delenoplossing van verwervingspcb van geïntegreerde schakelingen

 

 

De voordelen van CESGATE

Welke CESGATE verstrekt?


1. Het gehele proces is uitgerust met een professioneel team om u te dienen.
2. De vrije dienst van het opeenstapelingsontwerp, volgens uw gerber en impedantie tot u wordt tevredengesteld.
3. Felxiblebetalingswijzen en overeen te komen betalingstermijnen
4. De kant en klare dienst van PCB-vervaardiging, assemblage, BOM-verwerving aan levering.

 

Bedrijfinleiding

 

CESGATE is meer dan enkel een belangrijke PCB-Vervaardigingsfabrikant maar ook een one-stop winkel voor al uw PCB-Assemblagevereisten, ons de dienstenbegin van PCB-ontwerp en lay-out, componentensourcing, PCB die, PCB-assemblage aan het testen, allen onder één dak vervaardigen.

 

Terwijl hebben de grote bedrijven verschillende verwervingsspecialisten aan de Elektronische Componenten van PCB zoals passieve componenten, ICs, mechanische parts.etc werken, en hebben ook de invoerafdeling voor het krijgen van alle documenten met inklaring, maar hoe over kleine bedrijven en ontwerpingenieurs? wij bij CESGATE kunnen uw componentensourcing werk gemakkelijk en snel maken.

 

Voor uw PCB-assemblageprojecten, kunnen wij uw de Elektronische Componentensourcing van PCB volgens uw Rekening van Materiaal (BOM) behandelen, zodat u niet zich over het controleren en het vergelijkbaar zijn moet ongerust maken met veelvoudige bronnen op hoeveelheden en prijzen. Wij werken met alle belangrijke globale verdelers zoals Digikey, Muizenvanger, Element 14, Toekomstige enz., en ook met de lokale erkende verdelers van China, op deze wijze die kunnen wij betrouwbaarheid en traceability componenten leveren aan boord (of niet geassembleerd) worden geassembleerd aan uw hand.

 

Vermijd de ruzie van componentensourcing van uw PCB-assemblageprojecten en concentreer me in plaats daarvan op uw ontwerp! Wij hebben componenteningenieurs verantwoordelijk voor het selecteren, sourcing, het testen, en kwalificerende delen, evenals handhavend goedgekeurde lijsten van onderdelen en vindend substituten voor verouderde componenten.

 

De Elektronische Componenten van geïntegreerde schakelingen IATF16949 ISO9001 van PCB 0De Elektronische Componenten van geïntegreerde schakelingen IATF16949 ISO9001 van PCB 1De Elektronische Componenten van geïntegreerde schakelingen IATF16949 ISO9001 van PCB 2De Elektronische Componenten van geïntegreerde schakelingen IATF16949 ISO9001 van PCB 3De Elektronische Componenten van geïntegreerde schakelingen IATF16949 ISO9001 van PCB 4De Elektronische Componenten van geïntegreerde schakelingen IATF16949 ISO9001 van PCB 5De Elektronische Componenten van geïntegreerde schakelingen IATF16949 ISO9001 van PCB 6

FAQ

 

Q: Wat nodig is voor het citaat van PCB & PCBA-?
CESGATE: Voor PCB: Het Gerberdossier en de technische vereisten (het materiaal, grootte, oppervlakte beëindigt behandeling, koperdikte, raadsdikte) en de hoeveelheid u vereisen.
Voor PCBA: Hierboven vermelde dossiers, het dossier van BOM, van de oogst en van de plaats.
Q: Zijn mijn dossiers veilig?
CESGATE: Uw dossiers worden gehouden in volledige veiligheid. Wij beschermen het intellectuele eigendom voor onze klanten in het gehele proces. Alle documenten van klanten worden nooit gedeeld met om het even welke derde partijen.
Indien gevraagd door de cliënt, zullen wij een NDA onderworpen aan lokale wetten aan de kant van de cliënt ondertekenen en zullen beloven om cliëntgegevens hoogst vertrouwelijk te houden.
Q: Wat zijn de belangrijkste producten van uw PCB/PCBA-diensten?
CESGATE: Automobiel, Militair, Ruimtevaart, de Industriecontrole, Medische behandeling, IOT, Smart Home, Robot, Autodelen, Camera, UAV.
Q: Wat is uw minimumordehoeveelheid (MOQ)?
CESGATE: Onze MOQ is PCs 1, kunnen wij Kleine evenals grote volumeproductie met flexibiliteit behandelen.
Q: Bent u fabriek?
CESGATE: Onze fabriek wordt gevestigd in Bouw 6, Fuyuan-industrieterrein, Qiaotang-weg, Fuyong-straat, Shenzhen-stad, China

Contactgegevens
Kevin

Telefoonnummer : +8613924238867

WhatsApp : +8618349393344