Bericht versturen

De Actieve Passieve Eenheid IATF16949 ISO9001 van de Elektronische Componentenheatsink van JEDES

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: CESGATE
Certificering: UL、IATF16949、ISO9001
Modelnummer: N/A
Min. bestelaantal: 1PCS (Geen MOQ)
Prijs: Negotiable (Depends on your BOM)
Verpakking Details: Aangepaste kartons volgens productgrootte en gewicht, met crashproofschuim
Levertijd: 1-2 werkdagen
Betalingscondities: T/T, L/C
Levering vermogen: 10,0000PCS per dag
Productnaam: Leiden de de Computer Actieve Passieve Elektronische Componenten van eenheidsheatsink tot BOM Eigenschap: Gesteunde steekproeven
Verpakking: Broodjesband (RT) Levertijd: 1-2days als de componenten in voorraad zijn
Kwaliteit: 100% nieuwe originele waarborg Bron: Belangrijke globale erkende verdelers
D/C: Nieuwst, Nieuwe 18+, 90+91+94+, de recentste code Vochtigheidsvertrouwelijkheidsniveau (MSL): 1 (onbeperkt)
Hoog licht:

De eenheid van JEDES heatsink

,

heatsink eenheid IATF16949 ISO9001

,

De Actieve Passieve Elektronische Componenten van JEDES

Leiden de de Computer Actieve Passieve Elektronische Componenten van eenheidsheatsink tot BOM

 

 

Verpakkende PCB-Componenten

 

De Actieve Passieve Elektronische componenten van PCB wanneer goed verpakt staat voor eenvoudige behandeling en assemblage op een kringsraad toe. De goede verpakking beschermt ook het apparaat tegen schade. Er zijn talrijke verpakkende types, sommigen waarvan afmetingen en tolerantie hebben gestandaardiseerd. Deze worden ook geregistreerd met sommige verenigingen van de handelsindustrie zoals JEDES en Proelektron.

Anderzijds, worden sommige PCB-componenten verpakkende types ontworpen door enige fabrikanten. De naakte spaanders, de extra verpakking of het epoxy vullen worden gebruikt om het apparaat tegen vochtigheid te beschermen. De actieve Passieve Elektronische Componenten zoals weerstanden gebruiken JEDES-normen. Hun weerstanden gebruiken een numerieke norm die de breedte en de hoogte pakketten bevat. Bijvoorbeeld, in keizercode 0603, betekent het de verpakkingslengte van 0,060 duim en een breedte van 0,030 duim. De aluminiumleiders worden verpakt in spoelen of rollen aangezien zij uit het vastlopen van machines komen. Andere bedrijven zoals PELIKAAN verstrekken verpakking voor halfgeleiders. Zij gebruiken een geautomatiseerd verpakkende die machine en een materiaal door hun deskundige ingenieurs en technici wordt gemachtigd.

 

Welke CESGATE verstrekt?


1. 7/24 Verkoop en technische ondersteuning
2. Felxiblebetalingswijzen en overeen te komen betalingstermijnen
3. Zowel worden de steekproeven als de bulkorders gesteund
4. Meer dan 10 van de de uitvoerjaar ervaring overzee, flexibele behandeling van vervoer en inklaringskwesties

 

 

Bedrijfinleiding

 

CESGATE is professionele PCB en PCBA-de Fabrikant, kan one-stop dienst van PCB/PCBA-Ontwerp, PCB/PCBA-Kloon, PCB-productie, Actieve Passieve Elektronische Componentensourcing, PCB-Assemblage, en volledig productassemblage en test verlenen. Wij hebben certificatie van ISO 9001, ISO 13485 en UL. Onze capaciteit met inbegrip van: 1-32 de raad van lagenfr4 PCB productie, 1-12 kunnen lagen Flexibele PCB, Aluminiumpcb en Ceramische PCB die, over 324000pcs PCBA per maanden eindigen vervaardigen de vervaardigen.

 

De Actieve Passieve Eenheid IATF16949 ISO9001 van de Elektronische Componentenheatsink van JEDES 0De Actieve Passieve Eenheid IATF16949 ISO9001 van de Elektronische Componentenheatsink van JEDES 1De Actieve Passieve Eenheid IATF16949 ISO9001 van de Elektronische Componentenheatsink van JEDES 2De Actieve Passieve Eenheid IATF16949 ISO9001 van de Elektronische Componentenheatsink van JEDES 3De Actieve Passieve Eenheid IATF16949 ISO9001 van de Elektronische Componentenheatsink van JEDES 4De Actieve Passieve Eenheid IATF16949 ISO9001 van de Elektronische Componentenheatsink van JEDES 5De Actieve Passieve Eenheid IATF16949 ISO9001 van de Elektronische Componentenheatsink van JEDES 6

FAQ

 

Q: Welke dienst hebt u?
CESGATE: Wij verstrekken one-stop oplossingen met inbegrip van PCB-productie, SMT, componentensourcing, definitieve assemblage, de testende en andere diensten.
Q: Wat nodig is voor het citaat van PCB & PCBA-?
CESGATE: Voor PCB: Het Gerberdossier en de technische vereisten (het materiaal, grootte, oppervlakte beëindigt behandeling, koperdikte, raadsdikte) en de hoeveelheid u vereisen.
Voor PCBA: Hierboven vermelde dossiers, het dossier van BOM, van de oogst en van de plaats.
Q: Zijn mijn dossiers veilig?
CESGATE: Uw dossiers worden gehouden in volledige veiligheid. Wij beschermen het intellectuele eigendom voor onze klanten in het gehele proces. Alle documenten van klanten worden nooit gedeeld met om het even welke derde partijen.
Indien gevraagd door de cliënt, zullen wij een NDA onderworpen aan lokale wetten aan de kant van de cliënt ondertekenen en zullen beloven om cliëntgegevens hoogst vertrouwelijk te houden.
Q: Wat zijn de belangrijkste producten van uw PCB/PCBA-diensten?
CESGATE: Automobiel, Militair, Ruimtevaart, de Industriecontrole, Medische behandeling, IOT, Smart Home, Robot, Autodelen, Camera, UAV.
Q: Wat is uw minimumordehoeveelheid (MOQ)?
CESGATE: Onze MOQ is PCs 1, kunnen wij Kleine evenals grote volumeproductie met flexibiliteit behandelen.

 

Contactgegevens
Kevin

Telefoonnummer : +8613924238867

WhatsApp : +8618349393344