Bericht versturen

De Componentensourcing Originele 100% van PCB van de gegevensproductie Actieve Passieve

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: CESGATE
Certificering: UL、IATF16949、ISO9001
Modelnummer: N/A
Min. bestelaantal: 1PCS (Geen MOQ)
Prijs: Negotiable (Depends on your BOM)
Verpakking Details: Aangepaste kartons volgens productgrootte en gewicht, met crashproofschuim
Levertijd: 1-2 werkdagen
Betalingscondities: T/T, L/C
Levering vermogen: 10,0000PCS per dag
Productnaam: De Alternatieve Steekproeven van de Delen Actieve Passieve Elektronische Componenten van de gegevens Eigenschap: Alternatieve Delen
Verpakking: Broodjesband (RT) Levertijd: 1-2days als de componenten in voorraad zijn
Kwaliteit: 100% nieuwe originele waarborg Bron: Belangrijke globale erkende verdelers
Voorwaarde: Originele 100%, Nieuw, Nieuw en Origineel Vochtigheidsvertrouwelijkheidsniveau (MSL): 1 (onbeperkt)
Hoog licht:

De component van PCB van de gegevensproductie

,

Actieve Passieve PCB-componentensourcing

,

PCB-componentensourcing Originele 100%

De Alternatieve Steekproeven van de Delen Actieve Passieve Elektronische Componenten van de gegevensproductie

 

 

PCB-componentensourcing is zeer kritiek en zou door ervaren leveranciers, verdelers, en fabrikanten moeten worden gedaan.

Het vereist voorzien van een netwerk en verbinding wereldwijd aan deskundigen die u kunnen helpen het beste in de markt krijgen.

De ervaren leveranciers kunnen vervalsingen identificeren en andere diensten verlenen die tijdens componentensourcing als product het testen relevant zijn.

Daarom PCB-componenten zou sourcing met heel wat zorg moeten worden behandeld omdat zijn succes eindproductkwaliteit bepaalt.

Nog hebbend problemen met Actieve Passieve de Elektronische componentensourcing van PCB, bespreking aan ons vandaag.

 

 

CESGATE verleent one-stop PCB/PCBA-aanpassingsdiensten en Actieve Passieve Elektronische componentensourcing. Om PCB/PCBA van elk van klant te ontmoeten, is het Actieve Passieve Elektronische componentensourcing vereiste Intech-het doel van de kringsdienst

Goede kwaliteit PCB/PCBA aan onze klant doen aanbieden, zullen wij veel soort het testen om kwaliteit vóór verzending te verzekeren

De uitgaande test om min PTH-dikte van Cu, Min dikte van oppervlaktecu, ENIG-de gegevens van Au, Ni-gegevens, Au-laagadhesie het testen te controleren, soldermask adhesie het testen, silkscreen adhesie het testen, het Thermische spanning testen, hardheid het testen, Draai het testen, Boog het testen

Microsection het testen om de dikte van gatencu, de dikte van het Oppervlaktekoper, de dikte van het Omslagkoper, de Integriteit van de Gatenmuur, soldermask dikte en stapel te controleren.

E-test om eender welke open/kortsluiting te controleren.

Thermische Stresstest om eender welke Losmaking, Measling en anderen te vermijden.

Solderability van PTH om eender welk te vermijden verkleurt weg, Rimpels, Blaren, Measling, Gietgal, Solermask-schil, en soldermask onvolledig ingevuld gat-muur.

Impedantie het testen, etc. ......

 

 

Bedrijfinleiding

 

CESGATE is Internet + de Industrie 4,0 intelligente verwerkende onderneming, gewijd aan het helpen van globale bedrijven de problemen van precisie, moeilijkheid, speciale, langzame levering van kleine en middelgrote orden en moeilijke verwerving oplossen. CESGATE baseert zich op nieuwe technologieën zoals grote die gegevens, wolk gegevens verwerkend, en Internet van Dingen, met het zelf-ontwikkelde intelligente citaat, de inspectie, de assemblage, en de productie wordt gecombineerd plannend systeem, om „slimme fabriek, flexibele productie“ te bereiken.

 

De Componentensourcing Originele 100% van PCB van de gegevensproductie Actieve Passieve 0De Componentensourcing Originele 100% van PCB van de gegevensproductie Actieve Passieve 1De Componentensourcing Originele 100% van PCB van de gegevensproductie Actieve Passieve 2De Componentensourcing Originele 100% van PCB van de gegevensproductie Actieve Passieve 3De Componentensourcing Originele 100% van PCB van de gegevensproductie Actieve Passieve 4De Componentensourcing Originele 100% van PCB van de gegevensproductie Actieve Passieve 5De Componentensourcing Originele 100% van PCB van de gegevensproductie Actieve Passieve 6

FAQ

 

Q: Waarom zouden wij van CESGATE moeten kopen?
CESGATE: Professioneel en ervaren R&D-team. Geavanceerde productiemateriaal, wetenschappelijke en redelijke processtroom.
Betrouwbaar en strikt systeem voor kwaliteitscontrole. Wij testen al onze producten alvorens de verzending om alles ervoor te zorgen in perfecte voorwaarde is. Van het ontwerp aan het volledige product, zal het professionele team van CESGATE u bij gemak zetten
Q: IS HET PRODUCT BESCHIKBARE BEELDEN EN ETIKETTEN?
CESGATE: Wij zullen na u plaats een orde of vóór verzending aanbieden.
Q: WAT IS UW TERMIJNEN VAN VERPAKKING?
CESGATE: Over het algemeen, pakken wij onze goederen in neutrale witte dozen en bruine kartons in.
Q: WAT IS UW MOQ?
CESGATE: MOQ is normaal SPQ, terwijl het van uw specifieke orde afhangt. (De Steekproef is beschikbaar als de koper zich de verschepende prijs kan veroorloven.)
Q: TEST U AL UW GOEDEREN VÓÓR LEVERING?
CESGATE: 1. Onze producten zijn origineel allen, en wij zullen de goederen vóór verzending door professionele machines zoals KEYSIGHT E4991A en KEYSIGHT E4980 testen.
2. Als het de Testrapport van de kopersbehoefte, wij het product naar anthoritative instelling zoals Witte Beperkte paardlaboratoria (SZ) kunnen verzenden, het Globale Elektronika Testen, enz.
Q: HOE MAAKT U TOT ONZE ZAKEN VERHOUDING OP LANGE TERMIJN EN GOEDE?
CESGATE: 1. Wij zouden steekproef willen aanbieden als de koper werkelijk verhouding op lange termijn met ons wil maken.
2. Wij houden goede kwaliteit en concurrerende prijs om ons klantenvoordeel te verzekeren.
3. Wij respecteren oprecht klanten als onze vriend en doen zaken en maken vrienden met hen, geen kwestie waar zij uit komen.


 

Een componentencitaat krijgen, pls verzendt een onderzoek naar info@cesgate.com dat wij aan u in één uur zal terugkrijgen.


Contactgegevens
Kevin

Telefoonnummer : +8613924238867

WhatsApp : +8618349393344