Bericht versturen

Van de Kabelpcb van de koperbatterij van de de Machtsschakelaar de Componentensourcing van PCB BOM

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: CESGATE
Certificering: UL、IATF16949、ISO9001
Modelnummer: N/A
Min. bestelaantal: 1PCS (Geen MOQ)
Prijs: Negotiable (Depends on your BOM)
Verpakking Details: Aangepaste kartons volgens productgrootte en gewicht, met crashproofschuim
Levertijd: 1-2 werkdagen
Betalingscondities: T/T, L/C
Levering vermogen: 10,0000PCS per dag
Productnaam: Van de Kabelsmt van de koperbatterij van de Assemblagepcb van de de Machtsschakelaar BOM de Componen Eigenschap: Koperbatterij
Levertijd: 1-2days als de componenten in voorraad zijn Kwaliteit: 100% nieuw en origineel
Hoofdproducten:: PCB/PCBA/COMPONENTS Bron: Gekwalificeerde leveranciers over de hele wereld
Certificaten: UL BOM: gesteund
Hoog licht:

Van de Kabelpcb van de koperbatterij de Machtsschakelaar

,

Sourcing van de Kabelbom Componenten van de koperbatterij

,

De Componentensourcing van PCB BOM

Van de Kabelsmt van de koperbatterij van de Assemblagepcb van de de Machtsschakelaar BOM de Componentensourcing

 

 

Waarom kies CESGATE?

 

 

Voordelen van Sourcing de Machtsschakelaar van PCB van PCB-Fabrikant

 

 

Bedrijfinleiding

 

CESGATE met klanten om hen van de elektronische verwerkende diensten van van hoog-kwaliteitspcb te voorzien en PCBA om hun doelstellingen te bereiken. Onze flexibiliteit is in de vereisten van de vergaderingsklant en onze superieure klantenservice. Wij helpen bedrijven hun nieuwe producten aan markt in de snelste tijd introduceren mogelijke door hoogte te verstrekken - kwaliteit, snel-draaiassemblage. Wij verlenen one-stop elektronische verwerkende dienst om u te helpen uw ontwerpen kwalificeren en kwaliteitssteekproeven verstrekken aan uw klanten.

Van de Kabelpcb van de koperbatterij van de de Machtsschakelaar de Componentensourcing van PCB BOM 0Van de Kabelpcb van de koperbatterij van de de Machtsschakelaar de Componentensourcing van PCB BOM 1Van de Kabelpcb van de koperbatterij van de de Machtsschakelaar de Componentensourcing van PCB BOM 2Van de Kabelpcb van de koperbatterij van de de Machtsschakelaar de Componentensourcing van PCB BOM 3Van de Kabelpcb van de koperbatterij van de de Machtsschakelaar de Componentensourcing van PCB BOM 4Van de Kabelpcb van de koperbatterij van de de Machtsschakelaar de Componentensourcing van PCB BOM 5Van de Kabelpcb van de koperbatterij van de de Machtsschakelaar de Componentensourcing van PCB BOM 6

FAQ

Q: Het Draadproces wordt Plakkend vereist wanneer de kringsraad wordt gedrukt. Wat zou ik aandacht aan wanneer het maken van de kringsraad moeten betalen?
CESGATE: Wanneer het maken van kringsraad, zijn de oppervlaktebehandelingsopties meestal „nikkelpalladium gouden ENEPIG“ of „chemische gouden ENIG“. Als de Al aluminiumdraad wordt gebruikt, moet de gouden dikte 3μ“ ~5μ“ zijn, maar als de gouden draad van Au wordt gebruikt, zou de gouden dikte bij voorkeur moeten zijn meer dan 5μ“.
Q: Het loodvrije proces wordt vereist wanneer de kringsraad wordt gedrukt. Wat zou ik aandacht aan wanneer het maken van de kringsraad moeten betalen?
CESGATE: Het loodvrije proces tijdens druk is hoger dan de vereisten van de temperatuurweerstand van het algemene proces, en de vereisten van de temperatuurweerstand moeten boven 260 °C. zijn. Daarom wordt het geadviseerd om een substraat boven TG150 te gebruiken wanneer het selecteren van het substraatmateriaal.
Q: Kan uw bedrijf het serienummer wanneer het maken van de tekst van de kringsraad verstrekken?
CESGATE: De serienummers kunnen worden verstrekt, en naast tekstserienummers, kan het QR CODE ook voor klanten aan vraag worden verstrekt.
Q: Hoe lang is de houdbaarheid zou van de PCB-raad en hoe het moeten worden opgeslagen?
CESGATE: 25℃/wordt 60%RH geadviseerd wanneer PCB wordt opgeslagen. De plaat zelf heeft geen houdbaarheid, maar als het drie maanden overschrijdt, moet het worden gebakken om vochtigheid en spanning te verwijderen, en het zou onmiddellijk na baksel moeten worden gebruikt. Men adviseert dat de stukken binnen 6 maanden na opslag zouden moeten worden geladen om het fenomeen van verwerping en explosie te verminderen.
Q: Wat is uw leveringsdatum?
CESGATE: De algemene steekproef levertijd is 6 werkdagen voor enige en tweezijdige raad, 7 werkdagen voor 4 lagenraad, en een extra werkdag voor elke 2 lagen. Nochtans, als er speciale processen zijn, zullen de extra werkdagen volgens de situatie worden toegevoegd.
Over het algemeen, is de levertijd voor massaproduktie 10 werkdagen voor enige en tweezijdige panelen, en 15 werkdagen voor multi-layer panelen. Nochtans, als er een speciaal proces of meer dan een bepaald aantal werkdagen is, zullen de werkdagen bovendien verhoogd worden volgens de situatie; u kunt de dringende prijs ook betalen om het aantal dagen te verkorten, die alstublieft Contact contacteren de zaken speciaal, afhankelijk van de individuele situatie worden voorgesteld bevorderde dagen te verstrekken.

 

Contactgegevens
Kevin

Telefoonnummer : +8613924238867

WhatsApp : +8618349393344