Bericht versturen

Audio van de de Raadsmacht van de Sprekerskring de Schakelaarbom TS16949 BEREIK

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: CESGATE
Certificering: UL、IATF16949、ISO9001
Modelnummer: N/A
Min. bestelaantal: 1PCS (Geen MOQ)
Prijs: Negotiable (Depends on your BOM)
Verpakking Details: Aangepaste kartons volgens productgrootte en gewicht, met crashproofschuim
Levertijd: 1-2 werkdagen
Betalingscondities: T/T, L/C
Levering vermogen: 10,0000PCS per dag
Productnaam: Audiosprekersdraad om PCB-de componentensourcing van de Machtsschakelaar in te schepen BOM Eigenschap: Audiospreker
Levertijd: 1-2days als de componenten in voorraad zijn Kwaliteit: 100% nieuw en origineel
Hoofdproducten:: PCB/PCBA/COMPONENTS Bron: Gekwalificeerde leveranciers over de hele wereld
Certificaat: TS16949, BEREIK, UL, ROHS, ISO9001, ISO14001 BOM: gesteund
Hoog licht:

het BEREIK van de de machtsschakelaar TS16949 van de kringsraad

,

De audioschakelaar van de de raadsmacht van de Sprekerskring

,

De audioschakelaar van de Sprekersmacht

Audiosprekersdraad om PCB-de componentensourcing van de Machtsschakelaar in te schepen BOM

 

 

CESGAT heeft de sterke elektronische PCB-verwerving van de machtsschakelaar en uitvoerige ondersteunende mogelijkheden. Het heeft samenwerking op lange termijn met vele PCB-fabrikanten van de machtsschakelaar en agenten op het eerste niveau in binnen- en buitenland om ervoor te zorgen dat alle componenten echte originele producten, zijn en duidelijke voordelen in materiële en kostenkwaliteitsbeheersing hebben. De gieterijmaterialen voor de hoog-vraagpcba producten zijn uniek in de industrie.

 

 

Uw Belangrijke Componentensourcing Leverancier in China

 

CESGATE heeft een efficiënt PCB-sourcing van de machtsschakelaar systeem voor uw PCB-assemblageprojecten, slechts de delen u op uw BOM wordt bevolen voor elk van uw assemblagebanen specificeerde, worden Geen substituties ooit gebruikt zonder uw goedkeuring. wij behandelen de volledige logistiek van delen en materialen, en beheren de aanbestedingssystemen. Met CESGATE achter u, kan zich uw bedrijf op zijn kernbekwaamheden concentreren.

 

Bedrijfinleiding

 

CESGATE heeft verklaarde ISO9001 & TS16949. En 85% van onze verkoop zijn overzee verkoop en voeren naar Europa uit, Verenigd verzadigt en Aziaat. Het grootste deel van onze raad worden gebruikt voor Ruimte, Militair, Medisch, Halfgeleider, industrieel, macht, en andere producten. Geen kwestie wat het hoofdproduct van uw bedrijf is, productiecapaciteit van CESGATE en de productdekking kunnen aan uw behoeften altijd voldoen.

 

CESGATE met klanten om hen van de elektronische verwerkende diensten van van hoog-kwaliteitspcb te voorzien en PCBA om hun doelstellingen te bereiken. Onze flexibiliteit is in de vereisten van de vergaderingsklant en onze superieure klantenservice. Wij helpen bedrijven hun nieuwe producten aan markt in de snelste tijd introduceren mogelijke door hoogte te verstrekken - kwaliteit, snel-draaiassemblage. Wij verlenen one-stop elektronische verwerkende dienst om u te helpen uw ontwerpen kwalificeren en kwaliteitssteekproeven verstrekken aan uw klanten.

Audio van de de Raadsmacht van de Sprekerskring de Schakelaarbom TS16949 BEREIK 0Audio van de de Raadsmacht van de Sprekerskring de Schakelaarbom TS16949 BEREIK 1Audio van de de Raadsmacht van de Sprekerskring de Schakelaarbom TS16949 BEREIK 2Audio van de de Raadsmacht van de Sprekerskring de Schakelaarbom TS16949 BEREIK 3Audio van de de Raadsmacht van de Sprekerskring de Schakelaarbom TS16949 BEREIK 4Audio van de de Raadsmacht van de Sprekerskring de Schakelaarbom TS16949 BEREIK 5Audio van de de Raadsmacht van de Sprekerskring de Schakelaarbom TS16949 BEREIK 6

FAQ

Q: Hoe lang is de houdbaarheid zou van de PCB-raad en hoe het moeten worden opgeslagen?
CESGATE: 25℃/wordt 60%RH geadviseerd wanneer PCB wordt opgeslagen. De plaat zelf heeft geen houdbaarheid, maar als het drie maanden overschrijdt, moet het worden gebakken om vochtigheid en spanning te verwijderen, en het zou onmiddellijk na baksel moeten worden gebruikt. Men adviseert dat de stukken binnen 6 maanden na opslag zouden moeten worden geladen om het fenomeen van verwerping en explosie te verminderen.
Q: Wat is uw leveringsdatum?
CESGATE: De algemene steekproef levertijd is 6 werkdagen voor enige en tweezijdige raad, 7 werkdagen voor 4 lagenraad, en een extra werkdag voor elke 2 lagen. Nochtans, als er speciale processen zijn, zullen de extra werkdagen volgens de situatie worden toegevoegd.
Over het algemeen, is de levertijd voor massaproduktie 10 werkdagen voor enige en tweezijdige panelen, en 15 werkdagen voor multi-layer panelen. Nochtans, als er een speciaal proces of meer dan een bepaald aantal werkdagen is, zullen de werkdagen bovendien verhoogd worden volgens de situatie; u kunt de dringende prijs ook betalen om het aantal dagen te verkorten, die alstublieft Contact contacteren de zaken speciaal, afhankelijk van de individuele situatie worden voorgesteld bevorderde dagen te verstrekken.
Q: Wat is het verschil tussen de HDI-raad en de algemene kringsraad?
CESGATE: Het grootste deel van HDI-gebruikslaser om gaten, terwijl de algemene kringsraad slechts mechanische boring gebruikt, en worden HDI-raad te vormen vervaardigd door de opeenhopingsmethode (Opeenhoping), zodat zullen meer lagen worden toegevoegd, terwijl de algemene kringsraad slechts eens wordt toegevoegd.
Q: Wat zijn de types van soldeerselmasker?
CESGATE: Er is traditioneel bakseltype van epoxyharsirl, UV genezend type, Vloeibaar het Soldeerselmasker van Fotoimageable en droogt het masker van het filmsoldeersel. Momenteel, is het vloeibare soldeerselmasker het belangrijkste type.
Q: Wat zijn de gemeenschappelijke substraten van CESGATE?
A:

Tg-140: ISOLA FR402/NAN-YA NP-140
Tg-150: ISOLA IS400/NAN-YA NP-155
Tg-170~180: ISOLA 370HR/NPN-YA/NAN-YA NP-175F

 

Contactgegevens
Kevin

Telefoonnummer : +8613924238867

WhatsApp : +8618349393344