Bericht versturen

Waterdichte de Machtsschakelaar ISO9001 IATF16949 van PCB van de Kabeldraad

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: CESGATE
Certificering: UL、IATF16949、ISO9001
Modelnummer: N/A
Min. bestelaantal: 1PCS (Geen MOQ)
Prijs: Negotiable (Depends on your BOM)
Verpakking Details: Aangepaste kartons volgens productgrootte en gewicht, met crashproofschuim
Levertijd: 1-2 werkdagen
Betalingscondities: T/T, L/C
Levering vermogen: 10,0000PCS per dag
Productnaam: Waterdichte de Machtsschakelaar Bill Of Materials Parts Procurement van PCB van de Kabeldraad Eigenschap: Waterdichte Kabeldraad
Levertijd: 1-2days als de componenten in voorraad zijn Kwaliteit: 100% nieuw en origineel
Hoofdproducten:: PCB/PCBA/COMPONENTS Bron: Gekwalificeerde leveranciers over de hele wereld
Type: SMT BOM: gesteund
Hoog licht:

Waterdichte de Machtsschakelaar van PCB van de Kabeldraad

,

Waterdichte PCB-Schakelaar IATF16949

,

Waterdichte PCB-Schakelaar ISO9001

Waterdichte de Machtsschakelaar Bill Of Materials Parts Procurement van PCB van de Kabeldraad

 

 

Inductors voor de Machtsschakelaar van PCB van de kringsraad

De inductors zijn één van de drie leden van passieve lineaire PCB-Machtsschakelaar van een kringsraad, zijn andere twee condensatoren en de weerstanden, inductors worden ook hoofdzakelijk gebruikt om energie in hen op te slaan, maar zij slaan energie door een magnetisch veld op te creëren, terwijl de condensatoren worden gebruikt om Energieenergie op te slaan wordt verkregen door statische elektriciteit te gebruiken. Er zijn vele types daar van inductors, eenvoudig wat, één of ander complex. Nochtans, zijn de metaalrollen het gemeenschappelijkst en gemakkelijkst om inductors te begrijpen u over zult komen. Het magnetische veld dat een rol kan produceren hangt van het aantal draaien in de rol, zodat groter af het aantal draaien, hoger de inductantie.

Wij zien vaak inductors rond sommige kernen verwonden, die in verschillende vormen en grootte komen, het belangrijkste doel zijn het magnetische veld te verbeteren wanneer de huidige stromen door de leider, zodat deze kern ons volledig aan filter toestaan. Blok-specifieke signalen. Dit is zeer nuttig aan ons omdat wij het voor vele toepassingen kunnen gebruiken, met inbegrip van het verminderen van interferentie tot communicatie apparaten en het uitbreiden van levensduur batterij.

 

 

 

De voordelen van CESGATE

 

 

 

Bedrijfinleiding

 

De Technologieco. van Chengducesgate, Ltd is een high-tech bedrijf die zich in het verstrekken van volledige elektronische oplossingen voor binnenlandse en buitenlandse klanten specialiseren. Wij specialiseren ons in de orden van PCB&PCBA processing/ODM/OEM. Na 12 jaar van ontwikkeling, verlenen wij een volledige waaier van de Elektronische Verwerkende Diensten (EMS) voor industriële controle, de automobielindustrie, medische toepassingen, telecommunicaties, militaire en commerciële producten met rijke ervaring en professioneel professionalisme. Onze diensten omvatten: Het gedrukte Ontwerp & Lay-out van de Kringsraad, PCB, PCB-Assemblage & Assemblage, Test & Systeemintegratie die de vervaardigen.

Waterdichte de Machtsschakelaar ISO9001 IATF16949 van PCB van de Kabeldraad 0Waterdichte de Machtsschakelaar ISO9001 IATF16949 van PCB van de Kabeldraad 1Waterdichte de Machtsschakelaar ISO9001 IATF16949 van PCB van de Kabeldraad 2Waterdichte de Machtsschakelaar ISO9001 IATF16949 van PCB van de Kabeldraad 3Waterdichte de Machtsschakelaar ISO9001 IATF16949 van PCB van de Kabeldraad 4Waterdichte de Machtsschakelaar ISO9001 IATF16949 van PCB van de Kabeldraad 5Waterdichte de Machtsschakelaar ISO9001 IATF16949 van PCB van de Kabeldraad 6

FAQ

Q: WAT IS UW MOQ?
CESGATE: MOQ is normaal SPQ, terwijl het van uw specifieke orde afhangt. (De Steekproef is beschikbaar als de koper zich de verschepende prijs kan veroorloven.)
Q: TEST U AL UW GOEDEREN VÓÓR LEVERING?
CESGATE: 1. Onze producten zijn origineel allen, en wij zullen de goederen vóór verzending door professionele machines zoals KEYSIGHT E4991A en KEYSIGHT E4980 testen.
2. Als het de Testrapport van de kopersbehoefte, wij het product naar anthoritative instelling zoals Witte Beperkte paardlaboratoria (SZ) kunnen verzenden, het Globale Elektronika Testen, enz.
Q: HOE MAAKT U TOT ONZE ZAKEN VERHOUDING OP LANGE TERMIJN EN GOEDE?
CESGATE: 1. Wij zouden steekproef willen aanbieden als de koper werkelijk verhouding op lange termijn met ons wil maken.
2. Wij houden goede kwaliteit en concurrerende prijs om ons klantenvoordeel te verzekeren.
3. Wij respecteren oprecht klanten als onze vriend en doen zaken en maken vrienden met hen, geen kwestie waar zij uit komen.
Q: Steunt u snel ondoordringbaar maken?
CESGATE: Ja, steunen wij snel ondoordringbaar maken binnen 3-7 dagen.

 

Contactgegevens
Kevin

Telefoonnummer : +8613924238867

WhatsApp : +8618349393344