Bericht versturen

De Audio de Assemblagebom Diensten van SMT van de Versterkerspaanders van geïntegreerde schakelingen

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: CESGATE
Certificering: UL、IATF16949、ISO9001
Modelnummer: N/A
Min. bestelaantal: 1PCS (Geen MOQ)
Prijs: Negotiable (Depends on your BOM)
Verpakking Details: Aangepaste kartons volgens productgrootte en gewicht, met crashproofschuim
Levertijd: 1-2 werkdagen
Betalingscondities: T/T, L/C
Levering vermogen: 10,0000PCS per dag
Productnaam: De Audio de Assemblagebom Diensten van de Versterkerspaanders van geïntegreerde schakelingen SMD ICs Levertijd: Geïntegreerde schakelingen
Kwaliteit: 100% nieuw en origineel Deelstatus: Actief of beëindigd
Bron: Belangrijke globale erkende verdelers Fabrikant: om het even welk
BOM: gesteund TEST: Het testrapport kan worden verstrekt
Hoog licht:

de audioassemblage van SMT van versterkerspaanders

,

de audiodiensten van versterkerspaanders BOM

,

Assemblage de van geïntegreerde schakelingen van SMT

De Audio de Assemblagebom Diensten van de Versterkerspaanders van geïntegreerde schakelingen SMD ICs SMT

 

 

Wat is PCB-Componentensourcing?

 

 

 

Uw Belangrijke Componentensourcing Leverancier in China

 

Of u uitdaging SMD ICs zoals tekorten behandelt of op kosten moet besparen, is CESGATE een vertrouwde op partner om u te helpen de producten krijgen u zonder zorg wenst. CESGATE heeft bedrijven helpen op maat gemaakte verwervingsoplossingen verstrekken die sparen klantengeld en tijd

 

Met het professionele team van CESGATE, voorzien wij duizenden klanten van het BOM-verbetering, de vervangingsselectie van SMD ICs, en de volledige materiële oplossingen van BOM elk jaar, en verstrekken sterke waarborg voor klantenr&d ondoordringbaar maken en de levering van het partijproduct.

 

 

Bedrijfinleiding

 

Door gegevensbeheer, heeft CESGATE zeer productieefficiency op een system-driven wijze, en bereikte voltooiing binnen 24 uren van ordeplaatsing aan levering verbeterd, die gebruikers helpen de onderzoek en ontwikkelingscyclus verkorten. Als promotor en vakman van de Industrie 4,0, zal CESGATE zijn eigen digitale en intelligente herhaling, versnellen en zal actief tot een „nieuwe vuurtoren“ voor intelligente productie in de elektronische industrie leiden.

 

De Audio de Assemblagebom Diensten van SMT van de Versterkerspaanders van geïntegreerde schakelingen 0De Audio de Assemblagebom Diensten van SMT van de Versterkerspaanders van geïntegreerde schakelingen 1De Audio de Assemblagebom Diensten van SMT van de Versterkerspaanders van geïntegreerde schakelingen 2De Audio de Assemblagebom Diensten van SMT van de Versterkerspaanders van geïntegreerde schakelingen 3De Audio de Assemblagebom Diensten van SMT van de Versterkerspaanders van geïntegreerde schakelingen 4De Audio de Assemblagebom Diensten van SMT van de Versterkerspaanders van geïntegreerde schakelingen 5De Audio de Assemblagebom Diensten van SMT van de Versterkerspaanders van geïntegreerde schakelingen 6

 

FAQ

 

Q: Kunnen wij kwaliteit tijdens productie inspecteren?
CESGATE: Ja, wij open en transparant op elk productieproces met te verbergen niets zijn. Wij heten klant welkom binnenshuis inspecteren onze productieproces en controle.
Q: Hoe kunnen wij onze informatie geen derde partij zou moeten laten ons ontwerp zien verzekeren?
CESGATE: Wij zijn bereid om NDA-effect te ondertekenen door klanten zij lokale wet en om klantengegevens in hoog vertrouwelijk niveau te beloven te houden.
Q: Wat vergt CESGATE voor een aangepaste PCB opdracht geven tot?
CESGATE: Wanneer u een PCB-orde plaatst, moeten de klanten het dossier van Gerber verstrekken of PCB-. Als u niet het dossier in het correcte formaat hebt, kunt u alle details verzenden met betrekking tot de producten.
Q: Populair gebied?
CESGATE: Halfgeleider, Smart Home, Medische Producten, Slimme Wearable, Industriële Controle, IOT enz.
Q. Welke bestandsindelingen keurt u voor goed productie?
CESGATE: Gerberdossier: CAM350 RS274X
PCB-dossier: Protel 99SE, p-CAD 2001 PCB
BOM: Excel (PDF, woord, txt)
Q.Shipping kosten?
CESGATE: De het verschepen kosten worden bepaald door de bestemming, gewicht, die grootte van de goederen inpakken. Gelieve te laten ons weten of wenst u ons om u te citeren de het verschepen kosten.

Een componentencitaat krijgen, pls verzendt een onderzoek naar info@cesgate.com dat wij aan u in één uur zal terugkrijgen.

Contactgegevens
Kevin

Telefoonnummer : +8613924238867

WhatsApp : +8618349393344