Bericht versturen

De Elektronische Componenten IC Chip Graphic Customization van PCB van PLCC LGA

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: CESGATE
Certificering: UL、IATF16949、ISO9001
Modelnummer: N/A
Min. bestelaantal: 1PCS (Geen MOQ)
Prijs: Negotiable (Depends on your BOM)
Verpakking Details: Aangepaste kartons volgens productgrootte en gewicht, met crashproofschuim
Levertijd: 1-2 werkdagen
Betalingscondities: T/T, L/C
Levering vermogen: 10,0000PCS per dag
Productnaam: BOM IC Chip One Shop Service 2022 de Elektronische Componenten Grafische Aanpassing van PCB Levertijd: 1-2days als de componenten in voorraad zijn
Kwaliteit: 100% nieuwe originele waarborg Deelstatus: Actief
Bron: Belangrijke globale erkende verdelers Eigenschap: BOM/Customization
Merknaam: OEM PCB PCBA Services Pakket: QFN/BGA/SSOP/PLCC/LGA
Hoog licht:

De Elektronische Componenten van PCB van PLCC LGA

,

PLCC LGA IC Chip Graphic

,

De Elektronische IC Spaander van PCB

BOM IC Chip One Shop Service 2022 de Elektronische Componenten Grafische Aanpassing van PCB

 

 

Onze Sterke punten

 

CESGAT heeft sterke de elektronische componentenverwerving van PCB en uitvoerige ondersteunende mogelijkheden. Het heeft samenwerking op lange termijn met vele componentenfabrikanten en agenten op het eerste niveau in binnen- en buitenland om ervoor te zorgen dat alle elektronische componenten van PCB echte originele producten, zijn en duidelijke voordelen in materiële en kostenkwaliteitsbeheersing hebben. De gieterijmaterialen voor de hoog-vraagpcba producten zijn uniek in de industrie.

CESGATE werkt met een aantal erkende verdelers, Digikey, Muizenvanger, Element14, RS, Meester en andere platforms samen, en streeft ernaar om klanten van volledige componentencitaten en producten te voorzien. CESGATE verwerpt alle componenten met verborgen kwaliteitsproblemen om de kwaliteit van de goederen te verzekeren die wij hebben geleverd

 

 

De Toepassing van Onze Producten

 

De elektronische componenten van PCB worden wijd gebruikt in de elektronika van de consument. Hier is sommige gemeenschappelijk gebruik van PCBs in de elektronika van de consument:

 

Bedrijfprofiel

 

CESGATE met klanten om hen van de elektronische verwerkende diensten van van hoog-kwaliteitspcb te voorzien en PCBA om hun doelstellingen te bereiken. Onze flexibiliteit is in de vereisten van de vergaderingsklant en onze superieure klantenservice. Wij helpen bedrijven hun nieuwe producten aan markt in de snelste tijd introduceren mogelijke door hoogte te verstrekken - kwaliteit, snel-draaiassemblage. Wij verlenen one-stop de elektronische componenten verwerkende dienst van PCB om u te helpen uw ontwerpen kwalificeren en kwaliteitssteekproeven verstrekken aan uw klanten.

 

 

De Elektronische Componenten IC Chip Graphic Customization van PCB van PLCC LGA 0De Elektronische Componenten IC Chip Graphic Customization van PCB van PLCC LGA 1De Elektronische Componenten IC Chip Graphic Customization van PCB van PLCC LGA 2De Elektronische Componenten IC Chip Graphic Customization van PCB van PLCC LGA 3De Elektronische Componenten IC Chip Graphic Customization van PCB van PLCC LGA 4De Elektronische Componenten IC Chip Graphic Customization van PCB van PLCC LGA 5De Elektronische Componenten IC Chip Graphic Customization van PCB van PLCC LGA 6

FAQ

 

Q: Hebt u een andere diensten?
CESGATE: Wij concentreren ons hoofdzakelijk op de verwervingsdiensten van PCB + assemblage + componenten. Bovendien kunnen wij programmering, het testen ook verstrekken, kabel, die de assemblagediensten huisvesten.
Q: Wat is uw inspectiebeleid? Hoe controleert u de kwaliteit?
CESGATE: om de kwaliteit van PCB-producten te verzekeren, het vliegen wordt de sondeinspectie gewoonlijk gebruikt; de elektroinrichtingen, automatische optische inspectie (AOI), BGA-delen lichten inspectie, eerste artikelinspectie (FAI) enz. door
Q: Welke dienst hebt u?
CESGATE: Wij verlenen kant en klare oplossing met inbegrip van RD, PCB-vervaardiging, SMT, definitieve assemblage, het testen en andere dienst op de toegevoegde waarde.
Q: Wat zijn de belangrijkste producten van uw PCB/PCBA-diensten?
CESGATE: Onze PCB/PCBA-diensten zijn hoofdzakelijk voor de industrieën met inbegrip van Medische, Automobiel, Energie, het Meten/Metingen, de Elektronika Van de consument.

Contactgegevens
Kevin

Telefoonnummer : +8613924238867

WhatsApp : +8618349393344