Bericht versturen

Megtron 6 Multilayer Gedrukte Dubbele Zij het Prototypepcb ISO14001 van de Kringsraad

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: CESGATE
Certificering: ISO9001/ ISO14001
Modelnummer: Na
Min. bestelaantal: 1PCS (Geen MOQ)
Prijs: Negotiable (Depends on your GERBER and BOM)
Verpakking Details: PCB: Vacuümverpakking / PCBA: ESD-verpakking
Levertijd: 1-30 werkdagen
Betalingscondities: T/T, L/C
Levering vermogen: 30,000PCS/month
Productnaam: Partij Aangepaste Teflon de Antenneplaat van PCB van de Productie Multilayer Hoge Frequentie Eigenschap: Partij Aangepaste Productie
Raadsdikte: Kies/Dubbel uit: 0.008±0.004“ Buitencu-Gewicht: 0.5-4 0z
Gedeeltelijke montage: Plastiek, metaal, het scherm Min Trace /gap: 0.075mm of 3mil
Koperdikte: 1oz, 1/2OZ 1OZ 2OZ 3OZ, als uw verzoek, 0.5-3.0 oz, 1 Oz Naam: Gedrukte Kringsraad
Hoog licht:

Megtron 6 multilayer gedrukte kringsraad

,

multilayer gedrukte kringsraad ISO14001

,

Megtron 6 dubbele zijprototypepcb

Partij Aangepaste Teflon de Antenneplaat van PCB van de Productie Multilayer Hoge Frequentie

 

 

Uw Deskundige fabrikant van Hoge Frequentiepcb

Volgens ITU (de Internationale Telecommunicatie-Unie) benoemings) benoeming, is de Hoge frequentie (HF) de waaier van radiofrequentie elektromagnetische golven (radiogolven) tussen 3 en 30 megahertz (Mhz).

 

In PCB-de industrie, echter, overwegen wij om het even welke hoge frequentie PCBs die boven 100MHz als Hoge Frequentie (HF) PCB werkt.

 

De gelamineerde materialen voor de bouw van hoge frequentiepcb zijn met zeer specifieke kenmerken, zoals diëlektrische constante (ER), verliesraaklijn, en CTE (coëfficiënt van thermische uitbreiding), deze laminaten heeft geavanceerder samenstellingen vergelijkt bij normaal materiaal Fr-4

 

De hoge frequentie PCBs werd ten eerste gebruikt in militaire toepassingen, en dan wordt meer en meer populair in medische toepassing zoals draadloze hand - gehouden materiaal, en dan in tegenwoordig industriële toepassingen zoals geavanceerde communicatiesystemen voor basisstations, radar, en globale plaatsende producten.

 

 

Hoge frequentiepcb vereist speciale vaardigheden dat uw normale verwerkende (met standaardpcb-technologie) partner niet kan kunnen behandelen. Wij kunnen uw projecten van hoge frequentiepcb met juiste laminaten met hoge frekwentie met strakke keerpunten behoorlijk ontwerpen, detailinformatie van materiële opties en DFM-overwegingen, en ook opbrengst van de controles van uitstekende kwaliteit voorzien om prestaties van uw cyclus van het productenleven te verzekeren.

CESGATE is een belangrijke fabrikant geworden van hoge frequentiepcb die zich op PCB-vervaardiging met hoge frekwentie concentreert. U kunt zich op CESGATE met uw producten van hoge frequentiepcb baseren omdat wij het de het techniekteam, materiaal, en ervaringen bij het behandelen van hoge frequentielaminaten hebben

 

 

Grondstoffen

De algemene materialen wij met vertrouwd zijn om hoge frequentiepcb te bouwen, zijn nog van hoogste bedrijven zoals Rogers, Arlon, GIL Taconic, Metclad, Isola, Polyclad, Asaki, ehemical Hitach, Chukok. .etc, maar er zijn ook de lokale bedrijven die van China in markt zoals Shengyi, het taixing, het wangling. .etc komen wij u kunnen aanbieden om te kiezen, weten wij dat de verschillende toepassingen verschillende eisen en begrotingen kunnen hebben, is CESGATE gelukkig om u te helpen het juiste materiaal kiezen dat voor uw toepassing aanpast en uw begroting ontmoet, voor details pls gevoel vrij om onze ingenieur te contacteren.

 

PCB-Capaciteiten en Technische Beschrijving

 

Nr. Punten Mogelijkheden
1 Lagen 2-68L
2 Maximum het machinaal bewerken grootte 600mm*1200mm
3 Raadsdikte 0.2mm6.5mm
4 Koperdikte 0.5oz-28oz
5 Min spoor/ruimte 2.0mil/2.0mil
6 Minimum gebeëindigde opening 0. 10mm
7 Maximumdikte aan diameterverhouding 15:1
8 Via behandeling Via, blind&buried via, via in stootkussen, Koper binnen via…
9 De oppervlakte eindigt/behandeling HASL/HASL loodvrij, Chemisch tin, Chemisch Goud, Zilver van Onderdompelings het gouden Inmersion/Goud, Osp, Gouden Plateren
10 Grondstof FR408 FR408HR, PCL-370HR; IT180A, Megtron 6 (Panasonic); Rogers4350,
Rogers4003, RO3003, Rogers/Taconic/Arlon/Nelco-laminaat met materiaal Fr-4 (met inbegrip van het gedeeltelijke hybride lamineren van Ro4350B met Fr-4)
11 De kleur van het soldeerselmasker Green.Black.Red.Yellow.White.Blue.Purple. Matte Green. Matte Black
12 De testende Dienst AOI, Röntgenstraal, vliegen-Sonde, Functietest, Eerste Artikelmeetapparaat
13 Het profileren van Ponsen Het verpletteren, v-BESNOEIING, Beveling
14 Bow&twist ≤0.5%
15 HDI-type 1+n+1,2+n+2,3+n+3
16 Min mechanische opening 0.1mm
17 Min laseropening 0.075mm

 

 

Bedrijfinleiding

 

Onthaal aan de Technologieco. van Chengdu Cesgate, Ltd

Wij kunnen one-stop dienst verlenen:

 

Megtron 6 Multilayer Gedrukte Dubbele Zij het Prototypepcb ISO14001 van de Kringsraad 0Megtron 6 Multilayer Gedrukte Dubbele Zij het Prototypepcb ISO14001 van de Kringsraad 1Megtron 6 Multilayer Gedrukte Dubbele Zij het Prototypepcb ISO14001 van de Kringsraad 2Megtron 6 Multilayer Gedrukte Dubbele Zij het Prototypepcb ISO14001 van de Kringsraad 3Megtron 6 Multilayer Gedrukte Dubbele Zij het Prototypepcb ISO14001 van de Kringsraad 4Megtron 6 Multilayer Gedrukte Dubbele Zij het Prototypepcb ISO14001 van de Kringsraad 5Megtron 6 Multilayer Gedrukte Dubbele Zij het Prototypepcb ISO14001 van de Kringsraad 6

FAQ

 

Q: Wat zijn de belangrijkste producten van uw PCB/PCBA-diensten?
CESGATE: Onze PCB/PCBA-diensten zijn hoofdzakelijk voor de industrieën met inbegrip van Medische, Automobiel, Energie, het Meten/Metingen, de Elektronika Van de consument.
Q: Is CESGATE een fabriek of een handelsbedrijf?
CESGATE: CESGATE is een fabriek met PCB-fabriek in de fabrieken van Senzhen en SMT-van de assemblage in zowel Shenzhen als Chengdu wordt gevestigd die.
Q: Kunnen wij kwaliteit tijdens productie inspecteren?
CESGATE: Ja, wij open en transparant op elk productieproces met te verbergen niets zijn. Wij heten klant welkom binnenshuis inspecteren onze productieproces en controle.
Q: Hoe kunnen wij onze informatie geen derde partij zou moeten laten ons ontwerp zien verzekeren?
CESGATE: Wij zijn bereid om NDA-effect te ondertekenen door klanten zij lokale wet en om klantengegevens in hoog vertrouwelijk niveau te beloven te houden.
Q: Wat vergt CESGATE voor een aangepaste PCB opdracht geven tot?
CESGATE: Wanneer u een PCB-orde plaatst, moeten de klanten het dossier van Gerber verstrekken of PCB-. Als u niet het dossier in het correcte formaat hebt, kunt u alle details verzenden met betrekking tot de producten.
Q: Wat vergt CESGATE voor een aangepaste PCBA opdracht geven tot?
CESGATE: Wanneer u een PCBA-orde plaatst, moet u het dossier van Gerber of PCB-en de BOM-lijst aan ons verstrekken.

 

 

Contactgegevens
Kevin

Telefoonnummer : +8613924238867

WhatsApp : +8618349393344