Bericht versturen

De de Assemblagedienst Rogers 4350 van PCB van ISO9001 SMD ICs Prototyping Multilayer Raad

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: CESGATE
Certificering: UL, IATF16949, ISO9001
Modelnummer: Na
Min. bestelaantal: 1PCS (GEEN MOQ)
Prijs: Negotiable (Depends on your GERBER and BOM)
Verpakking Details: PCB: Vacuümverpakking/PCBA: ESD Verpakking
Levertijd: 3-7 werkdagen
Betalingscondities: T/T, L/C
Levering vermogen: 13kk solderende vlek/dag
Productnaam: De de Assemblagedienst Rogers 4350 van PCB van ISO9001 SMD ICs Prototyping Multilayer Raad Eigenschap: Rogers 4350
Minimaal pakket: 03015 Raadsdikte: 0.2mm6.5mm
Hoogwaardige apparatuur: FUJI NXT3/XPF-lamineermachine vorm: Retangular/Ronde/Groeven/Knipsels/Complex/Onregelmatig
Test: AOI/X-Ray/Flying-Probe/Functietest Oppervlaktebehandeling: OSP, Onderdompelingsgoud, Onderdompelingstin, Immersion Ag
Hoog licht:

Astra Mt 77 PCB-de Assemblagedienst

,

Rogers 4350 PCB-de Assemblagedienst

De de Assemblagedienst Rogers 4350 van PCB van ISO9001 SMD ICs Prototyping Multilayer Raad

 

 

PCB-inspectiemethode

 

PCB-de inspectiemethodes omvatten verschijnings optische inspectie en elektrowegtest
AOI (Auto Optische Inspectie):
Het is het automatische optische erkenningssysteem. Gebaseerd op de overweging van productieefficiency en inspectienauwkeurigheid, is het gebruik van optische identificatieinstrumenten om hand visuele inspectie (Visuele Inspectie) te vervangen reeds een zeer basisproces. Het principe van AOI is aan eerst sparen het standaardafbeeldingsbestand in het apparaat, gebruikt het afbeeldingsbestand om optische vergelijking met het gemeten voorwerp uit te voeren, en bepaalt automatisch of de fout van het gemeten voorwerp de norm overschrijdt. Schroot of reparatie. Aangezien de kringen op de kringsraad meer en meer fijn worden, heeft het reeds de grens overschreden die door het menselijke oog kan worden gevonden. Daarom wordt het AOI-materiaal van de PCB-assemblagedienst meestal gebruikt om de kringslagen te controleren en te vergelijken, en te vergelijken of er teveel of ook weinig ets of schade zoals botsingen. zijn.

 

De de Assemblagedienst Rogers 4350 van PCB van ISO9001 SMD ICs Prototyping Multilayer Raad 0

Laminering in PCB-assemblage

  Heeft de INATIONMulti-laag gedrukte kringsraad spoorlagen binnen de raad. Dit wordt bereikt door een stapel materialen in een pers te lamineren door druk en hitte voor een periode toe te passen. Dit resulteert in een onafscheidelijk ééndelig product. Bijvoorbeeld, kan een vier-laag PCB worden vervaardigd door van een koper-bekleed laminaat met twee kanten, het schakelschema aan beide kanten te beginnen etsen, dan laminaat aan de bovenkant en de bodem pre-preg-pre en koperfolie. Het wordt geboord, dan geplateerd en opnieuw geëtst om sporen op bovenkant en bodemlagen te krijgen.

  De binnenlagen worden gegeven een volledige machineinspectie vóór laminering omdat de fouten niet kunnen daarna worden verbeterd. De automatische optische die inspectie (AOI) machines vergelijken een beeld van de raad met de digitale afbeelding van de oorspronkelijke ontwerpgegevens wordt geproduceerd. De geautomatiseerde Optische het Vormen (AOS) machines kunnen ontbrekend koper dan toevoegen of bovenmatig koper verwijderen gebruikend een laser, die het aantal van PCBs verminderen die moeten worden verworpen. PCB-de sporen kunnen een breedte van enkel 10 micrometers hebben.

 

Verlichtingstoepassing

 

De gedrukte kringsraad verstrekt een universele basis voor een verscheidenheid van hoge output LEIDENE toepassingen. De LEIDENE verlichtingsoplossingen evolueren snel over de industrieën waar de lage machtsconsumptie, het hoge rendement en de indrukwekkende lichte output belangrijk zijn. Deze LEDs bereikt meer functionaliteit wanneer geïntegreerd met PCB. PCBs vergemakkelijkt uitgebreid gebruik van LEIDENE verlichtingsoplossingen, vooral met inbegrip van vertoningen en indicatoren.
Een aantal van de gemeenschappelijkste toepassingen voor PCB LEDs binnen de verlichtingsindustrie omvatten het volgende:
1. Telecommunicatieindustrie: Het telecommunicatiemateriaal gebruikt PCB-vaak de assemblagedienst om zijn LEIDENE indicatoren en vertoningen te controleren. In deze industrie, neigt lichtgewicht en duurzame PCBs voordelig, hoofdzakelijk wegens de mechanische dichtheid in de industrie te zijn. Het aluminium PCBs wordt vaak in telecommunicatie gebruikt die toepassingen toe te schrijven aan hun betere eigenschappen van de hitteoverdracht dan aansteken FR4-varianten.
2. De automobielindustrie: PCB-de LEIDENE vertoningen worden algemeen gevonden in de automobielindustrie, vooral dashboardindicatoren, koplampen, stoplichten en geavanceerde paneelvertoningen. De industrie keurt PCB-in het bijzonder de assemblagedienst LEDs toe te schrijven goed aan hun lage productiekosten en indrukwekkende duurzaamheid, die de waarde en de levensduur van voertuigen verhoogt.
3. Computertechnologieindustrie: Op pcb-gebaseerde die LEDs wordt gemeenschappelijker in de computertechnologieindustrie, algemeen in Desktop en laptop monitors en indicatoren wordt gevonden. wegens de thermische gevoeligheid van computertechnologie, is op aluminium-gebaseerde PCBs bijzonder geschikt voor LEIDENE verlichtingstoepassingen binnen computers.

 

 

Specificatie

 

 

Nr. Punten Mogelijkheden
1 Lagen 2-68L
2 Maximum het machinaal bewerken grootte 600mm*1200mm
3 Raadsdikte 0.2mm6.5mm
4 Koperdikte 0.5oz-28oz
5 Min spoor/ruimte 2.0mil/2.0mil
6 Minimum gebeëindigde opening 0. 10mm
7 Maximumdikte aan diameterverhouding 15:1
8 Via behandeling Via, blind&buried via, via in stootkussen, Koper binnen via…
9 De oppervlakte eindigt/behandeling HASL/HASL loodvrij, Chemisch tin, Chemisch Goud, Zilver van Onderdompelings het gouden Inmersion/Goud, Osp, Gouden Plateren
10 Grondstof FR408 FR408HR, PCL-370HR; IT180A, Megtron 6 (Panasonic); Rogers4350,
Rogers4003, RO3003, Rogers/Taconic/Arlon/Nelco-laminaat met materiaal Fr-4 (met inbegrip van het gedeeltelijke hybride lamineren van Ro4350B met Fr-4)
11 De kleur van het soldeerselmasker Green.Black.Red.Yellow.White.Blue.Purple. Matte Green. Matte Black
12 De testende Dienst AOI, Röntgenstraal, vliegen-Sonde, Functietest, Eerste Artikelmeetapparaat
13 Het profileren van Ponsen Het verpletteren, v-BESNOEIING, Beveling
14 Bow&twist ≤0.5%
15 HDI-type 1+n+1,2+n+2,3+n+3
16 Min mechanische opening 0.1mm
17 Min laseropening 0.075mm

 

Onthaal aan de Technologieco. van Chengdu Cesgate, Ltd

Wij kunnen one-stop dienst verlenen:

PCB-kring boards+Assembly
E-test.
Elektronische componenten het kopen.
PCB-de assemblagedienst: beschikbaar op SMT, BGA, ONDERDOMPELING.
PCBA-functietest.
Bijlageassemblage.

 

De de Assemblagedienst Rogers 4350 van PCB van ISO9001 SMD ICs Prototyping Multilayer Raad 1De de Assemblagedienst Rogers 4350 van PCB van ISO9001 SMD ICs Prototyping Multilayer Raad 2De de Assemblagedienst Rogers 4350 van PCB van ISO9001 SMD ICs Prototyping Multilayer Raad 3De de Assemblagedienst Rogers 4350 van PCB van ISO9001 SMD ICs Prototyping Multilayer Raad 4
 

 

 

FAQ

 

Q. Welke bestandsindelingen keurt u voor goed productie?
CESGATE: Gerberdossier: CAM350 RS274X
PCB-dossier: Protel 99SE, p-CAD 2001 PCB
BOM: Excel (PDF, woord, txt)

Q: Zijn mijn dossiers veilig?
CESGATE: Uw dossiers worden gehouden in volledige veiligheid. Wij beschermen het intellectuele eigendom voor onze klanten in het gehele proces. Alle documenten van klanten worden nooit gedeeld met om het even welke derde partijen.
Indien gevraagd door de cliënt, zullen wij een NDA onderworpen aan lokale wetten aan de kant van de cliënt ondertekenen en zullen beloven om cliëntgegevens hoogst vertrouwelijk te houden.

Q: Kunnen wij kwaliteit tijdens productie inspecteren?
CESGATE: Ja, wij open en transparant op elk productieproces met te verbergen niets zijn. Wij heten klant welkom binnenshuis inspecteren onze productieproces en controle.
Q: Populair gebied?
CESGATE: Halfgeleider, Smart Home, Medische Producten, Slimme Wearable, Industriële Controle, IOT enz.

Contactgegevens
Yvonne

Telefoonnummer : +8615508119290

WhatsApp : +8618349393344