Bericht versturen

Multilayer Blind Soldeerselmasker Begraven via PCB-de Prototypedienst Gouden Vinger

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: CESGATE
Certificering: ISO9001/ ISO14001
Modelnummer: Na
Min. bestelaantal: 1PCS (GEEN MOQ)
Prijs: Negotiable (Depends on your GERBER and BOM)
Verpakking Details: PCB: Vacuümverpakking/PCBA: ESD Verpakking
Levertijd: 1-30 werkdagen
Betalingscondities: T/T, L/C
Levering vermogen: 30,000pcs/month
Productnaam: Multilayer Blind Soldeerselmasker Begraven via PCB-de Prototypedienst Gouden Vinger Gebouwen: Gouden Vinger
Minimumlijnbreedte: 3 mil Het minimum uit elkaar plaatsen: 4 miljoen
Minimumopening: 0.2mm Maximumraadsdikte: 6mm
Maximumgrootte: 640 X1100mm Type: Snelle, het Etsen/Chemische Prototyping, Laser die aansnijden machinaal bewerken machinaal bewerken
Hoog licht:

PCB-de Gouden Vinger van de Prototypedienst

,

Begraven via PCB-de Prototypedienst

,

Multilayer PCB-Raadsprototype

Multilayer Blind Soldeerselmasker Begraven via PCB-de Prototypedienst Gouden Vinger

 

De producten van CESGATE worden wijd gebruikt op mobiele telefoons, computers, auto's, communicatieapparatuur, servers, industriële controle en andere elektronische informatiegebieden. Aanhangend de nadruk op de druk en de uitdagingen van klanten op het gebied van elektronische informatie, om klanten van concurrerende kringsraad en de diensten te voorzien, en te blijven maximumwaarde voor klanten tot stand brengen. Hang klantenvoltooiing aan, het harde werk, open innovatie, zelf-kritiek. CESGATE zal in de fabrikant van de de kringsraad van de wereld belangrijke groeien.

 

Vanuit het perspectief van de industriële ketting, is stroomopwaarts van de gedrukte de industrieketen van de kringsraad de grondstoffenleverancier, met inbegrip van koperfolie, inkt, hars, glasvezeldoek en andere grondstoffen, waarvan de koperfolie en de glasvezeldoek de belangrijkste grondstoffen voor gedrukte kringsraad zijn; midstream is de gedrukte kringsraad. De productielaag van de raad, de multi-layer raad is het product met de grootste outputwaarde in de gedrukte kringsraad die in mijn land, van meer dan 45,8% rekenschap geven; stroomafwaarts is de toepassingslaag, en de gedrukte kringsraad heeft een brede waaier van toepassingen, die mededelingen, automobielelektronika, de Elektronika van de consument, ruimte, medische apparatuur en andere gebieden impliceren.

Multilayer Blind Soldeerselmasker Begraven via PCB-de Prototypedienst Gouden Vinger 0Multilayer Blind Soldeerselmasker Begraven via PCB-de Prototypedienst Gouden Vinger 1

 

 

Wat een Gedrukte Kringsraad (PCB) is

 

De gedrukte die kringsraad, ook als gedrukte kringsraad wordt bekend, gedrukte die kringsraad, vaak in Engelse afkortingen wordt gebruikt is PCB (Gedrukte kringsraad) of PWB (Gedrukte draadraad). PCB is de grondplaat wordt gebruikt om elektronische componenten te assembleren, en het is ook de „moeder van elektronische producten dat“. Het is een zeer belangrijke elektronische component en een steun voor elektronische componenten. Hoofdzakelijk door de de foliekringen van het metaalkoper op de raad, door het ontwerp van elke laag om verwante componenten aan te sluiten en te leiden, om een volledig product te bereiken dat effectief werkt.

Alvorens vroege PCB verscheen, werden de diverse componenten van elektronische producten aangesloten door draden om een volledige weg te vormen. Later om het productieproces van elektronische producten te vereenvoudigen en de kosten te drukken, werd de kring ontwikkeld door druk, en de koperfolie op het substraat werd gebruikt om de originele draadverbinding te vervangen, daardoor verbeterend de productieefficiency.

De diverse componenten worden hoofdzakelijk aangesloten door de de foliekringen van het metaalkoper op de raad. Door elke laag te ontwerpen om verwante componenten aan te sluiten en te leiden, wordt een volledig product dat effectief werkt bereikt.

Het traditionele gedrukte gebruik van de de bouwmethode van de kringsraad verzet tegenzich om kringslijnen en tekeningen te maken, zodat wordt het genoemd gedrukte kringsraad. Omdat de grootte van elektronische producten blijft worden verkleind en worden geraffineerd, is de meeste kringsraad momenteel omvat met ets verzet tegenzich (natte film of droge film), die en en dan wordt blootgesteld ontwikkeld geëtst om ongewenste koperfolie te verwijderen om kringsraad te maken.

 

PCB-de Capaciteiten van de Prototypedienst en Technische Beschrijving

 

Nr. Punten Mogelijkheden
1 Lagen 2-68L
2 Maximum het machinaal bewerken grootte 600mm*1200mm
3 Raadsdikte 0.2mm6.5mm
4 Koperdikte 0.5oz-28oz
5 Min spoor/ruimte 2.0mil/2.0mil
6 Minimum gebeëindigde opening 0. 10mm
7 Maximumdikte aan diameterverhouding 15:1
8 Via behandeling Via, blind&buried via, via in stootkussen, Koper binnen via…
9 De oppervlakte eindigt/behandeling HASL/HASL loodvrij, Chemisch tin, Chemisch Goud, Zilver van Onderdompelings het gouden Inmersion/Goud, Osp, Gouden Plateren
10 Grondstof FR408 FR408HR, PCL-370HR; IT180A, Megtron 6 (Panasonic); Rogers4350,
Rogers4003, RO3003, Rogers/Taconic/Arlon/Nelco-laminaat met materiaal Fr-4 (met inbegrip van het gedeeltelijke hybride lamineren van Ro4350B met Fr-4)
11 De kleur van het soldeerselmasker Green.Black.Red.Yellow.White.Blue.Purple. Matte Green. Matte Black
12 De testende Dienst AOI, Röntgenstraal, vliegen-Sonde, Functietest, Eerste Artikelmeetapparaat
13 Het profileren van Ponsen Het verpletteren, v-BESNOEIING, Beveling
14 Bow&twist ≤0.5%
15 HDI-type 1+n+1,2+n+2,3+n+3
16 Min mechanische opening 0.1mm
17 Min laseropening 0.075mm
 
De Technologieco. van Chengducesgate, Ltd wordt gevestigd in de High-tech Streek van Chengdu, Sichuan, China, met een gestandaardiseerd modern bedrijf van ongeveer 4.000 vierkante meters. Het bedrijf is een belangrijke elektronische verwerkende provider in Chengdu. De fabriek heeft de ISO9001-certificatie van het kwaliteitsbeheersysteem en de milieubescherming van ISO14001 die systeemcertificatie overgegaan door SGS wordt uitgegeven. Sinds zijn onderneming, heeft het bedrijf de bedrijfsfilosofie van „professionele kwaliteit, ononderbroken innovatie, en de dienst van uitstekende kwaliteit“ aangehangen.

 

 

Multilayer Blind Soldeerselmasker Begraven via PCB-de Prototypedienst Gouden Vinger 2Multilayer Blind Soldeerselmasker Begraven via PCB-de Prototypedienst Gouden Vinger 3Multilayer Blind Soldeerselmasker Begraven via PCB-de Prototypedienst Gouden Vinger 4Multilayer Blind Soldeerselmasker Begraven via PCB-de Prototypedienst Gouden Vinger 5

Multilayer Blind Soldeerselmasker Begraven via PCB-de Prototypedienst Gouden Vinger 6Multilayer Blind Soldeerselmasker Begraven via PCB-de Prototypedienst Gouden Vinger 7

Multilayer Blind Soldeerselmasker Begraven via PCB-de Prototypedienst Gouden Vinger 8

 

FAQ

Q.Shipping kosten?
CESGATE: De het verschepen kosten worden bepaald door de bestemming, gewicht, die grootte van de goederen inpakken. Gelieve te laten ons weten of wenst u ons om u te citeren de het verschepen kosten.
Q: Welke certificaten hebt u?
CESGATE: Wij hebben de certificaten van ISO 9001, van ISO14001 en UL-.
Q: Welke exprespostbedrijven werkt u met samen?
CESGATE: Wij werken met exprespostbedrijven, met inbegrip van DHL, Fedex, UPS, TNT en EMS samen. En wij hebben ook onze eigen vrachtvervoerders, met lagere verschepende prijzen.
Q: Welke wijzen van vervoer zijn er?
CESGATE: Omvat uitdrukkelijke, luchtverzending, gewoonlijk spoorverzending en overzeese verzending.
Q: Populair gebied?
CESGATE: Halfgeleider, Smart Home, Medische Producten, Slimme Wearable, Industriële Controle, IOT enz.
Q: Kunt u ons een preferentiële korting geven?
CESGATE: Natuurlijk, zullen wij een preferentiële korting voor uw grote orden aanbieden en zullen de orde snel bevestigen.

Contactgegevens
Sia

Telefoonnummer : +8618349393344

WhatsApp : +8618349393344