Bericht versturen

FR4 Multilayer Gedrukt de Productieproces van PCB van de Bedradingsraad Aangepast Raad Multilayer

Basisinformatie
Place of Origin: China
Merknaam: RF PCB
Certificering: UL,IATF16949,IS09001,ISO14001
Model Number: Cesgate
Minimum Order Quantity: 1PCS( NO MOQ)
Prijs: $1.00
Packaging Details: PCB: Vacuum Packing / PCBA: ESD + vacuum Packing
Delivery Time: 3-7 working days
Payment Terms: T/T, L/C
Supply Ability: 13kk soldering spot/day
Min. Gatengrootte: 0.25mm materiaal: Fr-4
Laag: 2-64Layer Impedantiecontrole: Ja
Productnaam: Rf-de Raad van PCB Koperdikte: 0.5OZ - 12OZ
Silkscreen: wit Raadsdikte: 0.2mm - 10.0mm

Productomschrijving:

De rf-Raad van PCB is een gedrukte die kringscomponent voor een brede waaier van radiofrequentietoepassingen wordt gebruikt. Het wordt gemaakt van de materialen van uitstekende kwaliteit om betrouwbare prestaties te verzekeren. Deze raad kenmerkt een oppervlakteafwerking van HASL, silkscreen het wit, en een groen soldeerselmasker. Het wordt ontworpen met een minimumlijnbreedte van 0.1mm voor nauwkeurige en nauwkeurige kringsverbindingen. Deze rf gedrukte raad van de kringskaart is een perfecte keus voor beroeps en knutselaars die, de perfecte oplossing verstrekken voor hun rf gedrukte kringsbehoeften.

FR4 Multilayer Gedrukt de Productieproces van PCB van de Bedradingsraad Aangepast Raad Multilayer 0

Eigenschappen:

 • Rf Gedrukte Kringscomponent: Rf-de Raad van PCB
 • Materiaal: Fr-4
 • De oppervlakte eindigt: HASL
 • Min. Regelafstand: 0.1mm
 • Garantie: 1 jaar
 

Technische Parameters:

Productnaam Rf-de Raad van PCB
Materiaal Fr-4
Raadsdikte 0.2mm - 10.0mm
Koperdikte 0.5OZ - 12OZ
Min. Lijnbreedte 0.1mm
Min. Regelafstand 0.1mm
Min. Gatengrootte 0.25mm
De oppervlakte eindigt HASL
Silkscreen Wit
Garantie 1 jaar
 

Toepassingen:

Rf-de Raad van PCB, met de merknaam van Cesgate, is een ideale keus wanneer het over de Radiofrequentie toepassing Gedrukte van de Kringsraad (rf-PCB) komt. Het wordt vervaardigd in China en door UL, IATF16949, IS09001, ISO14001 verklaard, die de verzekering van uitstekende kwaliteit verstrekken. Het heeft geen minimumordehoeveelheid, en de prijs per eenheid is $1,00. Het wordt ingepakt in vacuümverpakking (voor PCB) en ESD + vacuümverpakking (voor PCBA). De levertijd is 3-7 werkdagen, en de betalingstermijnen zijn T/T en/of L/C. De leveringscapaciteit is vlek/de dag van 13kk de solderende. De laag is 2-64 lagen, en het soldeerselmasker is groen. De minimumregelafstand is 0.1mm, en de koperdikte is 0.5OZ - 12OZ. Het heeft een garantie van één jaar.

De Raad van Cesgaterf PCB wordt vervaardigd door een vertrouwde op en professionele Radiofrequentie Gedrukte Raadsfabrikant en een Leverancier. Dit product is geschikt voor een grote verscheidenheid van toepassingen, het meest vooral voor toepassingen met hoge frekwentie met een niveau met geringe geluidssterkte. Het wordt wijd gebruikt in automobiel, medische, mededeling, LEIDENE verlichting, de elektronika van de consument, en andere industrieën. De raad wordt ontworpen om aan de hoogste niveaus van kwaliteit te voldoen, die het maken voor gebruik op lange termijn betrouwbaar en duurzaam.FR4 Multilayer Gedrukt de Productieproces van PCB van de Bedradingsraad Aangepast Raad Multilayer 1FR4 Multilayer Gedrukt de Productieproces van PCB van de Bedradingsraad Aangepast Raad Multilayer 2

 

Aanpassing:

Rf-de Diensten van de de Raadsaanpassing van PCB
 • Merknaam: RF-PCB
 • ModelNumber: Cesgate
 • Plaats van Oorsprong: China
 • Certificatie: UL, IATF16949, IS09001, ISO14001
 • Minimumordehoeveelheid: 1PCS (GEEN MOQ)
 • Prijs: $1.00
 • Verpakkingsdetails: PCB: Vacuümverpakking/PCBA: ESD + vacuümverpakking
 • Levertijd: 3-7 werkdagen
 • Betalingsvoorwaarden: T/T, L/C
 • Leveringscapaciteit: 13kk solderende vlek/dag
 • Productnaam: Rf-de Raad van PCB
 • Raadsdikte: 0.2mm - 10.0mm
 • Materiaal: Fr-4
 • Impedantiecontrole: Ja
 • Min. Regelafstand: 0.1mm
 

Steun en de Diensten:

Rf-de de Raadstechnische ondersteuning en Dienst van PCB

Wij verlenen technische ondersteuning en de dienst voor rf-de Raad van PCB. Ons ervaren technische ondersteuningteam is beschikbaar om u bij om het even welke vragen, problemen of zorgen te helpen u met uw rf-Raad van PCB kunt hebben.

Wij bieden een verscheidenheid van diensten aan om u te helpen de meesten uit uw rf-Raad van PCB krijgen. Wij kunnen installatie en configuratiesteun verlenen om ervoor te zorgen dat uw raad correct opstelling en behoorlijk het lopen is. Wij verlenen ook het oplossen van problemen en de reparatiediensten om u te helpen om het even welke kwesties diagnostiseren en oplossen u met uw raad kunt hebben.

Als u meer gedetailleerde informatie over uw rf-Raad van PCB nodig hebt, verstrekken onze online middelen gedetailleerde productinformatie, met inbegrip van informatiebladen, schema's, en toepassingsnota's.

Wij verstrekken ook opleiding en ondersteunende diensten om u te helpen leren om uw rf-Raad van PCB te gebruiken en te handhaven. Onze trainingscursussen worden ontworpen om u de vaardigheden en de kennis te geven u de meesten uit uw raad moet krijgen.

Bij rf-de Raad van PCB, zijn wij geëngageerd aan het voorzien van u van de beste technische ondersteuning en de dienst. Wij zijn beschikbaar om u bij om het even welke vragen of kwesties te helpen u met uw raad kunt hebben.

FR4 Multilayer Gedrukt de Productieproces van PCB van de Bedradingsraad Aangepast Raad Multilayer 3FR4 Multilayer Gedrukt de Productieproces van PCB van de Bedradingsraad Aangepast Raad Multilayer 4

Verpakking en het Verschepen:

De rf-Raad van PCB moeten zou worden verpakt en worden verscheept om zijn veiligheid tijdens vervoer te verzekeren. De volgende punten zouden in overweging moeten worden genomen:

 • De raad moet in een beschermende statisch-vrije zak worden geplaatst.
 • De raad moet aan een vaste oppervlakte worden beveiligd en worden omringd door beschermende op te vullen.
 • De raad moet in een doos worden verpakt die genoeg sterk is om eender welke potentiële schok te weerstaan.
 • De doos moet met de productnaam, richten, en andere informatie worden geëtiketteerd.
 • De doos zou met band moeten worden verzegeld om ervoor te zorgen dat het veilig gesloten is.
 • Het pakket zou met een drager moeten worden verscheept die het volgen en leveringsbevestiging kan verstrekken.
 

FAQ:

Q1: Hoe kunnen wij onze informatie geen derde partij zou moeten laten ons ontwerp zien verzekeren?
A1: Wij zijn bereid om NDA-effect te ondertekenen door klanten zij lokale wet en om klantengegevens in hoog vertrouwelijk niveau te beloven te houden.
Q2: Welke exprespostbedrijven werkt u met samen?
A2: Wij werken met exprespostbedrijven, met inbegrip van DHL, Fedex, UPS, TNT en EMS samen. En wij hebben ook onze eigen vrachtvervoerders, met lagere verschepende prijzen.
Q3: Het loodvrije proces wordt vereist wanneer de kringsraad wordt gedrukt. Wat zou ik aandacht aan wanneer het maken van de kringsraad moeten betalen?
A3: Het loodvrije proces tijdens druk is hoger dan de vereisten van de temperatuurweerstand van het algemene proces, en de vereisten van de temperatuurweerstand moeten boven 260 °C. zijn. Daarom wordt het geadviseerd om een substraat boven TG150 te gebruiken wanneer het selecteren van het substraatmateriaal.
 

Contactgegevens
Yvonne

Telefoonnummer : +8615508119290

WhatsApp : +8618349393344