Bericht versturen

Fr-4 Raad Chrome die van PCB van Rogers4350 de Stijve Flex rf Ultrasone Bestuurder PCBA plateren

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: CESGATE
Certificering: UL、IATF16949、ISO9001
Modelnummer: N/A
Min. bestelaantal: 1PCS (Geen MOQ)
Prijs: Negotiable (Depends on your GERBER and BOM)
Verpakking Details: PCB: Vacuümverpakking / PCBA: ESD-verpakking
Levertijd: 1-30 werkdagen
Betalingscondities: T/T, L/C
Levering vermogen: 30,000PCS/month
Productnaam: Flex de Raads Ultrasone Bestuurder Pcba van PCB van de het ontwerp Digitale Vertoning rf van bestuur Grondstof: Fr-4, cem-1, cem-1 OF Fr-4, FR4/ROGERS/PET/HDI/CEM/PI, Aluminium
Raadsdikte: 1.6mm, 0.26.0mm, 0.4~3mm, 0.4mm3.2mm,/ Oppervlaktebehandeling:: Chrome-het plateren
Certificatie:: UL, SGS, MSDS, CE, ISO9001, ROHS, BEREIK, CQC, TUV, PAHS, PFOS, PFOA PCB-assemblage: proces: Krings raad-SMD-onderdompeling-Assemblage
Raadsgrootte:: 78x102mm Raadsdikte:: 0.26.0mm
Hoog licht:

Fr-4 het Plateren van PCB Chrome van Rogers4350 rf

,

Rf-het Plateren van de Raadschrome van PCB

,

Het stijve Flex rf-Plateren van de Raadschrome van PCB

PCB van bestuurdersBoard Flex Design Digital Display rf schepen Ultrasone Bestuurder PCBA in

 

 

Rf-de raad die van PCB Aangepaste Stijve Gedrukte de Kringsraad vervaardigen van PCB

 

In zaken sinds 2010, over de hele wereld verleent CESGATE PCB-hoofdzakelijk vervaardiging en de ontwerpdienst voor klanten van. Wij hebben het certificaat van ISO en UL-, en geëerd als HI-TECH onderneming door Chengdu overheid.
Als professionele PCB-fabriek, kunnen wij prototype en de laag-aan-medio van het de raadsvervaardiging en ontwerp van volumerf PCB diensten voor onze klanten verlenen. Wij zijn in Chengdu, China, dat het grootste centrum van technologie en elektronika productie in de wereld is. Samenwerkend met ons techniekteam, kwaliteitsteam, staan deze ons toe om onze klanten de goedkope, One-stop rf-Diensten van PCB aan te bieden.

 

 

Welke CESGATE verstrekt

 

Medische apparatuur

 

Rf-PCB boardin de medische industrie zijn hoogst gespecialiseerd om de unieke beperkingen van medische apparaten aan te passen. In vele medische toepassingen, worden de kleine pakketten vereist om aan de grootteeisen ten aanzien van implants of de monitors van de noodsituatieruimte te voldoen. Daarom neigt medische PCBs die specialiteithigh-density te zijn onderling verbindt PCBs, ook als HDI PCBs wordt bekend. Medische PCBs kan ook met flexibele substraten worden gemaakt die PCB om tijdens gebruik toestaan te buigen, dat voor zowel interne als externe medische apparaten essentieel is.

De medische rf-toepassingen van PCB groeien zo snel zoals de medisch apparaatindustrie zelf. Een aantal van de gemeenschappelijkste medische rf-toepassingen van PCB omvatten:
1. Wetenschappelijke Instrumenten: Het medische onderzoek gebruikt een groot aantal wetenschappelijke instrumenten om ziekten te bestuderen en de resultaten van patiënten te testen. Deze omvatten elektronenmicroscopen, fotometers, en generator en compressorcontrolesystemen, onder andere.
2.Internal apparaten: De hartstimulators en de gelijkaardige interne medische apparaten houden patiënten gezond en door een centrale micro-PCB in werking gesteld.
3. Monitors: Persoonlijke en gezondheidszorgmonitors, met inbegrip van Bloedglucosemeters, harttarief en bloeddrukmeters, en meer.

 

 

PCB-Capaciteiten en Technische Beschrijving

 

Nr. Punten Mogelijkheden
1 Lagen 2-68L
2 Maximum het machinaal bewerken grootte 600mm*1200mm
3 Raadsdikte 0.2mm6.5mm
4 Koperdikte 0.5oz-28oz
5 Min spoor/ruimte 2.0mil/2.0mil
6 Minimum gebeëindigde opening 0. 10mm
7 Maximumdikte aan diameterverhouding 15:1
8 Via behandeling Via, blind&buried via, via in stootkussen, Koper binnen via…
9 De oppervlakte eindigt/behandeling HASL/HASL loodvrij, Chemisch tin, Chemisch Goud, Zilver van Onderdompelings het gouden Inmersion/Goud, Osp, Gouden Plateren
10 Grondstof FR408 FR408HR, PCL-370HR; IT180A, Megtron 6 (Panasonic); Rogers4350,
Rogers4003, RO3003, Rogers/Taconic/Arlon/Nelco-laminaat met materiaal Fr-4 (met inbegrip van het gedeeltelijke hybride lamineren van Ro4350B met Fr-4)
11 De kleur van het soldeerselmasker Green.Black.Red.Yellow.White.Blue.Purple. Matte Green. Matte Black
12 De testende Dienst AOI, Röntgenstraal, vliegen-Sonde, Functietest, Eerste Artikelmeetapparaat
13 Het profileren van Ponsen Het verpletteren, v-BESNOEIING, Beveling
14 Bow&twist ≤0.5%
15 HDI-type 1+n+1,2+n+2,3+n+3
16 Min mechanische opening 0.1mm
17 Min laseropening 0.075mm


 

Geavanceerd PCB-Productie en PCB-Assemblage Materiaal

 

CESGATE heeft de geavanceerde machines van de V.S., Japan, Duits en Israël ingevoerd om onze productie en technische capaciteit te verbeteren. Wij hebben een groot die voorbeeld het PCB-gebied van het vliegen sonde het testen geplaatst, en blind wordt begraven via en speciale gecontroleerde impedantie. Wij hebben een hoogontwikkelde R&D-afdeling die onze fabriek met succes heeft helpen mechanische micro via, hoogte - dichtheidsimpedantie en HDI veroorzaken.

Fr-4 Raad Chrome die van PCB van Rogers4350 de Stijve Flex rf Ultrasone Bestuurder PCBA plateren 0Fr-4 Raad Chrome die van PCB van Rogers4350 de Stijve Flex rf Ultrasone Bestuurder PCBA plateren 1Fr-4 Raad Chrome die van PCB van Rogers4350 de Stijve Flex rf Ultrasone Bestuurder PCBA plateren 2Fr-4 Raad Chrome die van PCB van Rogers4350 de Stijve Flex rf Ultrasone Bestuurder PCBA plateren 3Fr-4 Raad Chrome die van PCB van Rogers4350 de Stijve Flex rf Ultrasone Bestuurder PCBA plateren 4Fr-4 Raad Chrome die van PCB van Rogers4350 de Stijve Flex rf Ultrasone Bestuurder PCBA plateren 5Fr-4 Raad Chrome die van PCB van Rogers4350 de Stijve Flex rf Ultrasone Bestuurder PCBA plateren 6

NIEUWIGHEID

 

Q: Hoe kunnen wij onze informatie geen derde partij zou moeten laten ons ontwerp zien verzekeren?
CESGATE: Wij zijn bereid om NDA-effect te ondertekenen door klanten zij lokale wet en om klantengegevens in hoog vertrouwelijk niveau te beloven te houden.
Q: Wat vergt CESGATE voor een aangepaste PCB opdracht geven tot?
CESGATE: Wanneer u een PCB-orde plaatst, moeten de klanten het dossier van Gerber verstrekken of PCB-. Als u niet het dossier in het correcte formaat hebt, kunt u alle details verzenden met betrekking tot de producten.
Q: Wat is uw inspectiebeleid? Hoe controleert u de kwaliteit?
CESGATE: om de kwaliteit van PCB-producten te verzekeren, het vliegen wordt de sondeinspectie gewoonlijk gebruikt; de elektroinrichtingen, automatische optische inspectie (AOI), BGA-delen lichten inspectie, eerste artikelinspectie (FAI) enz. door
Q: Kunnen wij kwaliteit tijdens productie inspecteren?
CESGATE: Ja, wij open en transparant op elk productieproces met te verbergen niets zijn. Wij heten klant welkom binnenshuis inspecteren onze productieproces en controle.

 

 

 

 

 

Contactgegevens
Kevin

Telefoonnummer : +8613924238867

WhatsApp : +8618349393344