Bericht versturen

Van de de Raadszijde van de koper Taconic TP reeks Gedrukte Kring van de de Drukonderdompeling het Tinpcb

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: CESGATE
Certificering: UL、IATF16949、ISO9001
Modelnummer: N/A
Min. bestelaantal: 1PCS (Geen MOQ)
Prijs: Negotiable (Depends on your GERBER and BOM)
Verpakking Details: PCB: Vacuümverpakking / PCBA: ESD-verpakking
Levertijd: 1-30 werkdagen
Betalingscondities: T/T, L/C
Levering vermogen: 30,000PCS/month
Productnaam: Van de douanegrootte & Vorm Metaal die rf-Assemblage van de de Kringsraad van PCB de Raad Gedrukte s Raadsdikte: 1.6mm, 0.26.0mm, 0.4~3mm, 0.4mm3.2mm,/
PCB-assemblage: proces: Krings raad-SMD-onderdompeling-Assemblage Raadsgrootte:: 78x102mm
Embleemoptie:: Gestempelde zijdedruk, laser, het etsen Materiaal:: Koper-nikkel-zink/Blikroestvrij staal
Productnaam:: EMI de beveiliging kan/rf-het schild kan/geval beschermen
Hoog licht:

Gedrukte de Kringsraad van het kopernikkel zink

,

Zijdedruk PCB van het onderdompelingstin

,

Van de het zinkonderdompeling van het kopernikkel het tinpcb

Van de douanegrootte & Vorm Metaal die rf-Assemblage van de de Kringsraad van PCB de Raad Gedrukte stempelen

 

 

PCB die van de metaalkern Aangepaste Stijve Gedrukte de Kringsraad vervaardigen van PCB

 

De producten van CESGATE worden wijd gebruikt in de elektronika van de consument, computers, communicatie techniek, machtstechnologie, industriële controle, veiligheid controle, medische apparatuur, instrumentatie, automobielelektronika, militaire ruimte, kunstmatige intelligentie, LEIDENE verlichting en de vertoningsschermen. De producten van CESGATE zijn uitgevoerd naar Europa, Amerika en Azië die, die meer dan 200 landen dienen rond de wereld en meer dan 100.000 gebruikers dienen.

 

Welke CESGATE verstrekt:

 

 

Verlichtingstoepassing:

 

De gedrukte kringsraad verstrekt een universele basis voor een verscheidenheid van hoge output LEIDENE toepassingen. De LEIDENE verlichtingsoplossingen evolueren snel over de industrieën waar de lage machtsconsumptie, het hoge rendement en de indrukwekkende lichte output belangrijk zijn.

1. Computertechnologieindustrie: Op pcb-gebaseerde die LEDs wordt gemeenschappelijker in de computertechnologieindustrie, algemeen in Desktop en laptop monitors en indicatoren wordt gevonden. wegens de thermische gevoeligheid van computertechnologie, is op aluminium-gebaseerde PCBs bijzonder geschikt voor LEIDENE verlichtingstoepassingen binnen computers.
2. De medische industrie: De verlichtingshulpmiddelen zijn zeer belangrijk in medische toepassingen, vooral in chirurgische en noodsituatietoepassingen, kan het grote licht helpen het zicht van artsen verbeteren. In deze toepassingen, is LEDs vaak de verlichtingsmethode van keus voor hun macht en kleine grootte. PCBs wordt vaak gebruikt als basis voor deze toepassingen, vooral aluminium PCBs, die een langere levensduur hebben en de betere mogelijkheden van de hitteoverdracht dan andere rf-raadstypes van PCB aanbieden. Op deze wijze, rf-verzekert de raad LEDs van PCB duurzame medische apparaten die in een verscheidenheid van medische montages kunnen worden opnieuw gebruikt.
3. Woon en Opslag voortoepassingen: Naast het hierboven vermelde gebruik, rf-bereikt de raad LEDs van PCB populariteit in huizen en ondernemingen in de vorm van signage en vertoningen. De slimme LEIDENE verlichting is een goedkope manier voor huiseigenaars hun huizen effectief om aan te steken, en de klantgerichte LEIDENE vertoningen kunnen zaken aan storefronts leiden.

 

 

PCB-Capaciteiten en Technische Beschrijving

 

Nr. Punten Mogelijkheden
1 Lagen 2-68L
2 Maximum het machinaal bewerken grootte 600mm*1200mm
3 Raadsdikte 0.2mm6.5mm
4 Koperdikte 0.5oz-28oz
5 Min spoor/ruimte 2.0mil/2.0mil
6 Minimum gebeëindigde opening 0. 10mm
7 Maximumdikte aan diameterverhouding 15:1
8 Via behandeling Via, blind&buried via, via in stootkussen, Koper binnen via…
9 De oppervlakte eindigt/behandeling HASL/HASL loodvrij, Chemisch tin, Chemisch Goud, Zilver van Onderdompelings het gouden Inmersion/Goud, Osp, Gouden Plateren
10 Grondstof FR408 FR408HR, PCL-370HR; IT180A, Megtron 6 (Panasonic); Rogers4350,
Rogers4003, RO3003, Rogers/Taconic/Arlon/Nelco-laminaat met materiaal Fr-4 (met inbegrip van het gedeeltelijke hybride lamineren van Ro4350B met Fr-4)
11 De kleur van het soldeerselmasker Green.Black.Red.Yellow.White.Blue.Purple. Matte Green. Matte Black
12 De testende Dienst AOI, Röntgenstraal, vliegen-Sonde, Functietest, Eerste Artikelmeetapparaat
13 Het profileren van Ponsen Het verpletteren, v-BESNOEIING, Beveling
14 Bow&twist ≤0.5%
15 HDI-type 1+n+1,2+n+2,3+n+3
16 Min mechanische opening 0.1mm
17 Min laseropening 0.075mm


 

Geavanceerd PCB-Productie en PCB-Assemblage Materiaal

 

CESGATE heeft de geavanceerde machines van de V.S., Japan, Duits en Israël ingevoerd om onze productie en technische capaciteit te verbeteren. Wij hebben een groot die voorbeeld het PCB-gebied van het vliegen sonde het testen geplaatst, en blind wordt begraven via en speciale gecontroleerde impedantie. Wij hebben een hoogontwikkelde R&D-afdeling die onze fabriek met succes heeft helpen mechanische micro via, hoogte - dichtheidsimpedantie en HDI veroorzaken.

Van de de Raadszijde van de koper Taconic TP reeks Gedrukte Kring van de de Drukonderdompeling het Tinpcb 0Van de de Raadszijde van de koper Taconic TP reeks Gedrukte Kring van de de Drukonderdompeling het Tinpcb 1Van de de Raadszijde van de koper Taconic TP reeks Gedrukte Kring van de de Drukonderdompeling het Tinpcb 2Van de de Raadszijde van de koper Taconic TP reeks Gedrukte Kring van de de Drukonderdompeling het Tinpcb 3Van de de Raadszijde van de koper Taconic TP reeks Gedrukte Kring van de de Drukonderdompeling het Tinpcb 4Van de de Raadszijde van de koper Taconic TP reeks Gedrukte Kring van de de Drukonderdompeling het Tinpcb 5Van de de Raadszijde van de koper Taconic TP reeks Gedrukte Kring van de de Drukonderdompeling het Tinpcb 6

FAQ

Q: Kunnen wij kwaliteit tijdens productie inspecteren?
CESGATE: Ja, wij open en transparant op elk productieproces met te verbergen niets zijn. Wij heten klant welkom binnenshuis inspecteren onze productieproces en controle.
Q: Wat nodig is voor het citaat van PCB & PCBA-?
CESGATE: Voor PCB: Het Gerberdossier en de technische vereisten (het materiaal, grootte, oppervlakte beëindigt behandeling, koperdikte, raadsdikte) en de hoeveelheid u vereisen.
Voor PCBA: Hierboven vermelde dossiers, het dossier van BOM, van de oogst en van de plaats.
Q.Shipping kosten?
CESGATE: De het verschepen kosten worden bepaald door de bestemming, gewicht, die grootte van de goederen inpakken. Gelieve te laten ons weten of wenst u ons om u te citeren de het verschepen kosten.
Q: Wat is uw minimumordehoeveelheid (MOQ)?
CESGATE: Onze MOQ is PCs 1, kunnen wij Kleine evenals grote volumeproductie met flexibiliteit behandelen.

 

 

 

 

 

Contactgegevens
Kevin

Telefoonnummer : +8613924238867

WhatsApp : +8618349393344