Bericht versturen

De ECS-Motherboard TX RX Kring 2 Opgeruimde Waaier 80280CM van PCB DetDection

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: CESGATE
Certificering: UL、IATF16949、ISO9001
Modelnummer: N/A
Min. bestelaantal: 1PCS (Geen MOQ)
Prijs: Negotiable (Depends on your GERBER and BOM)
Verpakking Details: PCB: Vacuümverpakking / PCBA: ESD-verpakking
Levertijd: 1-30 werkdagen
Betalingscondities: T/T, L/C
Levering vermogen: 30,000PCS/month
Productnaam: Hoog - van de Raads Dubbele Mainboard EAS van PCB van de kwaliteitstx RX Kring rf de Moederraad Raadsdikte: 1.6mm, 0.26.0mm, 0.4~3mm, 0.4mm3.2mm,/
Het werk wijze:: TX+RX Raadsgrootte:: 78x102mm
Embleemoptie:: Gestempelde zijdedruk, laser, het etsen Materiaal:: Koper-nikkel-zink/Blikroestvrij staal
DetDectionwaaier: 80~280CM (hang ook van markering af) Functie: Hoge minder valse gevoeligheid. Stabiele prestaties
Hoog licht:

De ECS-Motherboard 280CM

,

Kring 2 van TX RX opgeruimde PCB

,

2 opgeruimde PCB 280CM

Hoog - van de Raads Dubbele Mainboard EAS van PCB van de kwaliteitstx RX Kring rf de Moederraad

 

 

PCB die van de metaalkern Aangepaste Stijve Gedrukte de Kringsraad vervaardigen van PCB

 

CESGATE is Internet + de Industrie 4,0 intelligente verwerkende onderneming, gewijd aan het helpen van globale bedrijven de problemen van precisie, moeilijkheid, speciale, langzame levering van kleine en middelgrote orden en moeilijke verwerving oplossen. CESGATE baseert zich op nieuwe technologieën zoals grote die gegevens, wolk gegevens verwerkend, en Internet van Dingen, met het zelf-ontwikkelde intelligente citaat, de inspectie, de assemblage, en de productie wordt gecombineerd plannend systeem, om „slimme fabriek, flexibele productie“ te bereiken.

 

Welke CESGATE verstrekt

 

 

Medische apparatuur

 

Aangezien de ontwikkeling van elektronika efficiënter en dicht wordt, blijven de medische toepassingen van deze elektronische apparaten groeien, leidend tot eindeloze nieuwe mogelijkheden. Centraal bij deze is medische apparaten PCB. Rf-de raad van PCB in de medische industrie is hoogst gespecialiseerd om de unieke beperkingen van medische apparaten aan te passen. In vele medische toepassingen, worden de kleine pakketten vereist om aan de grootteeisen ten aanzien van implants of de monitors van de noodsituatieruimte te voldoen. Daarom neigt medische PCBs die specialiteithigh-density te zijn onderling verbindt PCBs, ook als HDI PCBs wordt bekend. De medische rf-raad van PCB kan ook met flexibele substraten worden gemaakt die PCB om tijdens gebruik toestaan te buigen, dat voor zowel interne als externe medische apparaten essentieel is. De medische rf-raad van PCB wordt gehouden volgens een hogere norm dan de meeste andere PCB-types toe te schrijven aan de gezondheidszorgen verbonden aan hen. Naast het voldoen aan strikte medische verordeningen, zijn de herhaalbaarheid en de betrouwbaarheid twee essentiële kwaliteiten die de medische PCB-leveranciers moeten bereiken. De medische PCB-toepassingen groeien zo snel zoals de medisch apparaatindustrie zelf. Een aantal van de gemeenschappelijkste medische rf-de raadstoepassingen van PCB omvatten:

1. Monitors: Persoonlijke en gezondheidszorgmonitors, met inbegrip van Bloedglucosemeters, harttarief en bloeddrukmeters, en meer.
2. Wetenschappelijke Instrumenten: Het medische onderzoek gebruikt een groot aantal wetenschappelijke instrumenten om ziekten te bestuderen en de resultaten van patiënten te testen. Deze omvatten elektronenmicroscopen, fotometers, en generator en compressorcontrolesystemen, onder andere.
3. Monitors: Persoonlijke en gezondheidszorgmonitors, met inbegrip van Bloedglucosemeters, harttarief en bloeddrukmeters, en meer.

 

 

PCB-Capaciteiten en Technische Beschrijving

 

Nr. Punten Mogelijkheden
1 Lagen 2-68L
2 Maximum het machinaal bewerken grootte 600mm*1200mm
3 Raadsdikte 0.2mm6.5mm
4 Koperdikte 0.5oz-28oz
5 Min spoor/ruimte 2.0mil/2.0mil
6 Minimum gebeëindigde opening 0. 10mm
7 Maximumdikte aan diameterverhouding 15:1
8 Via behandeling Via, blind&buried via, via in stootkussen, Koper binnen via…
9 De oppervlakte eindigt/behandeling HASL/HASL loodvrij, Chemisch tin, Chemisch Goud, Zilver van Onderdompelings het gouden Inmersion/Goud, Osp, Gouden Plateren
10 Grondstof FR408 FR408HR, PCL-370HR; IT180A, Megtron 6 (Panasonic); Rogers4350,
Rogers4003, RO3003, Rogers/Taconic/Arlon/Nelco-laminaat met materiaal Fr-4 (met inbegrip van het gedeeltelijke hybride lamineren van Ro4350B met Fr-4)
11 De kleur van het soldeerselmasker Green.Black.Red.Yellow.White.Blue.Purple. Matte Green. Matte Black
12 De testende Dienst AOI, Röntgenstraal, vliegen-Sonde, Functietest, Eerste Artikelmeetapparaat
13 Het profileren van Ponsen Het verpletteren, v-BESNOEIING, Beveling
14 Bow&twist ≤0.5%
15 HDI-type 1+n+1,2+n+2,3+n+3
16 Min mechanische opening 0.1mm
17 Min laseropening 0.075mm


 

Geavanceerd PCB-Productie en PCB-Assemblage Materiaal

 

CESGATE heeft de geavanceerde machines van de V.S., Japan, Duits en Israël ingevoerd om onze productie en technische capaciteit te verbeteren. Wij hebben een groot die voorbeeld het PCB-gebied van het vliegen sonde het testen geplaatst, en blind wordt begraven via en speciale gecontroleerde impedantie. Wij hebben een hoogontwikkelde R&D-afdeling die onze fabriek met succes heeft helpen mechanische micro via, hoogte - dichtheidsimpedantie en HDI veroorzaken.

 

De ECS-Motherboard TX RX Kring 2 Opgeruimde Waaier 80280CM van PCB DetDection 0De ECS-Motherboard TX RX Kring 2 Opgeruimde Waaier 80280CM van PCB DetDection 1De ECS-Motherboard TX RX Kring 2 Opgeruimde Waaier 80280CM van PCB DetDection 2De ECS-Motherboard TX RX Kring 2 Opgeruimde Waaier 80280CM van PCB DetDection 3De ECS-Motherboard TX RX Kring 2 Opgeruimde Waaier 80280CM van PCB DetDection 4De ECS-Motherboard TX RX Kring 2 Opgeruimde Waaier 80280CM van PCB DetDection 5De ECS-Motherboard TX RX Kring 2 Opgeruimde Waaier 80280CM van PCB DetDection 6

FAQ

Q: Kunnen wij kwaliteit tijdens productie inspecteren?
CESGATE: Ja, wij open en transparant op elk productieproces met te verbergen niets zijn. Wij heten klant welkom binnenshuis inspecteren onze productieproces en controle.
Q: Wat nodig is voor het citaat van PCB & PCBA-?
CESGATE: Voor PCB: Het Gerberdossier en de technische vereisten (het materiaal, grootte, oppervlakte beëindigt behandeling, koperdikte, raadsdikte) en de hoeveelheid u vereisen.
Voor PCBA: Hierboven vermelde dossiers, het dossier van BOM, van de oogst en van de plaats.
Q.Shipping kosten?
CESGATE: De het verschepen kosten worden bepaald door de bestemming, gewicht, die grootte van de goederen inpakken. Gelieve te laten ons weten of wenst u ons om u te citeren de het verschepen kosten.
Q: Wat is uw minimumordehoeveelheid (MOQ)?
CESGATE: Onze MOQ is PCs 1, kunnen wij Kleine evenals grote volumeproductie met flexibiliteit behandelen.

 

 

 

 

 

Contactgegevens
Kevin

Telefoonnummer : +8613924238867

WhatsApp : +8618349393344