Bericht versturen

De Assemblage ipc-a-600H Klasse 2 van PCB van HASL Loodvrije Multilayer

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: CESGATE
Certificering: ISO9001/ ISO14001
Modelnummer: Na
Min. bestelaantal: 1PCS (Geen MOQ)
Prijs: Negotiable (Depends on your GERBER and BOM)
Verpakking Details: PCB: Vacuümverpakking / PCBA: ESD-verpakking
Levertijd: 1-30 werkdagen
Betalingscondities: T/T, L/C
Levering vermogen: 1000 Eenheid/Eenheden per Week Productnaam: De professionele van de Diensten Multilayer PCB van de Douanesteekproef Leverancier van de de Assemb
Eigenschap: De professionele Diensten van de Douanesteekproef De testende dienst: 100% de test van AOI Testing /ICT/FCT
FR4 Multilayer PCB: Gedrukte Kringsraad HASL Diensttype: Aangepaste PCB Assemby
Certificaatnorm: Ipc-a-600H Klasse 2, Klasse 3, TS16949, ROHS Raadsdikte: 1.6mm
Hoog licht:

Multilayer PCB-Assemblage ipc-a-600H Klasse 2

,

Loodvrije PCB van HASL

,

loodvrije Klasse 2 van PCB ipc-a-600H

De professionele van de Diensten Multilayer PCB van de Douanesteekproef Leverancier van de de Assemblagedienst

 

 

Korte Inleiding aan onze PCBs

 

Wat een Gedrukte Kringsraad is (PCB)

De gedrukte die kringsraad, ook als gedrukte kringsraad wordt bekend, gedrukte die kringsraad, vaak in Engelse afkortingen wordt gebruikt is multilayer PCB (Gedrukte kringsraad) of PWB (Gedrukte draadraad). Multilayer PCB is de grondplaat wordt gebruikt om elektronische componenten te assembleren, en het is ook de „moeder van elektronische producten dat“. Het is een zeer belangrijke elektronische component en een steun voor elektronische componenten. Hoofdzakelijk door de de foliekringen van het metaalkoper op de raad, door het ontwerp van elke laag om verwante componenten aan te sluiten en te leiden, om een volledig product te bereiken dat effectief werkt.

Alvorens vroege multilayer PCB verscheen, werden de diverse componenten van elektronische producten aangesloten door draden om een volledige weg te vormen. Later om het productieproces van elektronische producten te vereenvoudigen en de kosten te drukken, werd de kring ontwikkeld door druk, en de koperfolie op het substraat werd gebruikt om de originele draadverbinding te vervangen, daardoor verbeterend de productieefficiency. De diverse componenten worden hoofdzakelijk aangesloten door de de foliekringen van het metaalkoper op de raad. Door elke laag te ontwerpen om verwante componenten aan te sluiten en te leiden, wordt een volledig product dat effectief werkt bereikt. Het traditionele gedrukte gebruik van de de bouwmethode van de kringsraad verzet tegenzich om kringslijnen en tekeningen te maken, zodat wordt het genoemd gedrukte kringsraad. Omdat de grootte van elektronische producten blijft worden verkleind en worden geraffineerd, is de meeste kringsraad momenteel omvat met ets verzet tegenzich (natte film of droge film), die en en dan wordt blootgesteld ontwikkeld geëtst om ongewenste koperfolie te verwijderen om kringsraad te maken.

 

 

PCB-Mogelijkheden

Nr. Punten Mogelijkheden
1 Lagen 2-68L
2 Maximum het machinaal bewerken grootte 600mm*1200mm
3 Raadsdikte 0.2mm6.5mm
4 Koperdikte 0.5oz-28oz
5 Min spoor/ruimte 2.0mil/2.0mil
6 Minimum gebeëindigde opening 0. 10mm
7 Maximumdikte aan diameterverhouding 15:1
8 Via behandeling Via, blind&buried via, via in stootkussen, Koper binnen via…
9 De oppervlakte eindigt/behandeling HASL/HASL loodvrij, Chemisch tin, Chemisch Goud, Zilver van Onderdompelings het gouden Inmersion/Goud, Osp, Gouden Plateren
10 Grondstof FR408 FR408HR, PCL-370HR; IT180A, Megtron 6 (Panasonic); Rogers4350,
Rogers4003, RO3003, Rogers/Taconic/Arlon/Nelco-laminaat met materiaal Fr-4 (met inbegrip van het gedeeltelijke hybride lamineren van Ro4350B met Fr-4)
11 De kleur van het soldeerselmasker Green.Black.Red.Yellow.White.Blue.Purple. Matte Green. Matte Black
12 De testende Dienst AOI, Röntgenstraal, vliegen-Sonde, Functietest, Eerste Artikelmeetapparaat
13 Het profileren van Ponsen Het verpletteren, v-BESNOEIING, Beveling
14 Bow&twist ≤0.5%
15 HDI-type 1+n+1,2+n+2,3+n+3
16 Min mechanische opening 0.1mm
17 Min laseropening 0.075mm

 

 

Bedrijfinleiding

 

De Technologieco. van Chengducesgate, Ltd werd gevonden in Chengdu, China.The-is het bedrijf sterke en professionele technisch, met perfect kwaliteitsborgingsysteem en gaat test-geanalyseerd instrument vooruit. CESGATE is één van de Professionele PCB-fabrikant van China. Wij hebben professionele PCB-ontwerper voor uw PCB-lay-outvereiste. Wij ontwerpen enige, dubbele, en multilagen, Stijve, flexibele, flex-Stijve gedrukte kringsraad, en PCB assembly.CESGATE met klanten om hen van de elektronische verwerkende diensten van van hoog-kwaliteitspcb te voorzien en PCBA om hun doelstellingen te bereiken. Onze flexibiliteit is in de vereisten van de vergaderingsklant en onze superieure klantenservice. Wij helpen bedrijven hun nieuwe producten aan markt in de snelste tijd introduceren mogelijke door hoogte te verstrekken - kwaliteit, snel-draaiassemblage. Wij verlenen one-stop elektronische verwerkende dienst om u te helpen uw ontwerpen kwalificeren en kwaliteitssteekproeven verstrekken aan uw klanten.

 

 

 

De Assemblage ipc-a-600H Klasse 2 van PCB van HASL Loodvrije Multilayer 0De Assemblage ipc-a-600H Klasse 2 van PCB van HASL Loodvrije Multilayer 1De Assemblage ipc-a-600H Klasse 2 van PCB van HASL Loodvrije Multilayer 2De Assemblage ipc-a-600H Klasse 2 van PCB van HASL Loodvrije Multilayer 3De Assemblage ipc-a-600H Klasse 2 van PCB van HASL Loodvrije Multilayer 4De Assemblage ipc-a-600H Klasse 2 van PCB van HASL Loodvrije Multilayer 5De Assemblage ipc-a-600H Klasse 2 van PCB van HASL Loodvrije Multilayer 6

 

FAQ

 

Q: Wat nodig is voor het citaat van PCB & PCBA-?
CESGATE: Voor PCB: Het Gerberdossier en de technische vereisten (het materiaal, grootte, oppervlakte beëindigt behandeling, koperdikte, raadsdikte) en de hoeveelheid u vereisen.
Voor PCBA: Hierboven vermelde dossiers, het dossier van BOM, van de oogst en van de plaats.
Q: Wat zijn de belangrijkste producten van uw PCB/PCBA-diensten?
CESGATE: Automobiel, Militair, Ruimtevaart, de Industriecontrole, Medische behandeling, IOT, Smart Home, Robot, Autodelen, Camera, UAV.
Q: Waarom zouden wij van CESGATE moeten kopen?
CESGATE: Professioneel en ervaren R&D-team. Geavanceerde productiemateriaal, wetenschappelijke en redelijke processtroom.
Betrouwbaar en strikt systeem voor kwaliteitscontrole. Wij testen al onze producten alvorens de verzending om alles ervoor te zorgen in perfecte voorwaarde is. Van het ontwerp aan het volledige product, zal het professionele team van CESGATE u bij gemak zetten
Q: Waarom zouden wij van CESGATE moeten kopen?
CESGATE: Professioneel en ervaren R&D-team. Geavanceerde productiemateriaal, wetenschappelijke en redelijke processtroom.
Betrouwbaar en strikt systeem voor kwaliteitscontrole. Wij testen al onze producten alvorens de verzending om alles ervoor te zorgen in perfecte voorwaarde is. Van het ontwerp aan het volledige product, zal het professionele team van CESGATE u bij gemak zetten

 

 

 

 

 

Contactgegevens
Kevin

Telefoonnummer : +8613924238867

WhatsApp : +8618349393344