Bericht versturen

TS16949 Multilayer Prototype Gedrukte Kringsraad 100% AOI Testing

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: CESGATE
Certificering: ISO9001/ ISO14001
Modelnummer: Na
Min. bestelaantal: 1PCS (Geen MOQ)
Prijs: Negotiable (Depends on your GERBER and BOM)
Verpakking Details: PCB: Vacuümverpakking / PCBA: ESD-verpakking
Levertijd: 1-30 werkdagen
Betalingscondities: T/T, L/C
Levering vermogen: 1000 Eenheid/Eenheden per Week Productnaam: Prototype Gedrukte Krings Multilayer PCB voor Automobielelektronikareeks
Eigenschap: Prototype Gedrukte Kring De testende dienst: 100% de test van AOI Testing /ICT/FCT
De dienst: De volledige kant en klare dienst PCB+Components+Assembly Diensttype: Aangepaste PCB Assemby
Certificaatnorm: Ipc-a-600H Klasse 2, Klasse 3, TS16949, ROHS Raadsdikte: 1.6mm
Hoog licht:

TS16949 prototype 100% AOI Testing

,

TS16949 prototypepcb 100% AOI Testing

,

TS16949 Multilayer kringsraad 100% AOI Testing

Prototype Gedrukte Krings Multilayer PCB voor Automobielelektronikareeks

 

 

Medische apparatuur

 

De elektronika levert een belangrijke bijdrage tot gezondheid - de pleegindustrie, zoals kenmerkend, controlerend en therapeutisch materiaal. Aangezien de ontwikkeling van elektronika efficiënter en dicht wordt, blijven de medische toepassingen van deze elektronische apparaten groeien, leidend tot eindeloze nieuwe mogelijkheden. Centraal bij deze is medische apparaten PCB. PCBs in de medische industrie is hoogst gespecialiseerd om de unieke beperkingen van medische apparaten aan te passen. In vele medische toepassingen, worden de kleine pakketten vereist om aan de grootteeisen ten aanzien van implants of de monitors van de noodsituatieruimte te voldoen. Daarom neigt medische PCBs die specialiteithigh-density te zijn onderling verbindt PCBs, ook als HDI PCBs wordt bekend. Medische PCBs kan ook met flexibele substraten worden gemaakt die multilayer PCB om tijdens gebruik toestaan te buigen, dat voor zowel interne als externe medische apparaten essentieel is. Medische PCBs wordt gehouden volgens een hogere norm dan de meeste andere multilayer PCB-types toe te schrijven aan de gezondheidszorgen verbonden aan hen. Naast het voldoen aan strikte medische verordeningen, zijn de herhaalbaarheid en de betrouwbaarheid twee essentiële kwaliteiten die de medische multilayer PCB-leveranciers moeten bereiken.

1. Monitors: Persoonlijke en gezondheidszorgmonitors, met inbegrip van Bloedglucosemeters, harttarief en bloeddrukmeters, en meer.
2. Aftastentechnologie: CT de scanners en de ultrasone klanktechnologie gebruiken typisch multilayer op PCB-Gebaseerde elektronika.
3. Controlesysteem: Het apparaat controleert de infusie, worden het stroomtarief en de distributie elektronisch gecontroleerd.
4. Interne Apparaten: De hartstimulators en de gelijkaardige interne medische apparaten houden patiënten gezond en door een centrale micro-PCB in werking gesteld.

 

 

 

PCB-Mogelijkheden

Nr. Punten Mogelijkheden
1 Lagen 2-68L
2 Maximum het machinaal bewerken grootte 600mm*1200mm
3 Raadsdikte 0.2mm6.5mm
4 Koperdikte 0.5oz-28oz
5 Min spoor/ruimte 2.0mil/2.0mil
6 Minimum gebeëindigde opening 0. 10mm
7 Maximumdikte aan diameterverhouding 15:1
8 Via behandeling Via, blind&buried via, via in stootkussen, Koper binnen via…
9 De oppervlakte eindigt/behandeling HASL/HASL loodvrij, Chemisch tin, Chemisch Goud, Zilver van Onderdompelings het gouden Inmersion/Goud, Osp, Gouden Plateren
10 Grondstof FR408 FR408HR, PCL-370HR; IT180A, Megtron 6 (Panasonic); Rogers4350,
Rogers4003, RO3003, Rogers/Taconic/Arlon/Nelco-laminaat met materiaal Fr-4 (met inbegrip van het gedeeltelijke hybride lamineren van Ro4350B met Fr-4)
11 De kleur van het soldeerselmasker Green.Black.Red.Yellow.White.Blue.Purple. Matte Green. Matte Black
12 De testende Dienst AOI, Röntgenstraal, vliegen-Sonde, Functietest, Eerste Artikelmeetapparaat
13 Het profileren van Ponsen Het verpletteren, v-BESNOEIING, Beveling
14 Bow&twist ≤0.5%
15 HDI-type 1+n+1,2+n+2,3+n+3
16 Min mechanische opening 0.1mm
17 Min laseropening 0.075mm

 

 

Bedrijfinleiding

 

CESGATE is een bedrijf met een hoger team. 80% van de hoogste leiding hebben een doctoraal examen of hierboven, en 100% van het verkoopteam hebben een baccalaureaat of hierboven. Wij werken 24 uur per dag, 7 dagen per dag, om klanten van de beste diensten en de oplossingen te voorzien. Onze fabriek wordt gevestigd in Bouw 6, Fuyuan-industrieterrein, Qiaotang-weg, Fuyong-straat, Shenzhen-stad, China, met een centraal pakhuis van 1600 vierkante meters, die aan uw productiebehoeften kunnen voldoen. Met zijn eigen sterkte en professionele capaciteit, is onze groep uw aangewezen dienst van de elektronische componentenverdeler. Wij CESGATE nemen het altijd aangezien onze opdracht door " Prioritaire Klant, de Doeltreffende Dienst“, wij aandringen in dit beheer het principe van „Ontwikkeling Beheer, de Efficiency van het Beheersvoordeel“ bevordert. Elk van onze werknemer houdt stevig in mening met " Hoog - de kwaliteit vraagt om overleving, vraagt Hoge echnology om ontwikkeling „. Wij zullen ernaar streven om ons strategisch doel te bereiken: Professioneel Beheer, Industrie Op grote schaal, Internationale Markt“

 

 

 

TS16949 Multilayer Prototype Gedrukte Kringsraad 100% AOI Testing 0TS16949 Multilayer Prototype Gedrukte Kringsraad 100% AOI Testing 1TS16949 Multilayer Prototype Gedrukte Kringsraad 100% AOI Testing 2TS16949 Multilayer Prototype Gedrukte Kringsraad 100% AOI Testing 3TS16949 Multilayer Prototype Gedrukte Kringsraad 100% AOI Testing 4TS16949 Multilayer Prototype Gedrukte Kringsraad 100% AOI Testing 5TS16949 Multilayer Prototype Gedrukte Kringsraad 100% AOI Testing 6

 

FAQ

 

 

Q: Wat nodig is voor het citaat van PCB & PCBA-?
CESGATE: Voor PCB: Het Gerberdossier en de technische vereisten (het materiaal, grootte, oppervlakte beëindigt behandeling, koperdikte, raadsdikte) en de hoeveelheid u vereisen.
Voor PCBA: Hierboven vermelde dossiers, het dossier van BOM, van de oogst en van de plaats.
Q: Wat zijn de belangrijkste producten van uw PCB/PCBA-diensten?
CESGATE: Automobiel, Militair, Ruimtevaart, de Industriecontrole, Medische behandeling, IOT, Smart Home, Robot, Autodelen, Camera, UAV.
Q: Zijn mijn dossiers veilig?
CESGATE: Uw dossiers worden gehouden in volledige veiligheid. Wij beschermen het intellectuele eigendom voor onze klanten in het gehele proces. Alle documenten van klanten worden nooit gedeeld met om het even welke derde partijen.
Indien gevraagd door de cliënt, zullen wij een NDA onderworpen aan lokale wetten aan de kant van de cliënt ondertekenen en zullen beloven om cliëntgegevens hoogst vertrouwelijk te houden.
Q: TEST U AL UW GOEDEREN VÓÓR LEVERING?
CESGATE: 1. Onze producten zijn origineel allen, en wij zullen de goederen vóór verzending door professionele machines zoals KEYSIGHT E4991A en KEYSIGHT E4980 testen.
2. Als het de Testrapport van de kopersbehoefte, wij het product naar anthoritative instelling zoals Witte Beperkte paardlaboratoria (SZ) kunnen verzenden, het Globale Elektronika Testen, enz.

 

 

 

 

 

Contactgegevens
Kevin

Telefoonnummer : +8613924238867

WhatsApp : +8618349393344