Bericht versturen

ISOLA FR402 door Gat die PCB-het Goud van de Raadsosp Onderdompeling solderen

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: CESGATE
Certificering: ISO9001/ ISO14001
Modelnummer: Na
Min. bestelaantal: 1PCS (Geen MOQ)
Prijs: Negotiable (Depends on your GERBER and BOM)
Verpakking Details: PCB: Vacuümverpakking / PCBA: ESD-verpakking
Levertijd: 1-30 werkdagen
Betalingscondities: T/T, L/C
Levering vermogen: 1000 Eenheid/Eenheden per Week Productnaam: Solderende PCB-Raad Cs03 Tcode in Sap Multilayer PCB door de Assemblage van Gatenpcb
Eigenschap: Solderende PCB-Raad De testende dienst: AOI-de Test van de Röntgenstraalfunctie
Oppervlakte het eindigen: De onderdompelingsgoud van HASL \ OSP \ Certificaatnorm: Ipc-a-600H Klasse 2, Klasse 3, TS16949, ROHS
Raadsdikte: 1.6mm
Hoog licht:

Het solderende PCB-Goud van de Raadsosp onderdompeling

,

ISOLA FR402 door Gatenpcb

,

Door de onderdompelingsgoud van Gatenpcb OSP

Solderende PCB-Raad Cs03 Tcode in Sap Multilayer PCB door de Assemblage van Gatenpcb

 

 

Toepassing

 

Multi-layer raad: De vereiste kringen worden gemaakt op de voor en achteroppervlakten van veelvoudige tweezijdige raad, en een het isoleren laag (Prepreg) wordt geklemd tussen de twee tweezijdige raad en dan samengeperst om verscheidene lagen van koper te vormen. De bouw van de draad is gewoonlijk een gelijk aantal lagen toe te schrijven aan het gebruik van veelvoudige tweezijdige laminaten. Het aantal koperdraden dat door multi-layer raad kan worden gemaakt is het grootst, en het wordt gebruikt in complexere kringen. Momenteel, wordt gebruikt scheept motherboards in de acht-laag van het computers meestal gebruik wegens teveel componenten die in. Over het algemeen, kleine elektronische producten, zoals mobiele telefoons, tabletcomputers, enz. wegens het vereiste van kleine grootte, minstens wordt een acht-laag raad vereist. De elektronischere componenten, kleiner de productgrootte, en gewoonlijk meer lagen van multilayer PCB worden vereist.

1. Materiaal
Fr-4 (het substraat van de glasvezel epoxyhars) is het wijdst gebruikte materiaal in de globale elektronische industrie. Fr is een codenaam voor een vuurvaste materiële rang, wat een materiële specificatie betekent dat het harsmateriaal na het branden moet kunnen zelf-doven. Het is een materiële naam, maar geen materiële rang, zodat zijn er vele types van Fr-4 gebruikte in het algemeen de kringsraad van rangmaterialen momenteel, maar de meesten van hen zijn vier-functionele epoxyhars plus vuller (Vuller) en glasvezel. Het samengestelde gemaakte materiaal. De laatste jaren, wegens de ontwikkeling van de elektronische technologie van de productinstallatie en multilayer PCB-technologie, zijn Fr-4 producten met hoge Tg opnieuw verschenen. Tggraad (de temperatuur van de glasovergang - de Temperatuur van de Glasovergang)

Voorbeeld: ISOLA FR402, FR408, 370HR Zuid-Azige np-140, np-155, np-175.

 

 

PCB-Mogelijkheden

Nr. Punten Mogelijkheden
1 Lagen 2-68L
2 Maximum het machinaal bewerken grootte 600mm*1200mm
3 Raadsdikte 0.2mm6.5mm
4 Koperdikte 0.5oz-28oz
5 Min spoor/ruimte 2.0mil/2.0mil
6 Minimum gebeëindigde opening 0. 10mm
7 Maximumdikte aan diameterverhouding 15:1
8 Via behandeling Via, blind&buried via, via in stootkussen, Koper binnen via…
9 De oppervlakte eindigt/behandeling HASL/HASL loodvrij, Chemisch tin, Chemisch Goud, Zilver van Onderdompelings het gouden Inmersion/Goud, Osp, Gouden Plateren
10 Grondstof FR408 FR408HR, PCL-370HR; IT180A, Megtron 6 (Panasonic); Rogers4350,
Rogers4003, RO3003, Rogers/Taconic/Arlon/Nelco-laminaat met materiaal Fr-4 (met inbegrip van het gedeeltelijke hybride lamineren van Ro4350B met Fr-4)
11 De kleur van het soldeerselmasker Green.Black.Red.Yellow.White.Blue.Purple. Matte Green. Matte Black
12 De testende Dienst AOI, Röntgenstraal, vliegen-Sonde, Functietest, Eerste Artikelmeetapparaat
13 Het profileren van Ponsen Het verpletteren, v-BESNOEIING, Beveling
14 Bow&twist ≤0.5%
15 HDI-type 1+n+1,2+n+2,3+n+3
16 Min mechanische opening 0.1mm
17 Min laseropening 0.075mm

 

 

 

ISOLA FR402 door Gat die PCB-het Goud van de Raadsosp Onderdompeling solderen 0ISOLA FR402 door Gat die PCB-het Goud van de Raadsosp Onderdompeling solderen 1ISOLA FR402 door Gat die PCB-het Goud van de Raadsosp Onderdompeling solderen 2ISOLA FR402 door Gat die PCB-het Goud van de Raadsosp Onderdompeling solderen 3ISOLA FR402 door Gat die PCB-het Goud van de Raadsosp Onderdompeling solderen 4ISOLA FR402 door Gat die PCB-het Goud van de Raadsosp Onderdompeling solderen 5ISOLA FR402 door Gat die PCB-het Goud van de Raadsosp Onderdompeling solderen 6

 

Bedrijfinleiding

 

CESGATE is een professionele leverancier van PCB-vervaardiging, multilayer PCB-assemblage en componentensourcing kant en klare oplossingen sinds 2010 geweest. Met zijn de sterke verkoop en het technische ondersteuningteam, CESGATE online 24 uren per dag om aan de behoeften van klanten te voldoen. Specifiek aan het verbeteren van prototypen voor ontwerpingenieurs door het productieproces, van citaat aan levering, van multilayer ontwerp en de lay-out van PCB, PCB-vervaardiging en kant en klare PCB-assemblage, biedt CESGATE onvergelijkelijke klant service.CESGATE met klanten aan om hen van de elektronische verwerkende diensten van van hoog-kwaliteitspcb te voorzien en PCBA om hun doelstellingen te bereiken. Onze flexibiliteit is in de vereisten van de vergaderingsklant en onze superieure klantenservice. Wij helpen bedrijven hun nieuwe producten aan markt in de snelste tijd introduceren mogelijke door hoogte te verstrekken - kwaliteit, snel-draaiassemblage. Wij verlenen one-stop elektronische verwerkende dienst om u te helpen uw ontwerpen kwalificeren en kwaliteitssteekproeven verstrekken aan uw klanten.

 

FAQ

 

Q: Waarom zouden wij van CESGATE moeten kopen?
CESGATE: Professioneel en ervaren R&D-team. Geavanceerde productiemateriaal, wetenschappelijke en redelijke processtroom.
Betrouwbaar en strikt systeem voor kwaliteitscontrole. Wij testen al onze producten alvorens de verzending om alles ervoor te zorgen in perfecte voorwaarde is. Van het ontwerp aan het volledige product, zal het professionele team van CESGATE u bij gemak zetten
Q: Hoe ongeveer de het verschepen kosten?
CESGATE: De het Verschepen kosten hangen van de bestemming, het gewicht en het volume van de goederen evenals het citaat op dat ogenblik van de vrachtvervoerder van DHL/FEDEX/af. U kunt ons over de vervoersmanier informeren u alvorens een orde te plaatsen nodig hebt.
Q. Welke bestandsindelingen keurt u voor goed productie?
CESGATE: Gerberdossier: CAM350 RS274X
PCB-dossier: Protel 99SE, p-CAD 2001 PCB
BOM: Excel (PDF, woord, txt)
Q: Waarom zouden wij van CESGATE moeten kopen?
CESGATE: Professioneel en ervaren R&D-team. Geavanceerde productiemateriaal, wetenschappelijke en redelijke processtroom.
Betrouwbaar en strikt systeem voor kwaliteitscontrole. Wij testen al onze producten alvorens de verzending om alles ervoor te zorgen in perfecte voorwaarde is. Van het ontwerp aan het volledige product, zal het professionele team van CESGATE u bij gemak zetten.

 

 

 

 

 

Contactgegevens
Kevin

Telefoonnummer : +8613924238867

WhatsApp : +8618349393344