Bericht versturen

Altium drukte het Multi van de Raadspcb van de Laagkring Vrije Halogeen van de het Prototyperaad FR4

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: CESGATE
Certificering: ISO9001/ ISO14001
Modelnummer: Na
Min. bestelaantal: 1PCS (Geen MOQ)
Prijs: Negotiable (Depends on your GERBER and BOM)
Verpakking Details: PCB: Vacuümverpakking / PCBA: ESD-verpakking
Levertijd: 1-30 werkdagen
Betalingscondities: T/T, L/C
Levering vermogen: 1000 Eenheid/Eenheden per Week Productnaam: De differentiële Paar Altium Gedrukte Assemblage Bom van PCB van de Bedradingsassemblage Multilayer
Eigenschap: Differentieel Paar Altium De testende dienst: 100% de test van AOI Testing /ICT/FCT
FR4 Multilayer PCB: Gedrukte Kringsraad HASL Grondstof: Fr-4, cem-3, Hoge stijf-FLEX TG, FR4-Vrij Halogeen,
Oppervlakte het eindigen: IG, LOODVRIJE HASL Raadsdikte: 1.6mm
Hoog licht:

Altium drukte de multiraad van de laagkring

,

multi Vrij de raadsfr4 Halogeen van de laagkring

,

PCB-Vrije het Halogeen van de prototyperaad FR4

De differentiële Paar Altium Gedrukte Assemblage Bom van PCB van de Bedradingsassemblage Multilayer

 

 

De elektronikaproducten van de consument

 

De elektronika van de consument is apparaten wij elke dag, zoals smartphones of computers gebruiken. Zelfs bevatten de recentste modelijskasten vaak elektronische componenten. Elk van deze apparaten is een PCB.
Aangezien deze elektronikaproducten van de consument in hoge volumes worden vervaardigd, moet het aantal van multilayer PCBs die hen controleren gelijk zijn. Deze high-volume PCBs heeft lagere eenheidskosten, die de prijs van het eindproduct klein maken vrij. De uitdaging is de uniformiteit en de kwaliteit hiervan te handhaven multilayer PCBs, die is waarom PCB-de fabrikanten strikte de industrienormen en kwaliteitscontrolemaatregelen moeten aanhangen om ervoor te zorgen dat de elektronikafunctie elke van de consument zoals verwacht.
PCBs wordt wijd gebruikt in de elektronika van de consument. Hier is sommige gemeenschappelijk gebruik van PCBs in de elektronika van de consument:
1. Mobiele Apparaten: Smartphones en de tabletten zijn centraal bij ons dagelijks werk, onze wekkers van GPS.
2. Computerelektronika: Zowel Desktop als laptop bevatten de computers multilayer PCB bij hun kern, zoals het scherm en de randapparatuur verbonden aan het.
3. Opnameapparaten: Camcorders, de digitale camera's, de microfoons, en andere opnameapparaten allen baseren zich op hun interne multilayer PCBs om te functioneren.

 

PCB-Mogelijkheden

Nr. Punten Mogelijkheden
1 Lagen 2-68L
2 Maximum het machinaal bewerken grootte 600mm*1200mm
3 Raadsdikte 0.2mm6.5mm
4 Koperdikte 0.5oz-28oz
5 Min spoor/ruimte 2.0mil/2.0mil
6 Minimum gebeëindigde opening 0. 10mm
7 Maximumdikte aan diameterverhouding 15:1
8 Via behandeling Via, blind&buried via, via in stootkussen, Koper binnen via…
9 De oppervlakte eindigt/behandeling HASL/HASL loodvrij, Chemisch tin, Chemisch Goud, Zilver van Onderdompelings het gouden Inmersion/Goud, Osp, Gouden Plateren
10 Grondstof FR408 FR408HR, PCL-370HR; IT180A, Megtron 6 (Panasonic); Rogers4350,
Rogers4003, RO3003, Rogers/Taconic/Arlon/Nelco-laminaat met materiaal Fr-4 (met inbegrip van het gedeeltelijke hybride lamineren van Ro4350B met Fr-4)
11 De kleur van het soldeerselmasker Green.Black.Red.Yellow.White.Blue.Purple. Matte Green. Matte Black
12 De testende Dienst AOI, Röntgenstraal, vliegen-Sonde, Functietest, Eerste Artikelmeetapparaat
13 Het profileren van Ponsen Het verpletteren, v-BESNOEIING, Beveling
14 Bow&twist ≤0.5%
15 HDI-type 1+n+1,2+n+2,3+n+3
16 Min mechanische opening 0.1mm
17 Min laseropening 0.075mm

 

 

Altium drukte het Multi van de Raadspcb van de Laagkring Vrije Halogeen van de het Prototyperaad FR4 0Altium drukte het Multi van de Raadspcb van de Laagkring Vrije Halogeen van de het Prototyperaad FR4 1Altium drukte het Multi van de Raadspcb van de Laagkring Vrije Halogeen van de het Prototyperaad FR4 2Altium drukte het Multi van de Raadspcb van de Laagkring Vrije Halogeen van de het Prototyperaad FR4 3Altium drukte het Multi van de Raadspcb van de Laagkring Vrije Halogeen van de het Prototyperaad FR4 4Altium drukte het Multi van de Raadspcb van de Laagkring Vrije Halogeen van de het Prototyperaad FR4 5Altium drukte het Multi van de Raadspcb van de Laagkring Vrije Halogeen van de het Prototyperaad FR4 6

 

Bedrijfinleiding

 

CESGATE wordt gevestigd in het High-tech Industrieterrein van Chengdu, zich concentreert op de ontwikkeling van de elektronische industrie, met de collectieve opdracht van „het maken van elektronische productie efficiënter“, en is geëngageerd aan het worden een internationaal belangrijk elektronisch productieplatform. De zaken behandelen PCB, PCBA, component BOM, de aanpassing van de bedradingsuitrusting, schakelaaroplossingen en andere fields.CESGATE met klanten om hen van de elektronische verwerkende diensten van van hoog-kwaliteitspcb te voorzien en PCBA om hun doelstellingen te bereiken. Onze flexibiliteit is in de vereisten van de vergaderingsklant en onze superieure klantenservice. Wij helpen bedrijven hun nieuwe producten aan markt in de snelste tijd introduceren mogelijke door hoogte te verstrekken - kwaliteit, snel-draaiassemblage. Wij verlenen one-stop elektronische verwerkende dienst om u te helpen uw ontwerpen kwalificeren en kwaliteitssteekproeven verstrekken aan uw klanten.

 

FAQ

 

Q: Wat nodig is voor het citaat van PCB & PCBA-?
CESGATE: Voor PCB: Het Gerberdossier en de technische vereisten (het materiaal, grootte, oppervlakte beëindigt behandeling, koperdikte, raadsdikte) en de hoeveelheid u vereisen.
Voor PCBA: Hierboven vermelde dossiers, het dossier van BOM, van de oogst en van de plaats.
Q: Wat zijn de belangrijkste producten van uw PCB/PCBA-diensten?
CESGATE: Onze PCB/PCBA-diensten zijn hoofdzakelijk voor de industrieën met inbegrip van Medische, Automobiel, Energie, het Meten/Metingen, de Elektronika Van de consument.
Q: Kunnen wij kwaliteit tijdens productie inspecteren?
CESGATE: Ja, wij open en transparant op elk productieproces met te verbergen niets zijn. Wij heten klant welkom binnenshuis inspecteren onze productieproces en controle.
Q: Waarom zouden wij van CESGATE moeten kopen?
CESGATE: Professioneel en ervaren R&D-team. Geavanceerde productiemateriaal, wetenschappelijke en redelijke processtroom.
Betrouwbaar en strikt systeem voor kwaliteitscontrole. Wij testen al onze producten alvorens de verzending om alles ervoor te zorgen in perfecte voorwaarde is. Van het ontwerp aan het volledige product, zal het professionele team van CESGATE u bij gemak zetten.

 

 

 

 

 

Contactgegevens
Kevin

Telefoonnummer : +8613924238867

WhatsApp : +8618349393344