Bericht versturen

STIJF FLEX Fr 4 Multilayer Gedrukte Kringsraad Rogers4003

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: CESGATE
Certificering: ISO9001/ ISO14001
Modelnummer: Na
Min. bestelaantal: 1PCS (Geen MOQ)
Prijs: Negotiable (Depends on your GERBER and BOM)
Verpakking Details: PCB: Vacuümverpakking / PCBA: ESD-verpakking
Levertijd: 1-30 werkdagen
Betalingscondities: T/T, L/C
Levering vermogen: 30,000PCS/month
Productnaam: De Raad van de omschakelaarskring Bittele Electronics Inc Multilayer PCB Gekartelde Bom Eigenschap: De Raad van de omschakelaarskring Bittele
Levering vermogen: 1000 Eenheid/Eenheden per Week De testende dienst: 100% de test van AOI Testing /ICT/FCT
FR4 Multilayer PCB: Gedrukte Kringsraad HASL Grondstof: Fr-4, cem-3, Hoge stijf-FLEX TG, FR4-Vrij Halogeen,
Oppervlakte het eindigen: IG, LOODVRIJE HASL Het verschepen: DHL UPS EMS TNT Fedex
Hoog licht:

multilayer gedrukte kringsraad Rogers4003

,

STIJVE FLEX multilayer gedrukte kringsraad

,

STIJVE FLEX fr4-kringsraad

De Raad van de omschakelaarskring Bittele Electronics Inc Multilayer PCB Gekartelde Bom

 

 

Industriële toepassing

 

High-power industriële toepassingen van multilayer PCBs zijn gemeenschappelijk. De deze elektronische componentencontrole de mechanismen gebruikte in fabrieken en productiefaciliteiten en moet de ruwe die voorwaarden algemeen weerstaan in industriële installaties worden gevonden. Dit kan om het even wat omvatten met inbegrip van ruwe chemische producten, trillende machines en ruwe behandeling.
In zulk een snel opwindende milieu, zijn de de industrienormen even stringent. Momenteel, wordt het dikke koper PCBs (veel dikker dan standaardons PCBs) vaak gezien in andere toepassingen. Deze multilayer PCB is nuttig voor hoge huidige industriële toepassingen en batterijladers.
1. Industrieel Materiaal: Vele die boren en persen in productie worden gebruikt werken gebruikend multilayer PCB-Gecontroleerde elektronika.
2. Meetapparatuur: Materiaal wordt gebruikt om druk, temperatuur en andere variabelen in industriële productieprocessen te meten en te controleren dat.
3. Machtsmateriaal: Gelijkstroom-AC machtsomschakelaar, zonnecogeneratiemateriaal en ander vermogenssturingsmateriaal.

 

PCB-Mogelijkheden

Nr. Punten Mogelijkheden
1 Lagen 2-68L
2 Maximum het machinaal bewerken grootte 600mm*1200mm
3 Raadsdikte 0.2mm6.5mm
4 Koperdikte 0.5oz-28oz
5 Min spoor/ruimte 2.0mil/2.0mil
6 Minimum gebeëindigde opening 0. 10mm
7 Maximumdikte aan diameterverhouding 15:1
8 Via behandeling Via, blind&buried via, via in stootkussen, Koper binnen via…
9 De oppervlakte eindigt/behandeling HASL/HASL loodvrij, Chemisch tin, Chemisch Goud, Zilver van Onderdompelings het gouden Inmersion/Goud, Osp, Gouden Plateren
10 Grondstof FR408 FR408HR, PCL-370HR; IT180A, Megtron 6 (Panasonic); Rogers4350,
Rogers4003, RO3003, Rogers/Taconic/Arlon/Nelco-laminaat met materiaal Fr-4 (met inbegrip van het gedeeltelijke hybride lamineren van Ro4350B met Fr-4)
11 De kleur van het soldeerselmasker Green.Black.Red.Yellow.White.Blue.Purple. Matte Green. Matte Black
12 De testende Dienst AOI, Röntgenstraal, vliegen-Sonde, Functietest, Eerste Artikelmeetapparaat
13 Het profileren van Ponsen Het verpletteren, v-BESNOEIING, Beveling
14 Bow&twist ≤0.5%
15 HDI-type 1+n+1,2+n+2,3+n+3
16 Min mechanische opening 0.1mm
17 Min laseropening 0.075mm

 

 

STIJF FLEX Fr 4 Multilayer Gedrukte Kringsraad Rogers4003 0STIJF FLEX Fr 4 Multilayer Gedrukte Kringsraad Rogers4003 1STIJF FLEX Fr 4 Multilayer Gedrukte Kringsraad Rogers4003 2STIJF FLEX Fr 4 Multilayer Gedrukte Kringsraad Rogers4003 3STIJF FLEX Fr 4 Multilayer Gedrukte Kringsraad Rogers4003 4STIJF FLEX Fr 4 Multilayer Gedrukte Kringsraad Rogers4003 5STIJF FLEX Fr 4 Multilayer Gedrukte Kringsraad Rogers4003 6

 

Bedrijfinleiding

 

CESGATE is Internet + de Industrie 4,0 intelligente verwerkende onderneming, gewijd aan het helpen van globale bedrijven de problemen van precisie, moeilijkheid, speciale, langzame levering van kleine en middelgrote orden en moeilijke verwerving oplossen. CESGATE baseert zich op nieuwe technologieën zoals grote die gegevens, wolk gegevens verwerkend, en Internet van Dingen, met het zelf-ontwikkelde intelligente citaat, de inspectie, de assemblage, en de productie wordt gecombineerd plannend systeem, om „slimme fabriek, flexibele productie“ te bereiken. CESGATE met klanten om hen van de elektronische verwerkende diensten van van hoog-kwaliteits multilayer PCB te voorzien en PCBA om hun doelstellingen te bereiken. Onze flexibiliteit is in de vereisten van de vergaderingsklant en onze superieure klantenservice. Wij helpen bedrijven hun nieuwe producten aan markt in de snelste tijd introduceren mogelijke door hoogte te verstrekken - kwaliteit, snel-draaiassemblage. Wij verlenen one-stop elektronische verwerkende dienst om u te helpen uw ontwerpen kwalificeren en kwaliteitssteekproeven verstrekken aan uw klanten.

 

FAQ

 

Q: Wat nodig is voor het citaat van PCB & PCBA-?
CESGATE: Voor PCB: Het Gerberdossier en de technische vereisten (het materiaal, grootte, oppervlakte beëindigt behandeling, koperdikte, raadsdikte) en de hoeveelheid u vereisen.
Voor PCBA: Hierboven vermelde dossiers, het dossier van BOM, van de oogst en van de plaats.
Q: Zijn mijn dossiers veilig?
CESGATE: Uw dossiers worden gehouden in volledige veiligheid. Wij beschermen het intellectuele eigendom voor onze klanten in het gehele proces. Alle documenten van klanten worden nooit gedeeld met om het even welke derde partijen.
Indien gevraagd door de cliënt, zullen wij een NDA onderworpen aan lokale wetten aan de kant van de cliënt ondertekenen en zullen beloven om cliëntgegevens hoogst vertrouwelijk te houden.
Q: Kunnen wij kwaliteit tijdens productie inspecteren?
CESGATE: Ja, wij open en transparant op elk productieproces met te verbergen niets zijn. Wij heten klant welkom binnenshuis inspecteren onze productieproces en controle.
Q: TEST U AL UW GOEDEREN VÓÓR LEVERING?
CESGATE: 1. Onze producten zijn origineel allen, en wij zullen de goederen vóór verzending door professionele machines zoals KEYSIGHT E4991A en KEYSIGHT E4980 testen.
2. Als het de Testrapport van de kopersbehoefte, wij het product naar anthoritative instelling zoals Witte Beperkte paardlaboratoria (SZ) kunnen verzenden, het Globale Elektronika Testen, enz.

 

 

 

 

 

Contactgegevens
Kevin

Telefoonnummer : +8613924238867

WhatsApp : +8618349393344