Bericht versturen

BOM-de Raadscomponenten van de de Dienstkring Materiële Einde

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: CESGATE
Certificering: UL、IATF16949、ISO9001
Modelnummer: N/A
Min. bestelaantal: 1PCS (Geen MOQ)
Prijs: Negotiable (Depends on your BOM)
Verpakking Details: Aangepaste kartons volgens productgrootte en gewicht, met crashproofschuim
Levertijd: 1-2 werkdagen
Betalingscondities: T/T, L/C
Levering vermogen: 10,0000PCS per dag
Productnaam: In de Voorraadbom Dienst één sourcing van de RaadsSamenstellende delen van de eindekring Levertijd: In voorraad
Kwaliteit: 100% nieuwe originele waarborg Kernbewerker: Originele Norm
Bron: Belangrijke globale erkende verdelers D/C: Nieuwst, Nieuwe 18+, 90+91+94+, de recentste code
Alternatief: gesteund
Hoog licht:

BOM-de Raadscomponenten van de de Dienstkring

,

BOM-de raadsmateriaal van de de Dienstkring

,

kringsraad materiële einde

In de Voorraadbom Dienst één sourcing van de RaadsSamenstellende delen van de eindekring

 

 

Voordelen van Sourcing Componenten van PCB-Fabrikant

 

 

De voordelen van CESGATE

 

 

Who is wij?

 

CESGATE heeft het vermogen om PCB te vervaardigen die zich van fundamentele enige opgeruimde raad tot veertig lagen uitstrekken, en de één einde kant en klare diensten te verlenen, met inbegrip van PCB-vervaardiging, assemblage, componentensourcing en functie het testen. Met one-stop oplossing, high-end productstructuur, professionele productontwikkeling en productietechnologie, stabiel kwaliteitsprestaties en goed beheersysteem,
CESGATE heeft lange termijn gevestigd en de stal werkt relaties met de belangrijke communicatieapparatuur van de wereld, de ruimtevaartelektronika en de medische apparatuurfabrikanten samen.

 

BOM-de Raadscomponenten van de de Dienstkring Materiële Einde 0BOM-de Raadscomponenten van de de Dienstkring Materiële Einde 1BOM-de Raadscomponenten van de de Dienstkring Materiële Einde 2BOM-de Raadscomponenten van de de Dienstkring Materiële Einde 3BOM-de Raadscomponenten van de de Dienstkring Materiële Einde 4BOM-de Raadscomponenten van de de Dienstkring Materiële Einde 5BOM-de Raadscomponenten van de de Dienstkring Materiële Einde 6

FAQ

 

Q: Wat is uw inspectiebeleid? Hoe controleert u de kwaliteit?
CESGATE: om de kwaliteit van PCB-producten te verzekeren, het vliegen wordt de sondeinspectie gewoonlijk gebruikt; de elektroinrichtingen, automatische optische inspectie (AOI), BGA-delen lichten inspectie, eerste artikelinspectie (FAI) enz. door
Q: Welke dienst hebt u?
CESGATE: Wij verlenen kant en klare oplossing met inbegrip van RD, PCB-vervaardiging, SMT, definitieve assemblage, het testen en andere dienst op de toegevoegde waarde.
Q: Wat zijn de belangrijkste producten van uw PCB/PCBA-diensten?
CESGATE: Onze PCB/PCBA-diensten zijn hoofdzakelijk voor de industrieën met inbegrip van Medische, Automobiel, Energie, het Meten/Metingen, de Elektronika Van de consument.
Q: Is CESGATE een fabriek of een handelsbedrijf?
CESGATE: CESGATE is een fabriek met PCB-fabriek in de fabrieken van Senzhen en SMT-van de assemblage in zowel Shenzhen als Chengdu wordt gevestigd die.
Q: Kunnen wij kwaliteit tijdens productie inspecteren?
CESGATE: Ja, wij open en transparant op elk productieproces met te verbergen niets zijn. Wij heten klant welkom binnenshuis inspecteren onze productieproces en controle.

Een componentencitaat krijgen, pls verzendt een onderzoek naar info@cesgate.com dat wij aan u in één uur zal terugkrijgen.


Contactgegevens
Kevin

Telefoonnummer : +8613924238867

WhatsApp : +8618349393344