Bericht versturen

Rogers 4350 de elektronische van de Componenten snelle PCB van de Kringsraad assemblage Bill Of Material

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: CESGATE
Certificering: UL、IATF16949、ISO9001
Modelnummer: N/A
Min. bestelaantal: 1PCS (Geen MOQ)
Prijs: Negotiable (Depends on your BOM)
Verpakking Details: Aangepaste kartons volgens productgrootte en gewicht, met crashproofschuim
Levertijd: 1-2 werkdagen
Betalingscondities: T/T, L/C
Levering vermogen: 10,0000PCS per dag
Productnaam: Rogers 4350 de Elektronische van de Componenten Snelle PCB van de Kringsraad Assemblage Bill Of Mate Eigenschap: Formaat Bill Of Material
Kwaliteit: 100% nieuwe originele waarborg Deelstatus: Actief of beëindigd
Bron: Belangrijke globale erkende verdelers D/C: Nieuwst, Nieuwe 18+, 90+91+94+, de recentste code
Alternatief: Gesteund
Hoog licht:

De Raadscomponenten van de Rohskring

,

Geleide de Raadscomponenten van de Buis Lichte Kring

Rogers 4350 de Elektronische van de Componenten Snelle PCB van de Kringsraad Assemblage Bill Of Material

 

Vaak ontmoete materialen in PCB-de assemblagedienst

 

Rogers 4350 de elektronische van de Componenten snelle PCB van de Kringsraad assemblage Bill Of Material 0

 

Industriële toepassing

 

High-power industriële toepassingen van PCBs zijn gemeenschappelijk. Deze gebruikte de elektronische componentencontrole van de kringsraad de mechanismen in fabrieken en productiefaciliteiten en moet de ruwe die voorwaarden algemeen weerstaan in industriële installaties worden gevonden. Dit kan om het even wat omvatten met inbegrip van ruwe chemische producten, trillende machines en ruwe behandeling.
In zulk een snel opwindende milieu, zijn de de industrienormen even stringent. Momenteel, wordt het dikke koper PCBs (veel dikker dan standaardons PCBs) vaak gezien in andere toepassingen. Deze PCB is nuttig voor hoge huidige industriële toepassingen en batterijladers.
1. Industrieel Materiaal: Vele die boren en persen in productie worden gebruikt werken gebruikend PCB-Gecontroleerde elektronika.
2. Meetapparatuur: Materiaal wordt gebruikt om druk, temperatuur en andere variabelen in industriële productieprocessen te meten en te controleren dat.
3. Machtsmateriaal: Gelijkstroom-AC machtsomschakelaar, zonnecogeneratiemateriaal en ander vermogenssturingsmateriaal.

 

Rogers 4350 de elektronische van de Componenten snelle PCB van de Kringsraad assemblage Bill Of Material 1Rogers 4350 de elektronische van de Componenten snelle PCB van de Kringsraad assemblage Bill Of Material 2Rogers 4350 de elektronische van de Componenten snelle PCB van de Kringsraad assemblage Bill Of Material 3Rogers 4350 de elektronische van de Componenten snelle PCB van de Kringsraad assemblage Bill Of Material 4Rogers 4350 de elektronische van de Componenten snelle PCB van de Kringsraad assemblage Bill Of Material 5Rogers 4350 de elektronische van de Componenten snelle PCB van de Kringsraad assemblage Bill Of Material 6Rogers 4350 de elektronische van de Componenten snelle PCB van de Kringsraad assemblage Bill Of Material 7

Bedrijfproductie

CESGATE is een team met meer dan 10 jaar ervarings op het gebied. Wij bezitten overvloedige ervaringen om klanten overzee van industriële automatische controle, mededeling, medische, Auto en van de consument elektronika, enz. te dienen. Wij testen strikt ons product om de kwaliteit aan onze klanten te waarborgen. Wij accumuleren hoge reputatie tijdens onze samenwerking. U zult na de diensten bereiken op de toegevoegde waarde wanneer u met ons samenwerkt:

One-stop PCB/PCBA-Dienst
Het optimaliseren van uw PCB-ontwerp tijdens productie
Tevreden kwaliteit met concurrerende prijzen
Onmiddellijke reactie in zowel citaat als levering
Verhoog uw zaken met onze krachtige steun

 

FAQ

 

Q: WAT IS UW MOQ?
CESGATE: MOQ is normaal SPQ, terwijl het van uw specifieke orde afhangt. (De Steekproef is beschikbaar als de koper zich de verschepende prijs kan veroorloven.)
Q: TEST U AL UW GOEDEREN VÓÓR LEVERING?
CESGATE: 1. Onze producten zijn origineel allen, en wij zullen de goederen vóór verzending door professionele machines zoals KEYSIGHT E4991A en KEYSIGHT E4980 testen.
2. Als het de Testrapport van de kopersbehoefte, wij het product naar anthoritative instelling zoals Witte Beperkte paardlaboratoria (SZ) kunnen verzenden, het Globale Elektronika Testen, enz.
Q: Het loodvrije proces wordt vereist wanneer de kringsraad wordt gedrukt. Wat zou ik aandacht aan wanneer het maken van de kringsraad moeten betalen?
CESGATE: Het loodvrije proces tijdens druk is hoger dan de vereisten van de temperatuurweerstand van het algemene proces, en de vereisten van de temperatuurweerstand moeten boven 260 °C. zijn. Daarom wordt het geadviseerd om een substraat boven TG150 te gebruiken wanneer het selecteren van het substraatmateriaal.
Q: Wat zijn de types van soldeerselmasker?
CESGATE: Er is traditioneel bakseltype van epoxyharsirl, UV genezend type, Vloeibaar het Soldeerselmasker van Fotoimageable en droogt het masker van het filmsoldeersel. Momenteel, is het vloeibare soldeerselmasker het belangrijkste type.
Q: Hoe lang is de houdbaarheid zou van de PCB-raad en hoe het moeten worden opgeslagen?
CESGATE: 25℃/wordt 60%RH geadviseerd wanneer PCB wordt opgeslagen. De plaat zelf heeft geen houdbaarheid, maar als het drie maanden overschrijdt, moet het worden gebakken om vochtigheid en spanning te verwijderen, en het zou onmiddellijk na baksel moeten worden gebruikt. Men adviseert dat de stukken binnen 6 maanden na opslag zouden moeten worden geladen om het fenomeen van verwerping en explosie te verminderen.

Contactgegevens
Yvonne

Telefoonnummer : +8615508119290

WhatsApp : +8618349393344