Bericht versturen

Hoge TG-Halfgeleiderpcb drukte het Laminaat van het Prototypenelco van de Kringsraad

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: CESGATE
Certificering: UL、IATF16949、ISO9001
Modelnummer: N/A
Min. bestelaantal: 1PCS (Geen MOQ)
Prijs: Negotiable (Depends on your GERBER and BOM)
Verpakking Details: PCB: Vacuümverpakking / PCBA: ESD-verpakking
Levertijd: 1-30 werkdagen
Betalingscondities: T/T, L/C
Levering vermogen: 30,000PCS/month
Productnaam: Multilayer van de het Prototypehalfgeleider van ENIG Hoge TG de Industrieproductie van PCB Eigenschap: Hoge Tg
Grondstof: Fr-4, TACONIC, Aluminium, cem-3, Metaal/ceramische/aluminiumbasis Type: De Systemen van halfgeleiderhulpmiddelen en Componenten, materiaal comp
Soldeerselmasker: Groene, Witte Zwarte Groenachtig blauwe Rode, Groene of andere kleur aangezien u, groen/blauw, Groen Toepassing: Elektronikaapparaat, de Elektronika Van de consument, Universele Mededelingen, etc.,
De kleur van het soldeerselmasker: Groen, Blauw, Wit en Rood, Wit Zwart Geelgroen Purper Rood, Min Space /line: 0.075mm
Hoog licht:

Het hoge TG gedrukte prototype van de kringsraad

,

het gedrukte laminaat van het prototypenelco van de kringsraad

,

Hoge TG-Halfgeleiderpcb

Multilayer van de het Prototypehalfgeleider van ENIG Hoge TG de Industrieproductie van PCB

 

 

Halfgeleider PCBA Productieservicevereisten

 

Bouw Flexibiliteit


De halfgeleiderraad moet vaak overbrengen, ontvangen, en verwerkt diverse signaaltypes, verbindt het gebruiken van verschillende types van schakelaars onderling, en presteert in unieke milieu's. Daarom moet uw cm in allerlei de raadsbouw uitblinken, en zij moeten IPC aan de normen van Klassen 1, 2, en 3 prestatieniveaus voldoen. Bovendien, zouden zij niet genormaliseerde vormfactoren moeten kunnen vervaardigen.


Beveilig Componentenverwerving


Voor kant en klaar, is uw cm de oorzaak van het verkrijgen van componenten (met de mogelijke uitzondering van exotische componenten) van een veilige leveringsketen die van vervalsingen en verouderde componenten vrij is.
Kwaliteitsassemblage


De halfgeleiderpcba betrouwbaarheid is slechts haalbaar met kwaliteitsassemblage. De capaciteit van uw raad om door zijn voorgenomen levenscyclus te duren hangt van de soldeerselverbindingen van uitstekende kwaliteit af voor zowel de componenten van SMDs als van het door-gat.


Procesbehendigheid


De ontwerpveranderingen kunnen worden vereist om functionaliteit toe te voegen of te verbeteren of klanteneisen te ontmoeten. De tijd kan hier wezenlijk zijn, en uw cm vergt een behendig productieproces dat veranderingen met minimale procesaanpassingen of de behoefte aan extra materiaal kan snel opnemen.


Nauwkeurige en Toegankelijke Documentatie


Aangezien de halfgeleider PCBAs veelvoudige revisies of integratie in andere ontwerpprojecten kan ervaren, is de nauwkeurige en grondige documentatie verplicht.

 

Terwijl andere overwegingen zich kunnen voordoen wanneer beoordeling van een capaciteit van cm om aan uw kant en klare behoeften van de halfgeleiderdienst te voldoen, verzekerend kan het aan de hierboven vermelde vereisten voldoen is essentieel.

 

Halfgeleiderpcb en Gedrukte Kringsraad die (PCB) vervaardigen

 

CESGATE is een titaan die van de markt van de halfgeleiderproductie geworden, de industrienormen bepalen terwijl het verhogen van marktaandeel en het combineren van zijn al lang bestaande ervaring met dat van de belangrijke fabrikanten van de halfgeleidercomponent. Wij zijn een leverancier van betrouwbaar, krachtig verbruiksgoederen en materiaal voor alle processtappen, om te beginnen met wafeltje productie en lithografie processen, recht tot verpakking, assemblage, en inspectie. Onze nadruk is de productie van nul-mislukking oplossingen met geoptimaliseerde kostenefficiency op het gebied van lithografie, RTP (snelle thermische verwerking), het schoonmaken, inspectie, en meting.

Afhankelijk van welk proces u wenst te bereiken, CESGATE gelukkig op zijn onovertroffen ervaring over het volledige lichte spectrum zal zijn roepen om het juiste ultraviolet (UV), vacuüm-ultraviolet (VUV), of de infrarode zender (van IRL) te adviseren. Klik hieronder de pictogrammen om de halfgeleiderpcb en processen gedrukte van de kringsraad (PCB) te onderzoeken CESGATE u waarkan helpen bij.

 

 

PCB-Capaciteiten en Technische Beschrijving

 

Nr. Punten Mogelijkheden
1 Lagen 2-68L
2 Maximum het machinaal bewerken grootte 600mm*1200mm
3 Raadsdikte 0.2mm6.5mm
4 Koperdikte 0.5oz-28oz
5 Min spoor/ruimte 2.0mil/2.0mil
6 Minimum gebeëindigde opening 0. 10mm
7 Maximumdikte aan diameterverhouding 15:1
8 Via behandeling Via, blind&buried via, via in stootkussen, Koper binnen via…
9 De oppervlakte eindigt/behandeling HASL/HASL loodvrij, Chemisch tin, Chemisch Goud, Zilver van Onderdompelings het gouden Inmersion/Goud, Osp, Gouden Plateren
10 Grondstof FR408 FR408HR, PCL-370HR; IT180A, Megtron 6 (Panasonic); Rogers4350,
Rogers4003, RO3003, Rogers/Taconic/Arlon/Nelco-laminaat met materiaal Fr-4 (met inbegrip van het gedeeltelijke hybride lamineren van Ro4350B met Fr-4)
11 De kleur van het soldeerselmasker Green.Black.Red.Yellow.White.Blue.Purple. Matte Green. Matte Black
12 De testende Dienst AOI, Röntgenstraal, vliegen-Sonde, Functietest, Eerste Artikelmeetapparaat
13 Het profileren van Ponsen Het verpletteren, v-BESNOEIING, Beveling
14 Bow&twist ≤0.5%
15 HDI-type 1+n+1,2+n+2,3+n+3
16 Min mechanische opening 0.1mm
17 Min laseropening 0.075mm
 

Hoge TG-Halfgeleiderpcb drukte het Laminaat van het Prototypenelco van de Kringsraad 0Hoge TG-Halfgeleiderpcb drukte het Laminaat van het Prototypenelco van de Kringsraad 1Hoge TG-Halfgeleiderpcb drukte het Laminaat van het Prototypenelco van de Kringsraad 2Hoge TG-Halfgeleiderpcb drukte het Laminaat van het Prototypenelco van de Kringsraad 3Hoge TG-Halfgeleiderpcb drukte het Laminaat van het Prototypenelco van de Kringsraad 4Hoge TG-Halfgeleiderpcb drukte het Laminaat van het Prototypenelco van de Kringsraad 5Hoge TG-Halfgeleiderpcb drukte het Laminaat van het Prototypenelco van de Kringsraad 6

FAQ

 

Q: Wat vergt CESGATE voor een aangepaste PCBA opdracht geven tot?
CESGATE: Wanneer u een PCBA-orde plaatst, moet u het dossier van Gerber of PCB-en de BOM-lijst aan ons verstrekken.
Q. Welke bestandsindelingen keurt u voor goed productie?
CESGATE: Gerberdossier: CAM350 RS274X
PCB-dossier: Protel 99SE, p-CAD 2001 PCB
BOM: Excel (PDF, woord, txt)
Q.Shipping kosten?
CESGATE: De het verschepen kosten worden bepaald door de bestemming, gewicht, die grootte van de goederen inpakken. Gelieve te laten ons weten of wenst u ons om u te citeren de het verschepen kosten.
Q: Welke certificaten hebt u?
CESGATE: Wij hebben de certificaten van ISO 9001, van ISO14001 en UL-.
Q: Welke exprespostbedrijven werkt u met samen?
CESGATE: Wij werken met exprespostbedrijven, met inbegrip van DHL, Fedex, UPS, TNT en EMS samen. En wij hebben ook onze eigen vrachtvervoerders, met lagere verschepende prijzen.

Contactgegevens
Kevin

Telefoonnummer : +8613924238867

WhatsApp : +8618349393344