Bericht versturen

AOI Test-OEM PCBA het Eindevervaardiging van Halfgeleiderpcb Één

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: CESGATE
Certificering: UL、IATF16949、ISO9001
Modelnummer: N/A
Min. bestelaantal: 1PCS (Geen MOQ)
Prijs: Negotiable (Depends on your GERBER and BOM)
Verpakking Details: PCB: Vacuümverpakking / PCBA: ESD-verpakking
Levertijd: 1-30 werkdagen
Betalingscondities: T/T, L/C
Levering vermogen: 30,000PCS/month
Productnaam: AOI Test-OEM PCBA Manufacturering het Eindevervaardiging van Halfgeleiderpcb Één Eigenschap: AOI Test
Grondstof: Fr-4, TACONIC, Aluminium, cem-3, Metaal/ceramische/aluminiumbasis Type: De Systemen van halfgeleiderhulpmiddelen en Componenten, materiaal comp
Soldeerselmasker: Groene, Witte Zwarte Groenachtig blauwe Rode, Groene of andere kleur aangezien u, groen/blauw, Groen Toepassing: Elektronikaapparaat, de Elektronika Van de consument, Universele Mededelingen, etc.,
De kleur van het soldeerselmasker: Groen, Blauw, Wit en Rood, Wit Zwart Geelgroen Purper Rood, Min. bestelaantal: 1PCS
Hoog licht:

AOI Test Semiconductor-PCB

,

AOI Test-OEM PCBA

,

Het Eindevervaardiging van halfgeleiderpcb Één

AOI Test-OEM PCBA Manufacturering het Eindevervaardiging van Halfgeleiderpcb Één

 

 

De halfgeleiderraad verschilt van de meeste andere douane PCBAs omdat zij niet voorgenomen voor een verzamelaanvraag zijn. In plaats daarvan, hoort deze raad om wijd en over vele verschillende industrieën worden toegepast. De raad kan als steekproeven aan vertoningsmogelijkheden worden gebruikt, of zij kunnen in een groter systeem voor snellere bringup worden geïnstalleerd. Wanneer het ontwerpen van en het bouw van halfgeleider is de raad, betrouwbaarheid het belangrijkste attribuut, ongeacht hoe de raad wordt gebruikt.

 

 

Halfgeleider PCBA Productieservicevereisten

 

Bouw Flexibiliteit


Halfgeleiderpcb moet vaak overbrengen, ontvangen, en verwerkt diverse signaaltypes, verbindt het gebruiken van verschillende types van schakelaars onderling, en presteert in unieke milieu's. Daarom moet uw cm in allerlei de raadsbouw uitblinken, en zij moeten IPC aan de normen van Klassen 1, 2, en 3 prestatieniveaus voldoen. Bovendien, zouden zij niet genormaliseerde vormfactoren moeten kunnen vervaardigen.


Beveilig Componentenverwerving


Voor kant en klaar, is uw cm de oorzaak van het verkrijgen van componenten (met de mogelijke uitzondering van exotische componenten) van een veilige leveringsketen die van vervalsingen en verouderde componenten vrij is.
Kwaliteitsassemblage


De betrouwbaarheid van halfgeleiderpcb is slechts haalbaar met kwaliteitsassemblage. De capaciteit van uw raad om door zijn voorgenomen levenscyclus te duren hangt van de soldeerselverbindingen van uitstekende kwaliteit af voor zowel de componenten van SMDs als van het door-gat.


Procesbehendigheid


De ontwerpveranderingen kunnen worden vereist om functionaliteit toe te voegen of te verbeteren of klanteneisen te ontmoeten. De tijd kan hier wezenlijk zijn, en uw cm vergt een behendig productieproces dat veranderingen met minimale procesaanpassingen of de behoefte aan extra materiaal kan snel opnemen.


Nauwkeurige en Toegankelijke Documentatie


Aangezien halfgeleiderpcb veelvoudige revisies of integratie in andere ontwerpprojecten kan ervaren, is de nauwkeurige en grondige documentatie verplicht.

 

Terwijl andere overwegingen zich kunnen voordoen wanneer beoordeling van een capaciteit van cm om aan uw kant en klare behoeften van de halfgeleiderdienst te voldoen, verzekerend kan het aan de hierboven vermelde vereisten voldoen is essentieel.

 

 

PCB-Capaciteiten en Technische Beschrijving

 

Nr. Punten Mogelijkheden
1 Lagen 2-68L
2 Maximum het machinaal bewerken grootte 600mm*1200mm
3 Raadsdikte 0.2mm6.5mm
4 Koperdikte 0.5oz-28oz
5 Min spoor/ruimte 2.0mil/2.0mil
6 Minimum gebeëindigde opening 0. 10mm
7 Maximumdikte aan diameterverhouding 15:1
8 Via behandeling Via, blind&buried via, via in stootkussen, Koper binnen via…
9 De oppervlakte eindigt/behandeling HASL/HASL loodvrij, Chemisch tin, Chemisch Goud, Zilver van Onderdompelings het gouden Inmersion/Goud, Osp, Gouden Plateren
10 Grondstof FR408 FR408HR, PCL-370HR; IT180A, Megtron 6 (Panasonic); Rogers4350,
Rogers4003, RO3003, Rogers/Taconic/Arlon/Nelco-laminaat met materiaal Fr-4 (met inbegrip van het gedeeltelijke hybride lamineren van Ro4350B met Fr-4)
11 De kleur van het soldeerselmasker Green.Black.Red.Yellow.White.Blue.Purple. Matte Green. Matte Black
12 De testende Dienst AOI, Röntgenstraal, vliegen-Sonde, Functietest, Eerste Artikelmeetapparaat
13 Het profileren van Ponsen Het verpletteren, v-BESNOEIING, Beveling
14 Bow&twist ≤0.5%
15 HDI-type 1+n+1,2+n+2,3+n+3
16 Min mechanische opening 0.1mm
17 Min laseropening 0.075mm

 

 

AOI Test-OEM PCBA het Eindevervaardiging van Halfgeleiderpcb Één 0AOI Test-OEM PCBA het Eindevervaardiging van Halfgeleiderpcb Één 1AOI Test-OEM PCBA het Eindevervaardiging van Halfgeleiderpcb Één 2AOI Test-OEM PCBA het Eindevervaardiging van Halfgeleiderpcb Één 3AOI Test-OEM PCBA het Eindevervaardiging van Halfgeleiderpcb Één 4AOI Test-OEM PCBA het Eindevervaardiging van Halfgeleiderpcb Één 5AOI Test-OEM PCBA het Eindevervaardiging van Halfgeleiderpcb Één 6

 

FAQ

 

Q: Wat is het verschil tussen de HDI-raad en de algemene kringsraad?
CESGATE: Het grootste deel van HDI-gebruikslaser om gaten, terwijl de algemene kringsraad slechts mechanische boring gebruikt, en worden HDI-raad te vormen vervaardigd door de opeenhopingsmethode (Opeenhoping), zodat zullen meer lagen worden toegevoegd, terwijl de algemene kringsraad slechts eens wordt toegevoegd.
Q: Wat zijn de types van soldeerselmasker?
CESGATE: Er is traditioneel bakseltype van epoxyharsirl, UV genezend type, Vloeibaar het Soldeerselmasker van Fotoimageable en droogt het masker van het filmsoldeersel. Momenteel, is het vloeibare soldeerselmasker het belangrijkste type.
Q: Wat zijn de gemeenschappelijke substraten van CESGATE?
A: Tg-140: ISOLA FR402/NAN-YA NP-140
Tg-150: ISOLA IS400/NAN-YA NP-155
Tg-170~180: ISOLA 370HR/NPN-YA/NAN-YA NP-175F

Contactgegevens
Kevin

Telefoonnummer : +8613924238867

WhatsApp : +8618349393344