Bericht versturen

Elektropcb-Gesteund de Componenteniatf16949 Alternatief van de Kringsraad

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: CESGATE
Certificering: UL、IATF16949、ISO9001
Modelnummer: N/A
Min. bestelaantal: 1PCS (Geen MOQ)
Prijs: Negotiable (Depends on your BOM)
Verpakking Details: Aangepaste kartons volgens productgrootte en gewicht, met crashproofschuim
Levertijd: 1-2 werkdagen
Betalingscondities: T/T, L/C
Levering vermogen: 10,0000PCS per dag
Productnaam: Van de Raadscomponenten van elektroingenieurssystem integrator circuit de Gieterijmaterialen Levertijd: Onmiddellijk Verzending
Kwaliteit: 100% nieuwe originele waarborg Deelstatus: Actief of beëindigd
Bron: Belangrijke globale erkende verdelers D/C: Nieuwst, Nieuwe 18+, 90+91+94+, de recentste code
Alternatief: gesteund
Hoog licht:

De elektrocomponenten van de Kringsraad

,

De elektropcb-Componenten van de Kringsraad

,

PCB-de Componenten IATF16949 van de Kringsraad

Van de Raadscomponenten van elektroingenieurssystem integrator circuit de Gieterijmaterialen

 

 

Productietijd voor PCB-de Componentensourcing van de Kringsraad


Dit is de duur wordt vereist om een component te vervaardigen die. Het omvat ordevoorbereiding, rij, opstelling, looppas, inspectie en zetten-weg tijd.

Voor producten op een orde worden gemaakt die, is het de tijd uit de versie van een orde, aan productie en verzending wordt gevergd die.

De stijgende levertijd is één van de nieuwe tendensen in de componentensourcing van de kringsraad. Dit leidt tot een grote uitdaging voor kopende gemeenschappen.

Er is gewoonlijk geen stabiliteit wanneer het over levertijden komt.

Het stijgen van levertijden is het ingewikkelde situatie toenemen wegens markteisen, investeringsbeperkingen en capaciteitstoewijzingen in sommige gebieden.

De productietijd is gewoonlijk tussen 5 - 8 werkdagen van de aanvankelijke dag van orde. Voor massaproduktie kan de levertijd tot 2 weken vergen.

Nochtans, kan dit van één gebied aan andere verschillen. Bijvoorbeeld, hadden de Levertijden voor weerstanden in Noord-Amerika zich van 12 tot 16 weken door het begin van 2017 bewogen.

 

De voordelen van CESGATE

 

 

Who is wij?

 

 

Elektropcb-Gesteund de Componenteniatf16949 Alternatief van de Kringsraad 0Elektropcb-Gesteund de Componenteniatf16949 Alternatief van de Kringsraad 1Elektropcb-Gesteund de Componenteniatf16949 Alternatief van de Kringsraad 2Elektropcb-Gesteund de Componenteniatf16949 Alternatief van de Kringsraad 3Elektropcb-Gesteund de Componenteniatf16949 Alternatief van de Kringsraad 4Elektropcb-Gesteund de Componenteniatf16949 Alternatief van de Kringsraad 5Elektropcb-Gesteund de Componenteniatf16949 Alternatief van de Kringsraad 6

FAQ

 

Q: MOQ?
CESGATE: Er zijn geen MOQ in POE. Wij kunnen kleine en grote partijen buigzaam behandelen.
Q: Hebt u een andere diensten?
CESGATE: Wij concentreren ons hoofdzakelijk op de verwervingsdiensten van PCB + assemblage + kringsraadscomponenten. Bovendien kunnen wij programmering, het testen ook verstrekken, kabel, die de assemblagediensten huisvesten.
Q: Wat is uw inspectiebeleid? Hoe controleert u de kwaliteit?
CESGATE: om de kwaliteit van PCB-producten te verzekeren, het vliegen wordt de sondeinspectie gewoonlijk gebruikt; de elektroinrichtingen, automatische optische inspectie (AOI), BGA-delen lichten inspectie, eerste artikelinspectie (FAI) enz. door
Q: Welke dienst hebt u?
CESGATE: Wij verlenen kant en klare oplossing met inbegrip van RD, PCB-vervaardiging, SMT, definitieve assemblage, het testen en andere dienst op de toegevoegde waarde.
Q: Wat zijn de belangrijkste producten van uw PCB/PCBA-diensten?
CESGATE: Onze PCB/PCBA-diensten zijn hoofdzakelijk voor de industrieën met inbegrip van Medische, Automobiel, Energie, het Meten/Metingen, de Elektronika Van de consument.
Q: Is CESGATE een fabriek of een handelsbedrijf?
CESGATE: CESGATE is een fabriek met PCB-fabriek in de fabrieken van Senzhen en SMT-van de assemblage in zowel Shenzhen als Chengdu wordt gevestigd die.
Q: Kunnen wij kwaliteit tijdens productie inspecteren?
CESGATE: Ja, wij open en transparant op elk productieproces met te verbergen niets zijn. Wij heten klant welkom binnenshuis inspecteren onze productieproces en controle.
Q: Hoe kunnen wij onze informatie geen derde partij zou moeten laten ons ontwerp zien verzekeren?
CESGATE: Wij zijn bereid om NDA-effect te ondertekenen door klanten zij lokale wet en om klantengegevens in hoog vertrouwelijk niveau te beloven te houden.

Een componentencitaat krijgen, pls verzendt een onderzoek naar info@cesgate.com dat wij aan u in één uur zal terugkrijgen.

Contactgegevens
Kevin

Telefoonnummer : +8613924238867

WhatsApp : +8618349393344