Bericht versturen

Het TACONIC Snelle de Golf van de de Kringsraad van Draaipcb Multilayer Gedrukte Solderen

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: CESGATE
Certificering: UL、IATF16949、ISO9001
Modelnummer: N/A
Min. bestelaantal: 1PCS (Geen MOQ)
Prijs: Negotiable (Depends on your GERBER and BOM)
Verpakking Details: PCB: Vacuümverpakking / PCBA: ESD-verpakking
Levertijd: 1-30 werkdagen
Betalingscondities: T/T, L/C
Levering vermogen: 30,000PCS/month
Productnaam: Het snelle van de de Raadshalfgeleider van de Draai Multilayer Gedrukte Kring de Golf van PCB Solder Eigenschap: Snelle Draai
Grondstof: Fr-4, TACONIC, Aluminium, cem-3, Metaal/ceramische/aluminiumbasis Min. regelafstand: 1.6mm, 0.26.0mm, 0.2mm-6.00 mm (8mil-126mil), 0.5~3.2mm, 1,6 mm
Soldeerselmasker: Groene, Witte Zwarte Groenachtig blauwe Rode, Groene of andere kleur aangezien u, groen/blauw, Groen Toepassing: Elektronikaapparaat, de Elektronika Van de consument, Universele Mededelingen, etc.,
De kleur van het soldeerselmasker: Groen, Blauw, Wit en Rood, Wit Zwart Geelgroen Purper Rood, Gedeeltelijke montage: Plastiek, metaal, het scherm
Hoog licht:

TACONIC Multilayer Gedrukte Kringsraad

,

Het Multilayer Gedrukte de Golf van de Kringsraad Solderen

,

Het snelle de Golf van Draaipcb Solderen

Het snelle van de de Raadshalfgeleider van de Draai Multilayer Gedrukte Kring de Golf van PCB Solderen

 

 

Welke materialen worden gebruikt om Halfgeleiderpcb te maken

 

De structuur en de kenmerken van algemeen gebruikte koper beklede laminaten:
(1) het koper-beklede phenolic laminaat van de glasdoek
Het is een samengesteld die product van doordrongen alkali-vrije glasdoek en het epoxy phenolic harsthermocompressie plakken wordt gemaakt. Met een laag bedekt met koperfolie aan één of beide kanten. Het heeft de voordelen van lichtgewicht, goede mechanisch en elektrosysteemprestaties, en geschikte verwerking. De oppervlakte is lichtgeel. Als wij melamine als selectieve genezende agent gebruiken, zal de oppervlakte van de raad met goede transparantie lichtgroen zijn.


(2) koper-bekleed phenolic document laminaat
Het is een gelamineerd die product van doordrongen document (tfz-62) wordt gemaakt of katoenen vezel doordrongen document (1tz-63) door hete in phenolic hars te drukken. De tweezijdige beschermende band kan aan een stuk van alkali-vrije glas doordrongen die band worden vastgemaakt, met koperfolie wordt behandeld aan één kant.


(3) de doeklaminaat van het koper bekleed epoxyglas
Het is een gemeenschappelijk materiaal voor ponsengaten in gemetalliseerde gedrukte kringsraad.


(4) koper-bekleed PTFE-laminaat


Het is een koper-bekleed laminaat, dat op een PTFE-blad gebaseerd, met een laag bedekt, en heet-gedrukt is met koperfolie.
In het kort, kan de productie van halfgeleider pcbs hebben wat hierboven werd voorgesteld. Wanneer het kiezen van een partner, zou u een betrouwbare leverancier van semicondcutorpcb ook moeten kiezen. De E-commerceco. van Shenzhentongchuangxin, Ltd is een professionele ontwikkeling en een productie van enig-opgeruimde kringsraad, tweezijdige kringsraad, halfgeleider pcbs en flexibele kringsraad voor high-tech informatietechnologie totstandbrengingsondernemingen. De producten worden wijd gebruikt in computer perifere materiaal en communicatienetwerken. Materiaal, medische apparatuur, voedingen, instrumenten, industriële binnenlandse controles, auto's, militaire theorie, en de de luchtvaartindustrie van China.

 

 

De voordelen van CESGATE

 

 

Halfgeleider en Gedrukte Kringsraad die (PCB) vervaardigen

 

CESGATE is een titaan die van de markt van de halfgeleiderproductie geworden, de industrienormen bepalen terwijl het verhogen van marktaandeel en het combineren van zijn al lang bestaande ervaring met dat van de belangrijke fabrikanten van de halfgeleidercomponent. Wij zijn een leverancier van betrouwbaar, krachtig verbruiksgoederen en materiaal voor alle processtappen, om te beginnen met wafeltje productie en lithografie processen, recht tot verpakking, assemblage, en inspectie. Onze nadruk is de productie van nul-mislukking oplossingen met geoptimaliseerde kostenefficiency op het gebied van lithografie, RTP (snelle thermische verwerking), het schoonmaken, inspectie, en meting.

Afhankelijk van welk proces u wenst te bereiken, CESGATE gelukkig op zijn onovertroffen ervaring over het volledige lichte spectrum zal zijn roepen om het juiste ultraviolet (UV), vacuüm-ultraviolet (VUV), of de infrarode zender (van IRL) te adviseren. Klik hieronder de pictogrammen om de halfgeleider en processen de gedrukte van de kringsraad (PCB) te onderzoeken CESGATE u waarkan helpen bij.

 

 

PCB-Capaciteiten en Technische Beschrijving

 

Nr. Punten Mogelijkheden
1 Lagen 2-68L
2 Maximum het machinaal bewerken grootte 600mm*1200mm
3 Raadsdikte 0.2mm6.5mm
4 Koperdikte 0.5oz-28oz
5 Min spoor/ruimte 2.0mil/2.0mil
6 Minimum gebeëindigde opening 0. 10mm
7 Maximumdikte aan diameterverhouding 15:1
8 Via behandeling Via, blind&buried via, via in stootkussen, Koper binnen via…
9 De oppervlakte eindigt/behandeling HASL/HASL loodvrij, Chemisch tin, Chemisch Goud, Zilver van Onderdompelings het gouden Inmersion/Goud, Osp, Gouden Plateren
10 Grondstof FR408 FR408HR, PCL-370HR; IT180A, Megtron 6 (Panasonic); Rogers4350,
Rogers4003, RO3003, Rogers/Taconic/Arlon/Nelco-laminaat met materiaal Fr-4 (met inbegrip van het gedeeltelijke hybride lamineren van Ro4350B met Fr-4)
11 De kleur van het soldeerselmasker Green.Black.Red.Yellow.White.Blue.Purple. Matte Green. Matte Black
12 De testende Dienst AOI, Röntgenstraal, vliegen-Sonde, Functietest, Eerste Artikelmeetapparaat
13 Het profileren van Ponsen Het verpletteren, v-BESNOEIING, Beveling
14 Bow&twist ≤0.5%
15 HDI-type 1+n+1,2+n+2,3+n+3
16 Min mechanische opening 0.1mm
17 Min laseropening 0.075mm

 

Het TACONIC Snelle de Golf van de de Kringsraad van Draaipcb Multilayer Gedrukte Solderen 0Het TACONIC Snelle de Golf van de de Kringsraad van Draaipcb Multilayer Gedrukte Solderen 1Het TACONIC Snelle de Golf van de de Kringsraad van Draaipcb Multilayer Gedrukte Solderen 2Het TACONIC Snelle de Golf van de de Kringsraad van Draaipcb Multilayer Gedrukte Solderen 3Het TACONIC Snelle de Golf van de de Kringsraad van Draaipcb Multilayer Gedrukte Solderen 4Het TACONIC Snelle de Golf van de de Kringsraad van Draaipcb Multilayer Gedrukte Solderen 5Het TACONIC Snelle de Golf van de de Kringsraad van Draaipcb Multilayer Gedrukte Solderen 6

NIEUWIGHEID

 

Q: Welke dienst hebt u?
CESGATE: Wij verstrekken one-stop oplossingen met inbegrip van PCB-productie, SMT, componentensourcing, definitieve assemblage, de testende en andere diensten.
Q: Wat nodig is voor het citaat van PCB & PCBA-?
CESGATE: Voor PCB: Het Gerberdossier en de technische vereisten (het materiaal, grootte, oppervlakte beëindigt behandeling, koperdikte, raadsdikte) en de hoeveelheid u vereisen.
Voor PCBA: Hierboven vermelde dossiers, het dossier van BOM, van de oogst en van de plaats.
Q: Zijn mijn dossiers veilig?
CESGATE: Uw dossiers worden gehouden in volledige veiligheid. Wij beschermen het intellectuele eigendom voor onze klanten in het gehele proces. Alle documenten van klanten worden nooit gedeeld met om het even welke derde partijen.
Indien gevraagd door de cliënt, zullen wij een NDA onderworpen aan lokale wetten aan de kant van de cliënt ondertekenen en zullen beloven om cliëntgegevens hoogst vertrouwelijk te houden.
Q: Wat zijn de belangrijkste producten van uw PCB/PCBA-diensten?
CESGATE: Automobiel, Militair, Ruimtevaart, de Industriecontrole, Medische behandeling, IOT, Smart Home, Robot, Autodelen, Camera, UAV.
Q: Wat is uw minimumordehoeveelheid (MOQ)?
CESGATE: Onze MOQ is PCs 1, kunnen wij Kleine evenals grote volumeproductie met flexibiliteit behandelen.

 

 

 

 

Contactgegevens
Kevin

Telefoonnummer : +8613924238867

WhatsApp : +8618349393344