Bericht versturen

IATF16949 de tweezijdige Fr4-het Eindediensten van PCB Één van de Aluminiumkern

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: CESGATE
Certificering: UL、IATF16949、ISO9001
Modelnummer: N/A
Min. bestelaantal: 1PCS (Geen MOQ)
Prijs: Negotiable (Depends on your GERBER and BOM)
Verpakking Details: PCB: Vacuümverpakking / PCBA: ESD-verpakking
Levertijd: 1-30 werkdagen
Betalingscondities: T/T, L/C
Levering vermogen: 30,000PCS/month
Productnaam: Apparaten SMT Één van de de Vervaardigingshalfgeleider van de Eindediensten Röntgenstraal van PCB en Eigenschap: De één Eindediensten
Grondstof: Fr-4, TACONIC, Aluminium, cem-3, Metaal/ceramische/aluminiumbasis Type: De Systemen van halfgeleiderhulpmiddelen en Componenten, materiaal comp
Soldeerselmasker: Groene, Witte Zwarte Groenachtig blauwe Rode, Groene of andere kleur aangezien u, groen/blauw, Groen Toepassing: Elektronikaapparaat, de Elektronika Van de consument, Universele Mededelingen, etc.,
De kleur van het soldeerselmasker: Groen, Blauw, Wit en Rood, Wit Zwart Geelgroen Purper Rood, Langs het verschepen: DHL, Fedex…
Hoog licht:

IATF16949 tweezijdige fr4-PCB

,

de tweezijdige fr4-het Eindediensten van PCB Één

,

PCB van de aluminiumkern De één Eindediensten

Apparaten SMT Één van de de Vervaardigingshalfgeleider van de Eindediensten Röntgenstraal van PCB en IQC-Test

 

 

CESGATE is klaar om u in elke manier bij te staan mogelijk door meer dan 10 jaar van halfgeleider en PCB-de industrieervaring te uwer beschikking te plaatsen. Onze lampcomponenten spelen zulk een essentiële rol in de vervaardiging van micro-elektronica dat wij genoeg kennis hebben verworven om onze zeer eigen uitstekende kwaliteit op halfgeleider-gebaseerde zenders ook te produceren. Dit betekent CESGATE u aan de juiste verlichtingsoplossingen voor elke stap van het productieproces kan begeleiden, of uw rente in lithografie, RTP (snelle thermische verwerking), het schoonmaken ligt, inspectie, meting, of als u eenvoudig kijkt om een een hoogste-kwaliteit, een kant-en-klare leiden of component van de laserdiode te kopen.

 

 

De voordelen van CESGATE

 

CESGATE heeft rijke ervaring in de productie van moeilijke Halfgeleiderpcb, en over vele klanten genomen die er niet in slaagden om Halfgeleiderpcb in andere fabrieken te maken, en perfecte producten overhandigden.

 

Halfgeleiderpcb en Gedrukte Kringsraad die (PCB) vervaardigen

 

CESGATE is een titaan die van de markt van de halfgeleiderproductie geworden, de industrienormen bepalen terwijl het verhogen van marktaandeel en het combineren van zijn al lang bestaande ervaring met dat van de belangrijke fabrikanten van de halfgeleidercomponent. Wij zijn een leverancier van betrouwbaar, krachtig verbruiksgoederen en materiaal voor alle processtappen, om te beginnen met wafeltje productie en lithografie processen, recht tot verpakking, assemblage, en inspectie. Onze nadruk is de productie van nul-mislukking oplossingen met geoptimaliseerde kostenefficiency op het gebied van lithografie, RTP (snelle thermische verwerking), het schoonmaken, inspectie, en meting.

Afhankelijk van welk proces u wenst te bereiken, CESGATE gelukkig op zijn onovertroffen ervaring over het volledige lichte spectrum zal zijn roepen om het juiste ultraviolet (UV), vacuüm-ultraviolet (VUV), of de infrarode zender (van IRL) te adviseren. Klik hieronder de pictogrammen om de halfgeleider en processen de gedrukte van de kringsraad (PCB) te onderzoeken CESGATE u waarkan helpen bij.

 

 

PCB-Capaciteiten en Technische Beschrijving

 

Nr. Punten Mogelijkheden
1 Lagen 2-68L
2 Maximum het machinaal bewerken grootte 600mm*1200mm
3 Raadsdikte 0.2mm6.5mm
4 Koperdikte 0.5oz-28oz
5 Min spoor/ruimte 2.0mil/2.0mil
6 Minimum gebeëindigde opening 0. 10mm
7 Maximumdikte aan diameterverhouding 15:1
8 Via behandeling Via, blind&buried via, via in stootkussen, Koper binnen via…
9 De oppervlakte eindigt/behandeling HASL/HASL loodvrij, Chemisch tin, Chemisch Goud, Zilver van Onderdompelings het gouden Inmersion/Goud, Osp, Gouden Plateren
10 Grondstof FR408 FR408HR, PCL-370HR; IT180A, Megtron 6 (Panasonic); Rogers4350,
Rogers4003, RO3003, Rogers/Taconic/Arlon/Nelco-laminaat met materiaal Fr-4 (met inbegrip van het gedeeltelijke hybride lamineren van Ro4350B met Fr-4)
11 De kleur van het soldeerselmasker Green.Black.Red.Yellow.White.Blue.Purple. Matte Green. Matte Black
12 De testende Dienst AOI, Röntgenstraal, vliegen-Sonde, Functietest, Eerste Artikelmeetapparaat
13 Het profileren van Ponsen Het verpletteren, v-BESNOEIING, Beveling
14 Bow&twist ≤0.5%
15 HDI-type 1+n+1,2+n+2,3+n+3
16 Min mechanische opening 0.1mm
17 Min laseropening 0.075mm
 

IATF16949 de tweezijdige Fr4-het Eindediensten van PCB Één van de Aluminiumkern 0IATF16949 de tweezijdige Fr4-het Eindediensten van PCB Één van de Aluminiumkern 1IATF16949 de tweezijdige Fr4-het Eindediensten van PCB Één van de Aluminiumkern 2IATF16949 de tweezijdige Fr4-het Eindediensten van PCB Één van de Aluminiumkern 3IATF16949 de tweezijdige Fr4-het Eindediensten van PCB Één van de Aluminiumkern 4IATF16949 de tweezijdige Fr4-het Eindediensten van PCB Één van de Aluminiumkern 5IATF16949 de tweezijdige Fr4-het Eindediensten van PCB Één van de Aluminiumkern 6

FAQ

 

Q: WAT IS UW TERMIJNEN VAN VERPAKKING?
CESGATE: Over het algemeen, pakken wij onze goederen in neutrale witte dozen en bruine kartons in.
Q: WAT IS UW MOQ?
CESGATE: MOQ is normaal SPQ, terwijl het van uw specifieke orde afhangt. (De Steekproef is beschikbaar als de koper zich de verschepende prijs kan veroorloven.)
Q: TEST U AL UW GOEDEREN VÓÓR LEVERING?
CESGATE: 1. Onze producten zijn origineel allen, en wij zullen de goederen vóór verzending door professionele machines zoals KEYSIGHT E4991A en KEYSIGHT E4980 testen.
2. Als het de Testrapport van de kopersbehoefte, wij het product naar anthoritative instelling zoals Witte Beperkte paardlaboratoria (SZ) kunnen verzenden, het Globale Elektronika Testen, enz.
Q: HOE MAAKT U TOT ONZE ZAKEN VERHOUDING OP LANGE TERMIJN EN GOEDE?
CESGATE: 1. Wij zouden steekproef willen aanbieden als de koper werkelijk verhouding op lange termijn met ons wil maken.
2. Wij houden goede kwaliteit en concurrerende prijs om ons klantenvoordeel te verzekeren.
3. Wij respecteren oprecht klanten als onze vriend en doen zaken en maken vrienden met hen, geen kwestie waar zij uit komen.
Q: Steunt u snel ondoordringbaar maken?
CESGATE: Ja, steunen wij snel ondoordringbaar maken binnen 3-7 dagen.

Contactgegevens
Kevin

Telefoonnummer : +8613924238867

WhatsApp : +8618349393344