Bericht versturen

LG-Motherboard van TV van de de Raadshalfgeleider van Douanepcb Snelle Prototyping van PCB PCB

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: CESGATE
Certificering: UL、IATF16949、ISO9001
Modelnummer: N/A
Min. bestelaantal: 1PCS (GEEN MOQ)
Prijs: Negotiable (Depends on your GERBER and BOM)
Verpakking Details: PCB: Vacuümverpakking/PCBA: ESD Verpakking
Levertijd: 1-30 werkdagen
Betalingscondities: T/T, L/C
Levering vermogen: 30,000pcs/month
Productnaam: LG-Motherboard van TV van de de Raadshalfgeleider van Douanepcb Snelle Prototyping van PCB PCB Eigenschap: LG-Motherboard van TV
Grondstof: Fr-4, TACONIC, Aluminium, cem-3, Metaal/ceramische/aluminiumbasis De dienst: One-Stop PCB-Assemblage
Soldeerselmasker: Groene, Witte Zwarte Groenachtig blauwe Rode, Groene of andere kleur aangezien u, groen/blauw, Groen toepassing: Elektronikaapparaat, de Elektronika Van de consument, Universele Mededelingen, etc.,
De Kleur van het soldeerselmasker: Groen, Blauw, Wit en Rood, Wit Zwart Geelgroen Purper Rood, MOQ: Geen MOQ
Hoog licht:

LG-Motherboard van TV de Raad van PCB

,

Halfgeleider Snelle Prototyping PCB

LG-Motherboard van TV van de de Raadshalfgeleider van Douanepcb Snelle Prototyping van PCB PCB

 

Halfgeleider PCBA Productieservicevereisten

 

Bouw Flexibiliteit


De halfgeleiderraad moet vaak overbrengen, ontvangen, en verwerkt diverse signaaltypes, verbindt het gebruiken van verschillende types van schakelaars onderling, en presteert in unieke milieu's. Daarom moet uw cm in allerlei de raadsbouw uitblinken, en zij moeten IPC aan de normen van Klassen 1, 2, en 3 prestatieniveaus voldoen. Bovendien, zouden zij niet genormaliseerde vormfactoren moeten kunnen vervaardigen.


Beveilig Componentenverwerving


Voor kant en klaar, is uw cm de oorzaak van het verkrijgen van componenten (met de mogelijke uitzondering van exotische componenten) van een veilige leveringsketen die van vervalsingen en verouderde componenten vrij is.
Kwaliteitsassemblage


De halfgeleiderpcba betrouwbaarheid is slechts haalbaar met kwaliteitsassemblage. De capaciteit van uw raad om door zijn voorgenomen levenscyclus te duren hangt van de soldeerselverbindingen van uitstekende kwaliteit af voor zowel de componenten van SMDs als van het door-gat.
Procesbehendigheid


De ontwerpveranderingen kunnen worden vereist om functionaliteit toe te voegen of te verbeteren of klanteneisen te ontmoeten. De tijd kan hier wezenlijk zijn, en uw cm vergt een behendig productieproces dat veranderingen met minimale procesaanpassingen of de behoefte aan extra materiaal kan snel opnemen.


Nauwkeurige en Toegankelijke Documentatie


Aangezien de halfgeleider PCBAs veelvoudige revisies of integratie in andere ontwerpprojecten kan ervaren, is de nauwkeurige en grondige documentatie verplicht.

 

Terwijl andere overwegingen zich kunnen voordoen wanneer beoordeling van een capaciteit van cm om aan uw kant en klare behoeften van de halfgeleiderdienst te voldoen, verzekerend kan het aan de hierboven vermelde vereisten voldoen is essentieel.

 

 

Het hebben van de hoofdzaak is een goed begin; nochtans, betekent de concurrentie voor het introduceren van nieuwe halfgeleiderraad onze kant en klare diensten van halfgeleiderpcb nieuwe klanten moeten ook aantrekken. Om dit te doen, zullen wij toegang tot een robuuste leveringsketen nodig hebben die de verwoestende gevolgen van ontoereikende halfgeleider sourcing-vooral tijdens het huidige globale elektronische componententekort kan overwinnen. Wij zullen ook superieure prestaties en de capaciteit moeten verstrekken om raad te leveren zoals nodig en op programma. Om deze eisen te ontmoeten, hebben wij cm nodig dat de geoptimaliseerde diensten van halfgeleiderpcb van de volgende belangrijkste attributen voorziet.


IPC de Vervaardiging en de Assemblage van de Klachtenraad

Veerkrachtige Leveringsketen Componentensourcing

Hoog - kwaliteitsProcesbeheersing

Procestransparantie, Controle en Controle Beheer

Risicobeheerimplementatie

Elk van de hierboven vermelde attributen wordt opvallend gekenmerkt in de draad PCBA van de Tempoautomatisering digitaal productieproces.

 

 

PCB-Capaciteiten en Technische Beschrijving

 

Nr. Punten Mogelijkheden
1 Lagen 2-68L
2 Maximum het machinaal bewerken grootte 600mm*1200mm
3 Raadsdikte 0.2mm6.5mm
4 Koperdikte 0.5oz-28oz
5 Min spoor/ruimte 2.0mil/2.0mil
6 Minimum gebeëindigde opening 0. 10mm
7 Maximumdikte aan diameterverhouding 15:1
8 Via behandeling Via, blind&buried via, via in stootkussen, Koper binnen via…
9 De oppervlakte eindigt/behandeling HASL/HASL loodvrij, Chemisch tin, Chemisch Goud, Zilver van Onderdompelings het gouden Inmersion/Goud, Osp, Gouden Plateren
10 Grondstof FR408 FR408HR, PCL-370HR; IT180A, Megtron 6 (Panasonic); Rogers4350,
Rogers4003, RO3003, Rogers/Taconic/Arlon/Nelco-laminaat met materiaal Fr-4 (met inbegrip van het gedeeltelijke hybride lamineren van Ro4350B met Fr-4)
11 De kleur van het soldeerselmasker Green.Black.Red.Yellow.White.Blue.Purple. Matte Green. Matte Black
12 De testende Dienst AOI, Röntgenstraal, vliegen-Sonde, Functietest, Eerste Artikelmeetapparaat
13 Het profileren van Ponsen Het verpletteren, v-BESNOEIING, Beveling
14 Bow&twist ≤0.5%
15 HDI-type 1+n+1,2+n+2,3+n+3
16 Min mechanische opening 0.1mm
17 Min laseropening 0.075mm

 

LG-Motherboard van TV van de de Raadshalfgeleider van Douanepcb Snelle Prototyping van PCB PCB 0LG-Motherboard van TV van de de Raadshalfgeleider van Douanepcb Snelle Prototyping van PCB PCB 1LG-Motherboard van TV van de de Raadshalfgeleider van Douanepcb Snelle Prototyping van PCB PCB 2LG-Motherboard van TV van de de Raadshalfgeleider van Douanepcb Snelle Prototyping van PCB PCB 3LG-Motherboard van TV van de de Raadshalfgeleider van Douanepcb Snelle Prototyping van PCB PCB 4LG-Motherboard van TV van de de Raadshalfgeleider van Douanepcb Snelle Prototyping van PCB PCB 5LG-Motherboard van TV van de de Raadshalfgeleider van Douanepcb Snelle Prototyping van PCB PCB 6

FAQ

 

Q: Kan uw bedrijf het serienummer wanneer het maken van de tekst van de kringsraad verstrekken?
CESGATE: De serienummers kunnen worden verstrekt, en naast tekstserienummers, kan het QR CODE ook voor klanten aan vraag worden verstrekt.
Q: Hoe lang is de houdbaarheid zou van de PCB-raad en hoe het moeten worden opgeslagen?
CESGATE: 25℃/wordt 60%RH geadviseerd wanneer PCB wordt opgeslagen. De plaat zelf heeft geen houdbaarheid, maar als het drie maanden overschrijdt, moet het worden gebakken om vochtigheid en spanning te verwijderen, en het zou onmiddellijk na baksel moeten worden gebruikt. Men adviseert dat de stukken binnen 6 maanden na opslag zouden moeten worden geladen om het fenomeen van verwerping en explosie te verminderen.
Q: Wat is uw leveringsdatum?
CESGATE: De algemene steekproef levertijd is 6 werkdagen voor enige en tweezijdige raad, 7 werkdagen voor 4 lagenraad, en een extra werkdag voor elke 2 lagen. Nochtans, als er speciale processen zijn, zullen de extra werkdagen volgens de situatie worden toegevoegd.
Over het algemeen, is de levertijd voor massaproduktie 10 werkdagen voor enige en tweezijdige panelen, en 15 werkdagen voor multi-layer panelen. Nochtans, als er een speciaal proces of meer dan een bepaald aantal werkdagen is, zullen de werkdagen bovendien verhoogd worden volgens de situatie; u kunt de dringende prijs ook betalen om het aantal dagen te verkorten, die alstublieft Contact contacteren de zaken speciaal, afhankelijk van de individuele situatie worden voorgesteld bevorderde dagen te verstrekken.

Contactgegevens
Sia

Telefoonnummer : +8618349393344

WhatsApp : +8618349393344