Bericht versturen

Van de Symfonie de Koelere PCB van PCB van Tally Prime Bom Prototype HDI Raad HASL ALS

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: CESGATE
Certificering: UL、IATF16949、ISO9001
Modelnummer: N/A
Min. bestelaantal: 1PCS (Geen MOQ)
Prijs: Negotiable (Depends on your GERBER and BOM)
Verpakking Details: PCB: Vacuümverpakking / PCBA: ESD-verpakking
Levertijd: 1-30 werkdagen
Betalingscondities: T/T, L/C
Levering vermogen: 30,000PCS/month
Productnaam: Van de de Raadsprijs van symfonie Koelere PCB van het de Assemblageprototype HDI PCB Tally Prime Bom Eigenschap: aantekenings eerste bom
Oppervlakte het eindigen: Hasl-LF/OSP/ENIG enz. Soldeerselmasker: Groene, Witte Zwarte Groenachtig blauwe Rode, Groene of andere kleur aangezien u, groen/blauw, Groen
Certificaat: ISO9001/Iso14001/CE/ROHS De testende dienst: 100% elektro e-Test Test, vlieg-Sonde, Functie het Testen, 100%, het Vliegen Sonde het Testen
De dienst: de 24 uren Technische Diensten
Hoog licht:

Raad HASL van symfonie de Koelere PCB ALS

,

Raad van de Symfonie Koelere PCB van aantekenings de eerste bom

,

het Prototypehdi PCB van aantekenings eerste bom

Van de de Raadsprijs van symfonie Koelere PCB van het de Assemblageprototype HDI PCB Tally Prime Bom

 

Soorten en gebruik van PCBD
(a) 4 laagraad
Het substraatmateriaal is hoofdzakelijk epoxyglasvezeldoek. Het belangrijkste gebruik is personal computers, medisch elektronisch materiaal, meetinstrumenten, halfgeleider het testen machines, numerieke controlemachines, elektronische schakelaars, communicatie machines, de raad van de geheugenkring, IC-kaarten, enz.
(b) 6-8 laagraad
Het substraatmateriaal is nog hoofdzakelijk de doek van de epoxyharsglasvezel. De meesten van hen worden gebruikt in elektronische schakelaars, halfgeleider het testen machines, mid-range personal computers, techniekwerkstations en andere machines.
(c) 10 lagen of meer
Het materiaal is hoofdzakelijk de harsmateriaal van het glasbenzeen, of de epoxyhars wordt gebruikt als multi-layer PCB-substraatmateriaal. De toepassing van dit type van PCB is speciaal, en het wordt gebruikt in grote industriële computers, hoge snelheidscomputers, defensiemachines, communicatie machines, enz.

 

Woon en Opslag voortoepassingen

Naast het hierboven vermelde gebruik, HDI-bereiken PCB LEDs populariteit in huizen en ondernemingen in de vorm van signage en vertoningen. De slimme LEIDENE verlichting is een goedkope manier voor huiseigenaars hun huizen effectief om aan te steken, en de klantgerichte LEIDENE vertoningen kunnen zaken aan storefronts leiden.
Terwijl LEDs in een verscheidenheid van toepassingen nuttig is, neigt LEDs temperatuur-gevoelig te zijn. Aangezien de gemiddelde temperatuur van de inrichting stijgt, vermindert de levensduur van LEIDENE bollen. Terwijl velen traditionele PCBs uitstekende functionaliteit verstrekken, niet is al HDI PCBs geschikt voor LEIDENE toepassingen. Wanneer in paren gerangschikt met LEDs, kan één of andere PCBs hitte niet overbrengen snel genoeg om een stabiel temperatuurmilieu voor LEDs te verstrekken om bij piekefficiency te werken. Die optimaal in verlichtingstoepassingen te presteren, moet een PCB voor LEDs wordt ontworpen worden ontworpen om de mogelijkheden van de hitteoverdracht te maximaliseren.
Voor dit, is een aluminium achterhdi PCB de perfecte oplossing. De meeste hoge LEIDENE van de lumenoutput toepassingen gebruiken aluminium achterpcbs, hoofdzakelijk voor de hogere niveaus van hitteoverdracht die met aluminium PCBs kunnen worden bereikt. Op deze wijze, vereist PCB geen extra heatsinks in het ontwerp, maar andere heatsinks kunnen worden toegevoegd om het vermogen van de hitteoverdracht van HDI-PCB verder te verbeteren. Nochtans, staat het opnemen van heatsink in de PCB-basis zelf fabrikanten en eind toe - gebruikers om compactere ontwerpen aan lagere kosten te bereiken.

 

PCB-Capaciteiten en Technische Beschrijving

 

Nr. Punten Mogelijkheden
1 Lagen 2-68L
2 Maximum het machinaal bewerken grootte 600mm*1200mm
3 Raadsdikte 0.2mm6.5mm
4 Koperdikte 0.5oz-28oz
5 Min spoor/ruimte 2.0mil/2.0mil
6 Minimum gebeëindigde opening 0. 10mm
7 Maximumdikte aan diameterverhouding 15:1
8 Via behandeling Via, blind&buried via, via in stootkussen, Koper binnen via…
9 De oppervlakte eindigt/behandeling HASL/HASL loodvrij, Chemisch tin, Chemisch Goud, Zilver van Onderdompelings het gouden Inmersion/Goud, Osp, Gouden Plateren
10 Grondstof FR408 FR408HR, PCL-370HR; IT180A, Megtron 6 (Panasonic); Rogers4350,
Rogers4003, RO3003, Rogers/Taconic/Arlon/Nelco-laminaat met materiaal Fr-4 (met inbegrip van het gedeeltelijke hybride lamineren van Ro4350B met Fr-4)
11 De kleur van het soldeerselmasker Green.Black.Red.Yellow.White.Blue.Purple. Matte Green. Matte Black
12 De testende Dienst AOI, Röntgenstraal, vliegen-Sonde, Functietest, Eerste Artikelmeetapparaat
13 Het profileren van Ponsen Het verpletteren, v-BESNOEIING, Beveling
14 Bow&twist ≤0.5%
15 HDI-type 1+n+1,2+n+2,3+n+3
16 Min mechanische opening 0.1mm
17 Min laseropening 0.075mm

 

 

Who is wij?

PCB-fabrikant in Chengdu wordt gevestigd die.
Meer dan 300 totale personeelsleden
25,000sqm productiecapaciteit
Geavanceerd automatisch productiemateriaal
Aanbiedingen diverse soorten PCBs, klein tot middelgroot aan de orden van de massahoeveelheid
De belangrijke markten omvatten binnenlands China, Azië, Europa en Noord-Amerika
De klanten omvatten OEM/ODM-fabrieken, PCBA-fabrieken, EMS, handelsmaatschappijen

 

Van de Symfonie de Koelere PCB van PCB van Tally Prime Bom Prototype HDI Raad HASL ALS 0Van de Symfonie de Koelere PCB van PCB van Tally Prime Bom Prototype HDI Raad HASL ALS 1Van de Symfonie de Koelere PCB van PCB van Tally Prime Bom Prototype HDI Raad HASL ALS 2Van de Symfonie de Koelere PCB van PCB van Tally Prime Bom Prototype HDI Raad HASL ALS 3Van de Symfonie de Koelere PCB van PCB van Tally Prime Bom Prototype HDI Raad HASL ALS 4Van de Symfonie de Koelere PCB van PCB van Tally Prime Bom Prototype HDI Raad HASL ALS 5Van de Symfonie de Koelere PCB van PCB van Tally Prime Bom Prototype HDI Raad HASL ALS 6

FAQ

 

Q: Hoe lang neemt het voor PCB-citaat?
CESGATE: Normaal 12 uren aan 48 uren zodra interne ingenieur ontvang evalueren bevestiging.
Q: Wat is het verschil tussen de HDI-raad en de algemene kringsraad?
CESGATE: Het grootste deel van HDI-gebruikslaser om gaten, terwijl de algemene kringsraad slechts mechanische boring gebruikt, en worden HDI-raad te vormen vervaardigd door de opeenhopingsmethode (Opeenhoping), zodat zullen meer lagen worden toegevoegd, terwijl de algemene kringsraad slechts eens wordt toegevoegd.
Q: Wat vergt CESGATE voor een aangepaste PCBA opdracht geven tot?
CESGATE: Wanneer u een PCBA-orde plaatst, moet u het dossier van Gerber of PCB-en de BOM-lijst aan ons verstrekken.
Q: Hoe lang is de houdbaarheid zou van de PCB-raad en hoe het moeten worden opgeslagen?
CESGATE: 25℃/wordt 60%RH geadviseerd wanneer PCB wordt opgeslagen. De plaat zelf heeft geen houdbaarheid, maar als het drie maanden overschrijdt, moet het worden gebakken om vochtigheid en spanning te verwijderen, en het zou onmiddellijk na baksel moeten worden gebruikt. Men adviseert dat de stukken binnen 6 maanden na opslag zouden moeten worden geladen om het fenomeen van verwerping en explosie te verminderen.
Q: Welke certificaten hebt u?
CESGATE: Wij hebben de certificaten van ISO 9001, van ISO14001 en UL-.

 

 

 

 

Contactgegevens
Kevin

Telefoonnummer : +8613924238867

WhatsApp : +8618349393344