Bericht versturen

Van het Gebiedssmt van het Easyedakoper van de de Assemblageleverancier HDI PCB Visueel Bill Of Materials

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: CESGATE
Certificering: UL、IATF16949、ISO9001
Modelnummer: N/A
Min. bestelaantal: 1PCS (Geen MOQ)
Prijs: Negotiable (Depends on your GERBER and BOM)
Verpakking Details: PCB: Vacuümverpakking / PCBA: ESD-verpakking
Levertijd: 1-30 werkdagen
Betalingscondities: T/T, L/C
Levering vermogen: 30,000PCS/month
Productnaam: Van het Gebiedssmt van het Easyedakoper van de de Assemblageleverancier HDI PCB Visueel Bill Of Mate Eigenschap: visuele stuklijst
Oppervlakte het eindigen: Hasl-LF/OSP/ENIG enz. Soldeerselmasker: Groene, Witte Zwarte Groenachtig blauwe Rode, Groene of andere kleur aangezien u, groen/blauw, Groen
Certificaat: ISO9001/Iso14001/CE/ROHS De testende dienst: 100% elektro e-Test Test, vlieg-Sonde, Functie het Testen, 100%, het Vliegen Sonde het Testen
Het verschepen: DHL UPS TNT FEDEX EMS Grondstof: Het Aluminium van FR4 CEM1 CEM3
Hoog licht:

hdipcb

,

koper gedrukte kringsraad

,

koper gedrukte kringsraad

Van het Gebiedssmt van het Easyedakoper van de de Assemblageleverancier HDI PCB Visueel Bill Of Materials

 

 

Inleiding aan Onze PCB

 

PCB-kenmerken:

1. Hoge bedradingsdichtheid, kleine grootte en lichtgewicht, die voor de miniaturisatie van elektronisch materiaal bevorderlijk is.

2. wegens de herhaalbaarheid en de consistentie van de grafiek, fouten in bedrading en assemblage worden verminderd, en het materiaalonderhoud, het zuiveren en de inspectietijd worden bespaard.

3. Het is bevorderlijk voor gemechaniseerde en geautomatiseerde productie die, die arbeidsproductiviteit verbeteren en de kosten van elektronisch materiaal drukken.

4. Het ontwerp kan worden gestandaardiseerd en gemakkelijk te ruilen. HDI-PCB is de afkorting van Gedrukte die Kringsraad, in Chinese geroepen gedrukte kringsraad wordt vertaald, omdat het door elektronische druk wordt gemaakt, zodat wordt het genoemd „gedrukte“ kringsraad. HDI-PCB is een belangrijke elektronische component in de elektronische industrie, een steun voor elektronische componenten, en een drager voor elektroverbinding van elektronische componenten. HDI-PCB is wijd gebruikt in de vervaardiging van elektronische producten. waarom het wijd wordt gebruikt.

 

 

De elektronikaproducten van de consument

 

De elektronika van de consument is apparaten wij elke dag, zoals smartphones of computers gebruiken. Zelfs bevatten de recentste modelijskasten vaak elektronische componenten. Elk van deze apparaten is een PCB.
Aangezien deze elektronikaproducten van de consument in hoge volumes worden vervaardigd, moet het aantal van PCBs die hen controleren gelijk zijn. Deze high-volume HDI PCBs heeft lagere eenheidskosten, die de prijs van het eindproduct klein maken vrij. De uitdaging is de uniformiteit en de kwaliteit van deze PCBs te handhaven, die is waarom PCB-de fabrikanten strikte de industrienormen en kwaliteitscontrolemaatregelen moeten aanhangen om ervoor te zorgen dat de elektronikafunctie elke van de consument zoals verwacht.
PCBs wordt wijd gebruikt in de elektronika van de consument. Hier is sommige gemeenschappelijk gebruik van PCBs in de elektronika van de consument:
1. Mobiele Apparaten: Smartphones en de tabletten zijn centraal bij ons dagelijks werk, onze wekkers van GPS.
2. Computerelektronika: Zowel Desktop als laptop bevatten de computers HDI-PCB bij hun kern, zoals het scherm en de randapparatuur verbonden aan het.
3. Opnameapparaten: Camcorders, de digitale camera's, de microfoons, en andere opnameapparaten allen baseren zich op hun interne PCBs om te functioneren.

 

 

PCB-Capaciteiten en Technische Beschrijving

 

Nr. Punten Mogelijkheden
1 Lagen 2-68L
2 Maximum het machinaal bewerken grootte 600mm*1200mm
3 Raadsdikte 0.2mm6.5mm
4 Koperdikte 0.5oz-28oz
5 Min spoor/ruimte 2.0mil/2.0mil
6 Minimum gebeëindigde opening 0. 10mm
7 Maximumdikte aan diameterverhouding 15:1
8 Via behandeling Via, blind&buried via, via in stootkussen, Koper binnen via…
9 De oppervlakte eindigt/behandeling HASL/HASL loodvrij, Chemisch tin, Chemisch Goud, Zilver van Onderdompelings het gouden Inmersion/Goud, Osp, Gouden Plateren
10 Grondstof FR408 FR408HR, PCL-370HR; IT180A, Megtron 6 (Panasonic); Rogers4350,
Rogers4003, RO3003, Rogers/Taconic/Arlon/Nelco-laminaat met materiaal Fr-4 (met inbegrip van het gedeeltelijke hybride lamineren van Ro4350B met Fr-4)
11 De kleur van het soldeerselmasker Green.Black.Red.Yellow.White.Blue.Purple. Matte Green. Matte Black
12 De testende Dienst AOI, Röntgenstraal, vliegen-Sonde, Functietest, Eerste Artikelmeetapparaat
13 Het profileren van Ponsen Het verpletteren, v-BESNOEIING, Beveling
14 Bow&twist ≤0.5%
15 HDI-type 1+n+1,2+n+2,3+n+3
16 Min mechanische opening 0.1mm
17 Min laseropening 0.075mm

 

 

Bedrijfinleiding

CESGATE is Internet + de Industrie 4,0 intelligente verwerkende onderneming, gewijd aan het helpen van globale bedrijven de problemen van precisie, moeilijkheid, speciale, langzame levering van kleine en middelgrote orden en moeilijke verwerving oplossen. CESGATE baseert zich op nieuwe technologieën zoals grote die gegevens, wolk gegevens verwerkend, en Internet van Dingen, met het zelf-ontwikkelde intelligente citaat, de inspectie, de assemblage, en de productie wordt gecombineerd plannend systeem, om „slimme fabriek, flexibele productie“ te bereiken. CESGATE met klanten om hen van de elektronische verwerkende diensten van van hoog-kwaliteitspcb te voorzien en PCBA om hun doelstellingen te bereiken. Onze flexibiliteit is in de vereisten van de vergaderingsklant en onze superieure klantenservice. Wij helpen bedrijven hun nieuwe producten aan markt in de snelste tijd introduceren mogelijke door hoogte te verstrekken - kwaliteit, snel-draaiassemblage. Wij verlenen one-stop elektronische verwerkende dienst om u te helpen uw ontwerpen kwalificeren en kwaliteitssteekproeven verstrekken aan uw klanten.

 

Van het Gebiedssmt van het Easyedakoper van de de Assemblageleverancier HDI PCB Visueel Bill Of Materials 0Van het Gebiedssmt van het Easyedakoper van de de Assemblageleverancier HDI PCB Visueel Bill Of Materials 1Van het Gebiedssmt van het Easyedakoper van de de Assemblageleverancier HDI PCB Visueel Bill Of Materials 2Van het Gebiedssmt van het Easyedakoper van de de Assemblageleverancier HDI PCB Visueel Bill Of Materials 3Van het Gebiedssmt van het Easyedakoper van de de Assemblageleverancier HDI PCB Visueel Bill Of Materials 4Van het Gebiedssmt van het Easyedakoper van de de Assemblageleverancier HDI PCB Visueel Bill Of Materials 5Van het Gebiedssmt van het Easyedakoper van de de Assemblageleverancier HDI PCB Visueel Bill Of Materials 6

FAQ

 

Q: HOE MAAKT U TOT ONZE ZAKEN VERHOUDING OP LANGE TERMIJN EN GOEDE?
CESGATE: 1. Wij zouden steekproef willen aanbieden als de koper werkelijk verhouding op lange termijn met ons wil maken.
2. Wij houden goede kwaliteit en concurrerende prijs om ons klantenvoordeel te verzekeren.
3. Wij respecteren oprecht klanten als onze vriend en doen zaken en maken vrienden met hen, geen kwestie waar zij uit komen.
Q: Het loodvrije proces wordt vereist wanneer de kringsraad wordt gedrukt. Wat zou ik aandacht aan wanneer het maken van de kringsraad moeten betalen?
CESGATE: Het loodvrije proces tijdens druk is hoger dan de vereisten van de temperatuurweerstand van het algemene proces, en de vereisten van de temperatuurweerstand moeten boven 260 °C. zijn. Daarom wordt het geadviseerd om een substraat boven TG150 te gebruiken wanneer het selecteren van het substraatmateriaal.
Q: Populair gebied?
CESGATE: Halfgeleider, Smart Home, Medische Producten, Slimme Wearable, Industriële Controle, IOT enz.
Q: Wat is uw inspectiebeleid? Hoe controleert u de kwaliteit?
CESGATE: om de kwaliteit van PCB-producten te verzekeren, het vliegen wordt de sondeinspectie gewoonlijk gebruikt; de elektroinrichtingen, automatische optische inspectie (AOI), BGA-delen lichten inspectie, eerste artikelinspectie (FAI) enz. door
Q: Waarom kies ons?
CESGATE: Professioneel en ervaren R&D-team. Geavanceerde productiemateriaal, wetenschappelijke en redelijke processtroom.
Betrouwbaar en strikt systeem voor kwaliteitscontrole. Wij testen al onze producten alvorens de verzending om alles ervoor te zorgen in perfecte voorwaarde is.

 

 

 

 

Contactgegevens
Kevin

Telefoonnummer : +8613924238867

WhatsApp : +8618349393344