Bericht versturen

Van de de Noodsituatie het Lichte Kring van PCB van de vliegsonde HDI Laminaat van de Raadsnelco

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: CESGATE
Certificering: UL、IATF16949、ISO9001
Modelnummer: N/A
Min. bestelaantal: 1PCS (Geen MOQ)
Prijs: Negotiable (Depends on your GERBER and BOM)
Verpakking Details: PCB: Vacuümverpakking / PCBA: ESD-verpakking
Levertijd: 1-30 werkdagen
Betalingscondities: T/T, L/C
Levering vermogen: 30,000PCS/month
Productnaam: Van de de Raadsdraai van de noodsituatie Lichte Kring Zeer belangrijke de Assemblagehdi PCB Netsuite Eigenschap: netsuite geavanceerd bom
Oppervlakte het eindigen: Hasl-LF/OSP/ENIG enz. Soldeerselmasker: Groene, Witte Zwarte Groenachtig blauwe Rode, Groene of andere kleur aangezien u, groen/blauw, Groen
Certificaat: ISO9001/Iso14001/CE/ROHS De testende dienst: 100% elektro e-Test Test, vlieg-Sonde, Functie het Testen, 100%, het Vliegen Sonde het Testen
Het verschepen: DHL UPS TNT FEDEX EMS Type van de diensten: Dienst van douane de Elektronische PCB
Hoog licht:

Raad van de de Noodsituatie de Lichte Kring van de vliegsonde

,

Laminaat van de Raadsnelco van de noodsituatie het Lichte Kring

,

PCB van de vliegsonde HDI

Van de de Raadsdraai van de noodsituatie Lichte Kring Zeer belangrijke de Assemblagehdi PCB Netsuite Geavanceerde Bom

 

 

PCB-Inspectiemethode

PCB-de inspectiemethodes omvatten verschijnings optische inspectie en elektrowegtest
AOI (Auto Optische Inspectie):
Het is het automatische optische erkenningssysteem. Gebaseerd op de overweging van productieefficiency en inspectienauwkeurigheid, is het gebruik van optische identificatieinstrumenten om hand visuele inspectie (Visuele Inspectie) te vervangen reeds een zeer basisproces. Het principe van AOI is aan eerst sparen het standaardafbeeldingsbestand in het apparaat, gebruikt het afbeeldingsbestand om optische vergelijking met het gemeten voorwerp uit te voeren, en bepaalt automatisch of de fout van het gemeten voorwerp de norm overschrijdt. Schroot of reparatie. Aangezien de kringen op de kringsraad meer en meer fijn worden, heeft het reeds de grens overschreden die door het menselijke oog kan worden gevonden. Daarom wordt het AOI-materiaal van HDI-PCB meestal gebruikt om de kringslagen te controleren en te vergelijken, en te vergelijken of er teveel of ook weinig ets of schade zoals botsingen. zijn.

 

 

Industriële Toepassing

High-power industriële toepassingen van HDI PCBs zijn gemeenschappelijk. De deze elektronische componentencontrole de mechanismen gebruikte in fabrieken en productiefaciliteiten en moet de ruwe die voorwaarden algemeen weerstaan in industriële installaties worden gevonden. Dit kan om het even wat omvatten met inbegrip van ruwe chemische producten, trillende machines en ruwe behandeling.
In zulk een snel opwindende milieu, zijn de de industrienormen even stringent. Momenteel, wordt het dikke koper HDI PCBs (veel dikker dan standaardons PCBs) vaak gezien in andere toepassingen. Deze HDI-PCB is nuttig voor hoge huidige industriële toepassingen en batterijladers.
1. Industrieel Materiaal: Vele die boren en persen in productie worden gebruikt werken gebruikend HDI PCB-Gecontroleerde elektronika.
2. Meetapparatuur: Materiaal wordt gebruikt om druk, temperatuur en andere variabelen in industriële productieprocessen te meten en te controleren dat.
3. Machtsmateriaal: Gelijkstroom-AC machtsomschakelaar, zonnecogeneratiemateriaal en ander vermogenssturingsmateriaal.

 

 

PCB-Capaciteiten en Technische Beschrijving

 

Nr. Punten Mogelijkheden
1 Lagen 2-68L
2 Maximum het machinaal bewerken grootte 600mm*1200mm
3 Raadsdikte 0.2mm6.5mm
4 Koperdikte 0.5oz-28oz
5 Min spoor/ruimte 2.0mil/2.0mil
6 Minimum gebeëindigde opening 0. 10mm
7 Maximumdikte aan diameterverhouding 15:1
8 Via behandeling Via, blind&buried via, via in stootkussen, Koper binnen via…
9 De oppervlakte eindigt/behandeling HASL/HASL loodvrij, Chemisch tin, Chemisch Goud, Zilver van Onderdompelings het gouden Inmersion/Goud, Osp, Gouden Plateren
10 Grondstof FR408 FR408HR, PCL-370HR; IT180A, Megtron 6 (Panasonic); Rogers4350,
Rogers4003, RO3003, Rogers/Taconic/Arlon/Nelco-laminaat met materiaal Fr-4 (met inbegrip van het gedeeltelijke hybride lamineren van Ro4350B met Fr-4)
11 De kleur van het soldeerselmasker Green.Black.Red.Yellow.White.Blue.Purple. Matte Green. Matte Black
12 De testende Dienst AOI, Röntgenstraal, vliegen-Sonde, Functietest, Eerste Artikelmeetapparaat
13 Het profileren van Ponsen Het verpletteren, v-BESNOEIING, Beveling
14 Bow&twist ≤0.5%
15 HDI-type 1+n+1,2+n+2,3+n+3
16 Min mechanische opening 0.1mm
17 Min laseropening 0.075mm

 

 

Onthaal aan de Technologieco. van Chengdu Cesgate, Ltd

Wij kunnen one-stop dienst verlenen:

PCB-kring boards+Assembly
E-test.
Elektronische componenten het kopen.
PCB-assemblage: beschikbaar op SMT, BGA, ONDERDOMPELING.
PCBA-functietest.
Bijlageassemblage.

 

Van de de Noodsituatie het Lichte Kring van PCB van de vliegsonde HDI Laminaat van de Raadsnelco 0Van de de Noodsituatie het Lichte Kring van PCB van de vliegsonde HDI Laminaat van de Raadsnelco 1Van de de Noodsituatie het Lichte Kring van PCB van de vliegsonde HDI Laminaat van de Raadsnelco 2Van de de Noodsituatie het Lichte Kring van PCB van de vliegsonde HDI Laminaat van de Raadsnelco 3Van de de Noodsituatie het Lichte Kring van PCB van de vliegsonde HDI Laminaat van de Raadsnelco 4Van de de Noodsituatie het Lichte Kring van PCB van de vliegsonde HDI Laminaat van de Raadsnelco 5Van de de Noodsituatie het Lichte Kring van PCB van de vliegsonde HDI Laminaat van de Raadsnelco 6

FAQ

Q: Wat is uw inspectiebeleid? Hoe controleert u de kwaliteit?
CESGATE: om de kwaliteit van PCB-producten te verzekeren, het vliegen wordt de sondeinspectie gewoonlijk gebruikt; de elektroinrichtingen, automatische optische inspectie (AOI), BGA-delen lichten inspectie, eerste artikelinspectie (FAI) enz. door
Q: Het loodvrije proces wordt vereist wanneer de kringsraad wordt gedrukt. Wat zou ik aandacht aan wanneer het maken van de kringsraad moeten betalen?
CESGATE: Het loodvrije proces tijdens druk is hoger dan de vereisten van de temperatuurweerstand van het algemene proces, en de vereisten van de temperatuurweerstand moeten boven 260 °C. zijn. Daarom wordt het geadviseerd om een substraat boven TG150 te gebruiken wanneer het selecteren van het substraatmateriaal.
Q: Populair gebied?
CESGATE: Halfgeleider, Smart Home, Medische Producten, Slimme Wearable, Industriële Controle, IOT enz.
Q: Welke exprespostbedrijven werkt u met samen?
CESGATE: Wij werken met exprespostbedrijven, met inbegrip van DHL, Fedex, UPS, TNT en EMS samen. En wij hebben ook onze eigen vrachtvervoerders, met lagere verschepende prijzen.
Q: Wat is het verschil tussen de HDI-raad en de algemene kringsraad?
CESGATE: Het grootste deel van HDI-gebruikslaser om gaten, terwijl de algemene kringsraad slechts mechanische boring gebruikt, en worden HDI-raad te vormen vervaardigd door de opeenhopingsmethode (Opeenhoping), zodat zullen meer lagen worden toegevoegd, terwijl de algemene kringsraad slechts eens wordt toegevoegd.

 

 

 

 

Contactgegevens
Kevin

Telefoonnummer : +8613924238867

WhatsApp : +8618349393344