Bericht versturen

Het chemische Gouden Testen van de Raadshdi Multilayer PCB 100% E van de Aluminiumkring

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: CESGATE
Certificering: UL、IATF16949、ISO9001
Modelnummer: N/A
Min. bestelaantal: 1PCS (Geen MOQ)
Prijs: Negotiable (Depends on your GERBER and BOM)
Verpakking Details: PCB: Vacuümverpakking / PCBA: ESD-verpakking
Levertijd: 1-30 werkdagen
Betalingscondities: T/T, L/C
Levering vermogen: 30,000PCS/month
Productnaam: Van de Weerstandendigikey van de kringsraad de Assemblagehdi PCB Vlak Bill Of Materials van PCB Eigenschap: vlakke stuklijst
Oppervlakte het eindigen: Hasl-LF/OSP/ENIG enz. Soldeerselmasker: Groene, Witte Zwarte Groenachtig blauwe Rode, Groene of andere kleur aangezien u, groen/blauw, Groen
Citaatbehoefte: Gerberdossier De testende dienst: 100% elektro e-Test Test, vlieg-Sonde, Functie het Testen, 100%, het Vliegen Sonde het Testen
Het verschepen: DHL UPS TNT FEDEX EMS SMD-snelheid: De snelheid 0.3S/pcs, maximum snelheid 0.16S/pc van SPAANDERcomponenten SMD
Hoog licht:

De chemische Gouden raad van de aluminiumkring

,

Chemische Gouden multilayer PCB van HDI

,

Testen van PCB 100% E van HDI het multilayer

Van de Weerstandendigikey van de kringsraad de Assemblagehdi PCB Vlak Bill Of Materials van PCB

 

Inleiding aan onze PCBs

PCB-Proces - Inleiding aan HDI
HDI (Hoogte - dichtheidsinterconnect): High-density interconnectietechnologie die, hoofdzakelijk micro-blinde/begraven vias (blinde/begraven vias) gebruiken, een technologie die HDI-van de de kringsraad van PCB de dichtheid van de de kringsdistributie hoger maakt. Het voordeel is dat het kan zeer het bruikbare gebied van de HDI-de kringsraad verhogen van PCB, die het product maken zo verkleind mogelijk. Nochtans, wegens de verhoging van de dichtheid van de lijndistributie, is het onmogelijk om traditionele het boren methodes aan detailanalysegaten te gebruiken, en enkele via gaten moet met laser het boren worden geboord om blinde gaten te vormen, of met binnen-laag begraven vias samen te werken om onderling te verbinden.

In het algemeen, HDI-gebruiken PCB de opeenhopingsmethode (Opeenhoping), doe of druk eerst de binnenlagen, laser die en op de buitenlaag boren wordt de galvaniseren voltooid, en dan is de buitenlaag behandeld met een het isoleren laag (prepreg). ) en de koperfolie, en herhaalt dan de buitenlaagkring die, of gaat aan laserboor verder, en stapelt de een voor een uitgaande lagen maken.

Het volgende is voorbeelden van HDI-raadstypes. De roze gaten in het beeld zijn blinde gaten, die door laserboring worden gemaakt, en de diameter is gewoonlijk 3 tot 4 mil; de gele gaten zijn begraven gaten, die door mechanische boring worden gemaakt, en de diameter is minstens 6 mil (0,15 mm).

 

Ruimtevaarttoepassingen

Als automobieltoepassingen, vereisen de ruimtevaarttoepassingen van PCBs extreme precisie en duurzaamheid. De stralen en de raketten ervaren vaak heel wat onstuimigheid in de atmosfeer, zo betekent het dat gewone stijve PCBs genoeg kan worden beklemtoond om in het proces worden beschadigd. Om dit probleem op te lossen, gebruiken de meeste ruimtevaartfabrikanten flexibele PCBs die, naast bestand het zijn tegen trillingsschade, lichtgewicht en klein zijn.
Naast het zijn duurzame, ruimtevaartpcbs moet zeer hoog-functionerend en nauwkeurig zijn, naar hun beste vermogen vervaardigd om technische kwesties te vermijden. Aangezien de elektronika in ruimtevaarttechnologie wordt gebruikt aan de veiligheid van voertuigen en hun bemanningen die kritiek is, is het kritiek dat zij flawlessly functioneren.
Enkele gemeenschappelijkere ruimtevaarttoepassingen voor PCBs omvatten:
1. Controlemateriaal: Instrumentatie, met inbegrip van versnellingsmeters, druksensoren, microfoons, en torsie en krachtsensoren Al gebruik PCBs als deel van hun basisfuncties. Deze producten worden gebruikt in de motoren en de cockpits van vliegtuigen en raketten om voertuigfuncties te controleren en met de systemen van de grondcontrole te communiceren.
2. Testmateriaal: Naast zijn functie als vliegtuig, is PCBs betrokken bij de ontwikkeling en het testen van vliegtuigen. Het testmateriaal dat gegevens tijdens structureel, trilling verzamelt, en vlucht die gebruikt een PCB als zijn kern testen. Dit gegeven kan worden gebruikt om efficiëntere, efficiënte en veiligere vliegtuigen te ontwikkelen.

 

PCB-Capaciteiten en Technische Beschrijving

 

Nr. Punten Mogelijkheden
1 Lagen 2-68L
2 Maximum het machinaal bewerken grootte 600mm*1200mm
3 Raadsdikte 0.2mm6.5mm
4 Koperdikte 0.5oz-28oz
5 Min spoor/ruimte 2.0mil/2.0mil
6 Minimum gebeëindigde opening 0. 10mm
7 Maximumdikte aan diameterverhouding 15:1
8 Via behandeling Via, blind&buried via, via in stootkussen, Koper binnen via…
9 De oppervlakte eindigt/behandeling HASL/HASL loodvrij, Chemisch tin, Chemisch Goud, Zilver van Onderdompelings het gouden Inmersion/Goud, Osp, Gouden Plateren
10 Grondstof FR408 FR408HR, PCL-370HR; IT180A, Megtron 6 (Panasonic); Rogers4350,
Rogers4003, RO3003, Rogers/Taconic/Arlon/Nelco-laminaat met materiaal Fr-4 (met inbegrip van het gedeeltelijke hybride lamineren van Ro4350B met Fr-4)
11 De kleur van het soldeerselmasker Green.Black.Red.Yellow.White.Blue.Purple. Matte Green. Matte Black
12 De testende Dienst AOI, Röntgenstraal, vliegen-Sonde, Functietest, Eerste Artikelmeetapparaat
13 Het profileren van Ponsen Het verpletteren, v-BESNOEIING, Beveling
14 Bow&twist ≤0.5%
15 HDI-type 1+n+1,2+n+2,3+n+3
16 Min mechanische opening 0.1mm
17 Min laseropening 0.075mm

 

 

Bedrijfinleiding

De Technologieco. van Chengducesgate, Ltd is een high-tech bedrijf die zich in het verstrekken van volledige elektronische oplossingen voor binnenlandse en buitenlandse klanten specialiseren. Wij specialiseren ons in de orden van PCB&PCBA processing/ODM/OEM. Na 12 jaar van ontwikkeling, verlenen wij een volledige waaier van de Elektronische Verwerkende Diensten (EMS) voor industriële controle, de automobielindustrie, medische toepassingen, telecommunicaties, militaire en commerciële producten met rijke ervaring en professioneel professionalisme. Onze diensten omvatten: Het gedrukte Ontwerp & Lay-out van de Kringsraad, PCB, PCB-de Assemblage & de Assemblage, de Test & het Systeem Integration.CESGATE die zijn professionele PCB de vervaardigen en PCBA-de Fabrikant, kan one-stop dienst verlenen die van PCB/PCBA-Ontwerp, PCB/PCBA-Kloon, PCB, Componentensourcing, PCB-Assemblage, en volledig productassemblage en test vervaardigen. Wij hebben certificatie van ISO 9001, ISO 13485 en UL. Onze capaciteit met inbegrip van: 1-32 de raad van lagenfr4 PCB productie, 1-12 kunnen lagen Flexibele PCB, Aluminiumpcb en Ceramische PCB die, over 324000pcs PCBA per maanden eindigen vervaardigen de vervaardigen.

 

Het chemische Gouden Testen van de Raadshdi Multilayer PCB 100% E van de Aluminiumkring 0Het chemische Gouden Testen van de Raadshdi Multilayer PCB 100% E van de Aluminiumkring 1Het chemische Gouden Testen van de Raadshdi Multilayer PCB 100% E van de Aluminiumkring 2Het chemische Gouden Testen van de Raadshdi Multilayer PCB 100% E van de Aluminiumkring 3Het chemische Gouden Testen van de Raadshdi Multilayer PCB 100% E van de Aluminiumkring 4Het chemische Gouden Testen van de Raadshdi Multilayer PCB 100% E van de Aluminiumkring 5Het chemische Gouden Testen van de Raadshdi Multilayer PCB 100% E van de Aluminiumkring 6

FAQ

 

Q: Het Draadproces wordt Plakkend vereist wanneer de kringsraad wordt gedrukt. Wat zou ik aandacht aan wanneer het maken van de kringsraad moeten betalen?
CESGATE: Wanneer het maken van kringsraad, zijn de oppervlaktebehandelingsopties meestal „nikkelpalladium gouden ENEPIG“ of „chemische gouden ENIG“. Als de Al aluminiumdraad wordt gebruikt, moet de gouden dikte 3μ“ ~5μ“ zijn, maar als de gouden draad van Au wordt gebruikt, zou de gouden dikte bij voorkeur moeten zijn meer dan 5μ“.
Q: Wat vergt CESGATE voor een aangepaste PCB opdracht geven tot?
CESGATE: Wanneer u een PCB-orde plaatst, moeten de klanten het dossier van Gerber verstrekken of PCB-. Als u niet het dossier in het correcte formaat hebt, kunt u alle details verzenden met betrekking tot de producten.
Q: Hoe kunnen wij onze informatie geen derde partij zou moeten laten ons ontwerp zien verzekeren?
CESGATE: Wij zijn bereid om NDA-effect te ondertekenen door klanten zij lokale wet en om klantengegevens in hoog vertrouwelijk niveau te beloven te houden.
Q: Welke exprespostbedrijven werkt u met samen?
CESGATE: Wij werken met exprespostbedrijven, met inbegrip van DHL, Fedex, UPS, TNT en EMS samen. En wij hebben ook onze eigen vrachtvervoerders, met lagere verschepende prijzen.

Q: Wat zijn de gemeenschappelijke substraten van CESGATE?
A: Tg-140: ISOLA FR402/NAN-YA NP-140
Tg-150: ISOLA IS400/NAN-YA NP-155
Tg-170~180: ISOLA 370HR/NPN-YA/NAN-YA NP-175F

 

 

 

 

Contactgegevens
Kevin

Telefoonnummer : +8613924238867

WhatsApp : +8618349393344