Bericht versturen

0.5oz-28oz de Kringsraad Matte Green Matte Black van koperaltium HDI

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: CESGATE
Certificering: UL、IATF16949、ISO9001
Modelnummer: N/A
Min. bestelaantal: 1PCS (Geen MOQ)
Prijs: Negotiable (Depends on your GERBER and BOM)
Verpakking Details: PCB: Vacuümverpakking / PCBA: ESD-verpakking
Levertijd: 1-30 werkdagen
Betalingscondities: T/T, L/C
Levering vermogen: 30,000PCS/month
Productnaam: Het differentiële van de de Kringskaart van Paaraltium Malplaatje van PCB Solidworks Bom van Assy HD Eigenschap: De differentiële Kring van Paaraltium
Grondstof: Fr-4, TACONIC, Aluminium, cem-3, Metaal/ceramische/aluminiumbasis Oppervlakte het eindigen: HASL, Chemisch tin, Chemisch Goud, Onderdompelingsgoud, HASL
Soldeerselmasker: Groene, Witte Zwarte Groenachtig blauwe Rode, Groene of andere kleur aangezien u, groen/blauw, Groen Toepassing: Elektronikaapparaat, de Elektronika Van de consument, Universele Mededelingen, etc.,
De kleur van de koperdikte: 1/2 oz min; 12 oz maximum De testende dienst: 100% elektro e-Test Test, vlieg-Sonde, Functie het Testen, 100%, het Vliegen Sonde het Testen
Hoog licht:

0.5oz de raad van de koperhdi kring

,

De raad van de Altiumhdi kring

,

0.5oz de raad van de koperkring

Het differentiële van de de Kringskaart van Paaraltium Malplaatje van PCB Solidworks Bom van Assy HDI

 

Inleiding aan HDI
HDI (Hoogte - dichtheidsinterconnect): High-density interconnectietechnologie die, hoofdzakelijk micro-blinde/begraven vias (blinde/begraven vias) gebruiken, een technologie die HDI-van de de kringsraad van PCB de dichtheid van de de kringsdistributie hoger maakt. Het voordeel is dat het kan zeer het bruikbare gebied van de PCB-kringsraad verhogen, die het product maken zo verkleind mogelijk. Nochtans, wegens de verhoging van de dichtheid van de lijndistributie, is het onmogelijk om traditionele het boren methodes aan detailanalysegaten te gebruiken, en enkele via gaten moet met laser het boren worden geboord om blinde gaten te vormen, of met binnen-laag begraven vias samen te werken om onderling te verbinden. In het algemeen, HDI-gebruikt de kringsraad de opeenhopingsmethode (Opeenhoping), doe of druk eerst de binnenlagen, laser die en op de buitenlaag boren wordt de galvaniseren voltooid, en dan is de buitenlaag behandeld met een het isoleren laag (prepreg). ) en de koperfolie, en herhaalt dan de buitenlaagkring die, of gaat aan laserboor verder, en stapelt de een voor een uitgaande lagen maken.

Over het algemeen, wordt de diameter van het laser boorgat ontworpen om 3 ~ te zijn 4 mil (ongeveer 0,076 ~ 0,1 mm), en de isolatiedikte tussen elke laser het boren laag is ongeveer 3 mil. wegens het gebruik van laser die vaak, is de sleutel tot de kwaliteit van de HDI-kringsraad het gatenpatroon na laserboring boren en of het gat gelijk na het verdere galvaniseren en het vullen kan worden gevuld.

Het volgende is voorbeelden van HDI-raadstypes van PCB. De roze gaten in het beeld zijn blinde gaten, die door laserboring worden gemaakt, en de diameter is gewoonlijk 3 tot 4 mil; de gele gaten zijn begraven gaten, die door mechanische boring worden gemaakt, en de diameter is minstens 6 mil (0,15 mm).

 

 

Medische apparatuur

 

De elektronika levert een belangrijke bijdrage tot gezondheid - de pleegindustrie, zoals kenmerkend, controlerend en therapeutisch materiaal. Aangezien de ontwikkeling van elektronika efficiënter en dicht wordt, blijven de medische toepassingen van deze elektronische apparaten groeien, leidend tot eindeloze nieuwe mogelijkheden. Centraal bij deze is medische apparaten HDI-PCB. PCBs in de medische industrie is hoogst gespecialiseerd om de unieke beperkingen van medische apparaten aan te passen. In vele medische toepassingen, worden de kleine pakketten vereist om aan de grootteeisen ten aanzien van implants of de monitors van de noodsituatieruimte te voldoen. Daarom neigt medische PCBs die specialiteithigh-density te zijn onderling verbindt PCBs, ook als HDI PCBs wordt bekend. Medische PCBs kan ook met flexibele substraten worden gemaakt die HDI-PCB om tijdens gebruik toestaan te buigen, dat voor zowel interne als externe medische apparaten essentieel is.

1. Monitors: Persoonlijke en gezondheidszorgmonitors, met inbegrip van Bloedglucosemeters, harttarief en bloeddrukmeters, en meer.
2. Aftastentechnologie: CT de scanners en de ultrasone klanktechnologie gebruiken typisch op PCB-Gebaseerde elektronika.
3. Controlesysteem: Het apparaat controleert de infusie, worden het stroomtarief en de distributie elektronisch gecontroleerd.
4. Interne Apparaten: De hartstimulators en de gelijkaardige interne medische apparaten houden patiënten gezond en door een centrale micro-PCB in werking gesteld.

 

 

 

PCB-Capaciteiten en Technische Beschrijving

 

Nr. Punten Mogelijkheden
1 Lagen 2-68L
2 Maximum het machinaal bewerken grootte 600mm*1200mm
3 Raadsdikte 0.2mm6.5mm
4 Koperdikte 0.5oz-28oz
5 Min spoor/ruimte 2.0mil/2.0mil
6 Minimum gebeëindigde opening 0. 10mm
7 Maximumdikte aan diameterverhouding 15:1
8 Via behandeling Via, blind&buried via, via in stootkussen, Koper binnen via…
9 De oppervlakte eindigt/behandeling HASL/HASL loodvrij, Chemisch tin, Chemisch Goud, Zilver van Onderdompelings het gouden Inmersion/Goud, Osp, Gouden Plateren
10 Grondstof FR408 FR408HR, PCL-370HR; IT180A, Megtron 6 (Panasonic); Rogers4350,
Rogers4003, RO3003, Rogers/Taconic/Arlon/Nelco-laminaat met materiaal Fr-4 (met inbegrip van het gedeeltelijke hybride lamineren van Ro4350B met Fr-4)
11 De kleur van het soldeerselmasker Green.Black.Red.Yellow.White.Blue.Purple. Matte Green. Matte Black
12 De testende Dienst AOI, Röntgenstraal, vliegen-Sonde, Functietest, Eerste Artikelmeetapparaat
13 Het profileren van Ponsen Het verpletteren, v-BESNOEIING, Beveling
14 Bow&twist ≤0.5%
15 HDI-type 1+n+1,2+n+2,3+n+3
16 Min mechanische opening 0.1mm
17 Min laseropening 0.075mm

 

 

Bedrijfinleiding

 

CESGATE is een bedrijf met een hoger team. 80% van de hoogste leiding hebben een doctoraal examen of hierboven, en 100% van het verkoopteam hebben een baccalaureaat of hierboven. Wij werken 24 uur per dag, 7 dagen per dag, om klanten van de beste diensten en de oplossingen te voorzien. Onze fabriek wordt gevestigd in Bouw 6, Fuyuan-industrieterrein, Qiaotang-weg, Fuyong-straat, Shenzhen-stad, China, met een centraal pakhuis van 1600 vierkante meters, die aan uw productiebehoeften kunnen voldoen. Met zijn eigen sterkte en professionele capaciteit, is onze groep uw aangewezen dienst van de elektronische componentenverdeler.

0.5oz-28oz de Kringsraad Matte Green Matte Black van koperaltium HDI 00.5oz-28oz de Kringsraad Matte Green Matte Black van koperaltium HDI 10.5oz-28oz de Kringsraad Matte Green Matte Black van koperaltium HDI 20.5oz-28oz de Kringsraad Matte Green Matte Black van koperaltium HDI 30.5oz-28oz de Kringsraad Matte Green Matte Black van koperaltium HDI 40.5oz-28oz de Kringsraad Matte Green Matte Black van koperaltium HDI 50.5oz-28oz de Kringsraad Matte Green Matte Black van koperaltium HDI 6

FAQ

 

Q: Wat nodig is voor het citaat van PCB & PCBA-?
CESGATE: Voor PCB: Het Gerberdossier en de technische vereisten (het materiaal, grootte, oppervlakte beëindigt behandeling, koperdikte, raadsdikte) en de hoeveelheid u vereisen.
Voor PCBA: Hierboven vermelde dossiers, het dossier van BOM, van de oogst en van de plaats.
Q: Wat is het verschil tussen de HDI-raad en de algemene kringsraad?
CESGATE: Het grootste deel van HDI-gebruikslaser om gaten, terwijl de algemene kringsraad slechts mechanische boring gebruikt, en worden HDI-raad te vormen vervaardigd door de opeenhopingsmethode (Opeenhoping), zodat zullen meer lagen worden toegevoegd, terwijl de algemene kringsraad slechts eens wordt toegevoegd.
Q: Wat zijn de belangrijkste producten van uw PCB/PCBA-diensten?
CESGATE: Automobiel, Militair, Ruimtevaart, de Industriecontrole, Medische behandeling, IOT, Smart Home, Robot, Autodelen, Camera, UAV.
Q: Wat is uw minimumordehoeveelheid (MOQ)?
CESGATE: Onze MOQ is PCs 1, kunnen wij Kleine evenals grote volumeproductie met flexibiliteit behandelen.
Q: Het Draadproces wordt Plakkend vereist wanneer de kringsraad wordt gedrukt. Wat zou ik aandacht aan wanneer het maken van de kringsraad moeten betalen?
CESGATE: Wanneer het maken van kringsraad, zijn de oppervlaktebehandelingsopties meestal „nikkelpalladium gouden ENEPIG“ of „chemische gouden ENIG“. Als de Al aluminiumdraad wordt gebruikt, moet de gouden dikte 3μ“ ~5μ“ zijn, maar als de gouden draad van Au wordt gebruikt, zou de gouden dikte bij voorkeur moeten zijn meer dan 5μ“.

 

 

 

 

Contactgegevens
Kevin

Telefoonnummer : +8613924238867

WhatsApp : +8618349393344