Bericht versturen

Rogers 4003 RO3003-Raad van PCB van het Omschakelaarshdi de Enige Opgeruimde Koper

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: CESGATE
Certificering: UL、IATF16949、ISO9001
Modelnummer: N/A
Min. bestelaantal: 1PCS (Geen MOQ)
Prijs: Negotiable (Depends on your GERBER and BOM)
Verpakking Details: PCB: Vacuümverpakking / PCBA: ESD-verpakking
Levertijd: 1-30 werkdagen
Betalingscondities: T/T, L/C
Levering vermogen: 30,000PCS/month
Productnaam: Van de de Raads kiezen Elektronische Kring van de omschakelaarskring de Assemblagehdi PCB Niveau Bom Eigenschap: de raad van de omschakelaarskring
Oppervlakte het eindigen: HASL, Chemisch tin, Chemisch Goud, Onderdompelingsgoud, HASL Soldeerselmasker: Groene, Witte Zwarte Groenachtig blauwe Rode, Groene of andere kleur aangezien u, groen/blauw, Groen
Toepassing: Elektronikaapparaat, de Elektronika Van de consument, Universele Mededelingen, etc., Certificaat: IATF16949/ISO13485/ISO9001/ISO14001
De testende dienst: 100% elektro e-Test Test, vlieg-Sonde, Functie het Testen, 100%, het Vliegen Sonde het Testen PCB-Overzicht: Vierkant, onregelmatige cirkel, (met kalibers)
Hoog licht:

Rogers 4003 RO3003-hdiraad

,

Raad van PCB van het omschakelaars de enige opgeruimde koper

,

Rogers4003 kies de opgeruimde raad van koperpcb uit

Van de de Raads kiezen Elektronische Kring van de omschakelaarskring de Assemblagehdi PCB Niveau Bom uit

 

Inleiding aan PCBs

De volledige populariteit van gedrukte PCB-kringsraad is toe te schrijven aan hun gemak in bijna alle producten. Hieronder zijn verscheidene soorten HDI PCBs.
Stijve PCB-Raad: Deze raad wordt gemaakt van vervaardigde en stevige materialen die niet gemakkelijk worden gebogen of verdraaid. Zij zijn zeer complex en krachtig, met krachtige kringen rond hen. Zij zijn gemakkelijk om tijdens reparatie en onderhoud te behandelen omdat zij sterk zijn en sterke behandeling kunnen weerstaan. Bovendien zijn de componenten duidelijk op de raad over het algemeen duidelijk, en de signaalwegen worden georganiseerd.
Flexibele Gedrukte Kringsraad: Zoals de naam voorstelt, is deze raad zeer flexibel en van dezelfde flexibele materialen gemaakt. De flexibele PCB-raad kan enig- wordenopgeruimd, tweezijdig en multi-layered. Dit ontwerp vergemakkelijkt gemakkelijke assemblage van delen in klein of breekbaar materiaal. De flexibiliteit helpt ook sparen heel wat ruimte terwijl het maken van de apparatenaansteker. Deze gedrukte PCB-raad is meest geschikt voor temperatuur gevoelige exploitatievoorwaarden of industrieel en aanverwante apparatuur.
Stijf-Flex PCB: Dit is een combinatie van stijve en flexibele PCBs. Deze die soorten PCBs gebruiken multi-layer flex kringen met twee of meer stijve raad worden verbonden. Zij zijn lichtgewicht en compact om plaats te besparen, die tot hen maken ideaal voor medische en militaire toepassingen.
Hoge Frequentiepcb: Dit type van raad wordt gebruikt voor elektrische apparaten in het frequentiegebied van 500MHz-2GHz. De meeste frequentie gevoelige toepassingen, zoals microgolf en communicatiesystemen, gebruiken de raad van de hoge frequentiekring.
Aluminium-gebaseerde PCBs: Deze hebben aluminiumsteunen voor thermische regelgeving, hoge starheid, en lage thermische uitbreiding, en in high-power toestellen zoals LEDs en voedingen vaak gebruikt.
De gedrukte PCB-kringsraad is veranderd en vereenvoudigd het gebruik van vele toestellen, van bureaucomputers aan high-end medische apparatuur, is de kringsraad nu overal!

 

Ruimtevaarttoepassingen

Als automobieltoepassingen, vereisen de ruimtevaarttoepassingen van HDI PCBs extreme precisie en duurzaamheid. De stralen en de raketten ervaren vaak heel wat onstuimigheid in de atmosfeer, zo betekent het dat gewone stijve PCBs genoeg kan worden beklemtoond om in het proces worden beschadigd. Om dit probleem op te lossen, gebruiken de meeste ruimtevaartfabrikanten flexibele HDI PCBs die, naast bestand het zijn tegen trillingsschade, lichtgewicht en klein zijn.
Naast het zijn duurzame, ruimtevaartpcbs moet zeer hoog-functionerend en nauwkeurig zijn, naar hun beste vermogen vervaardigd om technische kwesties te vermijden. Aangezien de elektronika in ruimtevaarttechnologie wordt gebruikt aan de veiligheid van voertuigen en hun bemanningen die kritiek is, is het kritiek dat zij flawlessly functioneren.
Enkele gemeenschappelijkere ruimtevaarttoepassingen voor HDI PCBs omvatten:
1. Controlemateriaal: Instrumentatie, met inbegrip van versnellingsmeters, druksensoren, microfoons, en torsie en krachtsensoren Al gebruik PCBs als deel van hun basisfuncties. Deze producten worden gebruikt in de motoren en de cockpits van vliegtuigen en raketten om voertuigfuncties te controleren en met de systemen van de grondcontrole te communiceren.
2. Testmateriaal: Naast zijn functie als vliegtuig, is PCBs betrokken bij de ontwikkeling en het testen van vliegtuigen. Het testmateriaal dat gegevens tijdens structureel, trilling verzamelt, en vlucht die gebruikt een PCB als zijn kern testen. Dit gegeven kan worden gebruikt om efficiëntere, efficiënte en veiligere vliegtuigen te ontwikkelen.

 

PCB-Capaciteiten en Technische Beschrijving

 

Nr. Punten Mogelijkheden
1 Lagen 2-68L
2 Maximum het machinaal bewerken grootte 600mm*1200mm
3 Raadsdikte 0.2mm6.5mm
4 Koperdikte 0.5oz-28oz
5 Min spoor/ruimte 2.0mil/2.0mil
6 Minimum gebeëindigde opening 0. 10mm
7 Maximumdikte aan diameterverhouding 15:1
8 Via behandeling Via, blind&buried via, via in stootkussen, Koper binnen via…
9 De oppervlakte eindigt/behandeling HASL/HASL loodvrij, Chemisch tin, Chemisch Goud, Zilver van Onderdompelings het gouden Inmersion/Goud, Osp, Gouden Plateren
10 Grondstof FR408 FR408HR, PCL-370HR; IT180A, Megtron 6 (Panasonic); Rogers4350,
Rogers4003, RO3003, Rogers/Taconic/Arlon/Nelco-laminaat met materiaal Fr-4 (met inbegrip van het gedeeltelijke hybride lamineren van Ro4350B met Fr-4)
11 De kleur van het soldeerselmasker Green.Black.Red.Yellow.White.Blue.Purple. Matte Green. Matte Black
12 De testende Dienst AOI, Röntgenstraal, vliegen-Sonde, Functietest, Eerste Artikelmeetapparaat
13 Het profileren van Ponsen Het verpletteren, v-BESNOEIING, Beveling
14 Bow&twist ≤0.5%
15 HDI-type 1+n+1,2+n+2,3+n+3
16 Min mechanische opening 0.1mm
17 Min laseropening 0.075mm

 

 

Bedrijfinleiding

De Technologieco. van Chengducesgate, Ltd wordt gevestigd in de High-tech Streek van Chengdu, Sichuan, China, met een gestandaardiseerd modern bedrijf van ongeveer 4.000 vierkante meters. Het bedrijf is een belangrijke elektronische verwerkende provider in Chengdu. De fabriek heeft de ISO9001-certificatie van het kwaliteitsbeheersysteem en de milieubescherming van ISO14001 die systeemcertificatie overgegaan door SGS wordt uitgegeven. Sinds zijn onderneming, heeft het bedrijf de bedrijfsfilosofie van „professionele kwaliteit, ononderbroken innovatie, en de dienst van uitstekende kwaliteit“ aangehangen. Wij CESGATE nemen het altijd aangezien onze opdracht door " Prioritaire Klant, de Doeltreffende Dienst“, wij aandringen in dit beheer het principe van „Ontwikkeling Beheer, de Efficiency van het Beheersvoordeel“ bevordert. Elk van onze werknemer houdt stevig in mening met " Hoog - de kwaliteit vraagt om overleving, vraagt Hoge echnology om ontwikkeling „. Wij zullen ernaar streven om ons strategisch doel te bereiken: Professioneel Beheer, Industrie Op grote schaal, Internationale Markt.“

 

Rogers 4003 RO3003-Raad van PCB van het Omschakelaarshdi de Enige Opgeruimde Koper 0Rogers 4003 RO3003-Raad van PCB van het Omschakelaarshdi de Enige Opgeruimde Koper 1Rogers 4003 RO3003-Raad van PCB van het Omschakelaarshdi de Enige Opgeruimde Koper 2Rogers 4003 RO3003-Raad van PCB van het Omschakelaarshdi de Enige Opgeruimde Koper 3Rogers 4003 RO3003-Raad van PCB van het Omschakelaarshdi de Enige Opgeruimde Koper 4Rogers 4003 RO3003-Raad van PCB van het Omschakelaarshdi de Enige Opgeruimde Koper 5Rogers 4003 RO3003-Raad van PCB van het Omschakelaarshdi de Enige Opgeruimde Koper 6

FAQ

 

Q: Wat nodig is voor het citaat van PCB & PCBA-?
CESGATE: Voor PCB: Het Gerberdossier en de technische vereisten (het materiaal, grootte, oppervlakte beëindigt behandeling, koperdikte, raadsdikte) en de hoeveelheid u vereisen.
Voor PCBA: Hierboven vermelde dossiers, het dossier van BOM, van de oogst en van de plaats.
Q: Het Draadproces wordt Plakkend vereist wanneer de kringsraad wordt gedrukt. Wat zou ik aandacht aan wanneer het maken van de kringsraad moeten betalen?
CESGATE: Wanneer het maken van kringsraad, zijn de oppervlaktebehandelingsopties meestal „nikkelpalladium gouden ENEPIG“ of „chemische gouden ENIG“. Als de Al aluminiumdraad wordt gebruikt, moet de gouden dikte 3μ“ ~5μ“ zijn, maar als de gouden draad van Au wordt gebruikt, zou de gouden dikte bij voorkeur moeten zijn meer dan 5μ“.
Q: Het Draadproces wordt Plakkend vereist wanneer de kringsraad wordt gedrukt. Wat zou ik aandacht aan wanneer het maken van de kringsraad moeten betalen?
CESGATE: Wanneer het maken van kringsraad, zijn de oppervlaktebehandelingsopties meestal „nikkelpalladium gouden ENEPIG“ of „chemische gouden ENIG“. Als de Al aluminiumdraad wordt gebruikt, moet de gouden dikte 3μ“ ~5μ“ zijn, maar als de gouden draad van Au wordt gebruikt, zou de gouden dikte bij voorkeur moeten zijn meer dan 5μ“.
Q: Wat zijn de types van soldeerselmasker?
CESGATE: Er is traditioneel bakseltype van epoxyharsirl, UV genezend type, Vloeibaar het Soldeerselmasker van Fotoimageable en droogt het masker van het filmsoldeersel. Momenteel, is het vloeibare soldeerselmasker het belangrijkste type.
Q: Wat zijn de types van soldeerselmasker?
CESGATE: Er is traditioneel bakseltype van epoxyharsirl, UV genezend type, Vloeibaar het Soldeerselmasker van Fotoimageable en droogt het masker van het filmsoldeersel. Momenteel, is het vloeibare soldeerselmasker het belangrijkste type.

 

 

 

 

Contactgegevens
Kevin

Telefoonnummer : +8613924238867

WhatsApp : +8618349393344