Bericht versturen

Van het Medische apparaathdi PCB van flits de Gouden ENIG Raad Loodvrije HASL

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: CESGATE
Certificering: UL、IATF16949、ISO9001
Modelnummer: N/A
Min. bestelaantal: 1PCS (Geen MOQ)
Prijs: Negotiable (Depends on your GERBER and BOM)
Verpakking Details: PCB: Vacuümverpakking / PCBA: ESD-verpakking
Levertijd: 1-30 werkdagen
Betalingscondities: T/T, L/C
Levering vermogen: 30,000PCS/month
Productnaam: Het differentiële van de de Elektronikaassemblage HDI van Paaraltium Medische Sap P.m. Bom van PCB Eigenschap: Differentieel Paar Altium
Oppervlakte het eindigen: HASL, Loodvrije HASL, OSP, Flitsgoud, ENIG, Soldeerselmasker: Groene, Witte Zwarte Groenachtig blauwe Rode, Groene of andere kleur aangezien u, groen/blauw, Groen
Certificaat: IATF16949/ISO13485/ISO9001/ISO14001 De testende dienst: 100% elektro e-Test Test, vlieg-Sonde, Functie het Testen, 100%, het Vliegen Sonde het Testen
PCB-Overzicht: Vierkant, onregelmatige cirkel, (met kalibers)
Hoog licht:

Het medische apparaatpcb van flits Gouden ENIG

,

medisch apparaatpcb Loodvrije HASL

,

Raad van PCB van flits de Gouden ENIG HDI

Het differentiële van de de Elektronikaassemblage HDI van Paaraltium Medische Sap P.m. Bom van PCB

 

PCB-inspectiemethode

PCB-de inspectiemethodes omvatten verschijnings optische inspectie en elektrowegtest
AOI (Auto Optische Inspectie):
Het is het automatische optische erkenningssysteem. Gebaseerd op de overweging van productieefficiency en inspectienauwkeurigheid, is het gebruik van optische identificatieinstrumenten om hand visuele inspectie (Visuele Inspectie) te vervangen reeds een zeer basisproces. Het principe van AOI is aan eerst sparen het standaardafbeeldingsbestand in het apparaat, gebruikt het afbeeldingsbestand om optische vergelijking met het gemeten voorwerp uit te voeren, en bepaalt automatisch of de fout van het gemeten voorwerp de norm overschrijdt. Schroot of reparatie. Aangezien de kringen op de kringsraad meer en meer fijn worden, heeft het reeds de grens overschreden die door het menselijke oog kan worden gevonden. Daarom wordt het AOI-materiaal van HDI-PCB meestal gebruikt om de kringslagen te controleren en te vergelijken, en te vergelijken of er teveel of ook weinig ets of schade zoals botsingen. zijn.

 

Toepassing

De gedrukte kringsraad (PCBs) is onontbeerlijke toebehoren in moderne elektronische apparaten. De gedrukte kringsraad wordt gebruikt in al elektronisch materiaal, of het grote machines of personal computers, communicatie basisstations of mobiele telefoons, huishoudapparaten of elektronisch speelgoed is. HDI PCBs is hoofdzakelijk samengesteld uit het isoleren van substraten en leiders, die de rol van steun, interconnectie en een deel van kringselementen in elektronisch materiaal spelen. De elektronische componenten zoals geïntegreerde schakelingen, weerstanden, condensatoren, enz. kunnen niet als één enkele entiteit functioneren. Zij werken slechts als geheel als zij een vast steunpunt op HDI-PCB hebben en er geleidende verbindingen die hen verbinden zijn. De gedrukte kringsraad is het skelet dat de componenten steunt en is de buis voor het verbinden van elektrosignalen. Bovendien heeft sommige gedrukte kringsraad componenten zoals weerstanden, condensatoren, inductors, enz., die functionele kringen worden en de rol van trachee spelen. De rol van gedrukte kringsraad in elektronisch materiaal is mechanische steun voor het bevestigen en het assembleren voor transistors, geïntegreerde schakelingen, weerstanden, condensatoren, inductors en andere componenten te verlenen; om de integratie van transistors, geïntegreerde schakelingen, weerstanden, condensatoren, inductors en andere componenten te realiseren. De bedrading en de elektroverbinding en de elektroisolatie tussen componenten ontmoeten hun elektrokenmerken; verstrek identificatiekarakters en grafiek voor de inspectie en het onderhoud van componenten in het elektronische assemblageproces, en verstrek het soldeersel zich tegen grafiek voor golf het solderen verzet.

 

PCB-Capaciteiten en Technische Beschrijving

 

Nr. Punten Mogelijkheden
1 Lagen 2-68L
2 Maximum het machinaal bewerken grootte 600mm*1200mm
3 Raadsdikte 0.2mm6.5mm
4 Koperdikte 0.5oz-28oz
5 Min spoor/ruimte 2.0mil/2.0mil
6 Minimum gebeëindigde opening 0. 10mm
7 Maximumdikte aan diameterverhouding 15:1
8 Via behandeling Via, blind&buried via, via in stootkussen, Koper binnen via…
9 De oppervlakte eindigt/behandeling HASL/HASL loodvrij, Chemisch tin, Chemisch Goud, Zilver van Onderdompelings het gouden Inmersion/Goud, Osp, Gouden Plateren
10 Grondstof FR408 FR408HR, PCL-370HR; IT180A, Megtron 6 (Panasonic); Rogers4350,
Rogers4003, RO3003, Rogers/Taconic/Arlon/Nelco-laminaat met materiaal Fr-4 (met inbegrip van het gedeeltelijke hybride lamineren van Ro4350B met Fr-4)
11 De kleur van het soldeerselmasker Green.Black.Red.Yellow.White.Blue.Purple. Matte Green. Matte Black
12 De testende Dienst AOI, Röntgenstraal, vliegen-Sonde, Functietest, Eerste Artikelmeetapparaat
13 Het profileren van Ponsen Het verpletteren, v-BESNOEIING, Beveling
14 Bow&twist ≤0.5%
15 HDI-type 1+n+1,2+n+2,3+n+3
16 Min mechanische opening 0.1mm
17 Min laseropening 0.075mm

 

 

Bedrijfinleiding

CESGATE verleent de Elektronische Verwerkende Diensten (EMS) voor uw producten die vereisen de oppervlakte, door gat, BGA en gemengde technologie opzet. Onze hoofddiensten omvatten PCB-assemblage (Elektronische assemblage), componentenverwerving en PCB-vervaardiging van snelle die draai, steekproef aan volumeproductie in werking wordt gesteld. Onze klanten zijn wie van Medisch, de Instrumentatie, het Intelligente huis, Automobiel, Van de consument de elektronische industrie en de Roboticaindustrieën. De volledige waaier van de productie en de assemblage van PCB de diensten om elk van uw gedrukte kringsraad needs.CESGATE te passen is professionele PCB en PCBA-de Fabrikant, kan one-stop dienst verlenen die van PCB/PCBA-Ontwerp, PCB/PCBA-Kloon, PCB, Componentensourcing, PCB-Assemblage, en volledig productassemblage vervaardigen en test. Wij hebben certificatie van ISO 9001, ISO 13485 en UL. Onze capaciteit met inbegrip van: 1-32 de raad van lagenfr4 PCB productie, 1-12 kunnen lagen Flexibele PCB, Aluminiumpcb en Ceramische PCB die, over 324000pcs PCBA per maanden eindigen vervaardigen de vervaardigen.

 

Van het Medische apparaathdi PCB van flits de Gouden ENIG Raad Loodvrije HASL 0Van het Medische apparaathdi PCB van flits de Gouden ENIG Raad Loodvrije HASL 1Van het Medische apparaathdi PCB van flits de Gouden ENIG Raad Loodvrije HASL 2Van het Medische apparaathdi PCB van flits de Gouden ENIG Raad Loodvrije HASL 3Van het Medische apparaathdi PCB van flits de Gouden ENIG Raad Loodvrije HASL 4Van het Medische apparaathdi PCB van flits de Gouden ENIG Raad Loodvrije HASL 5Van het Medische apparaathdi PCB van flits de Gouden ENIG Raad Loodvrije HASL 6

FAQ

 

Q: Wat nodig is voor het citaat van PCB & PCBA-?
CESGATE: Voor PCB: Het Gerberdossier en de technische vereisten (het materiaal, grootte, oppervlakte beëindigt behandeling, koperdikte, raadsdikte) en de hoeveelheid u vereisen.
Voor PCBA: Hierboven vermelde dossiers, het dossier van BOM, van de oogst en van de plaats.
Q: Wat is uw inspectiebeleid? Hoe controleert u de kwaliteit?
CESGATE: om de kwaliteit van PCB-producten te verzekeren, het vliegen wordt de sondeinspectie gewoonlijk gebruikt; de elektroinrichtingen, automatische optische inspectie (AOI), BGA-delen lichten inspectie, eerste artikelinspectie (FAI) enz. door
Q: Het Draadproces wordt Plakkend vereist wanneer de kringsraad wordt gedrukt. Wat zou ik aandacht aan wanneer het maken van de kringsraad moeten betalen?
CESGATE: Wanneer het maken van kringsraad, zijn de oppervlaktebehandelingsopties meestal „nikkelpalladium gouden ENEPIG“ of „chemische gouden ENIG“. Als de Al aluminiumdraad wordt gebruikt, moet de gouden dikte 3μ“ ~5μ“ zijn, maar als de gouden draad van Au wordt gebruikt, zou de gouden dikte bij voorkeur moeten zijn meer dan 5μ“.
Q: Hoe kunnen wij onze informatie geen derde partij zou moeten laten ons ontwerp zien verzekeren?
CESGATE: Wij zijn bereid om NDA-effect te ondertekenen door klanten zij lokale wet en om klantengegevens in hoog vertrouwelijk niveau te beloven te houden.
Q: Welke exprespostbedrijven werkt u met samen?
CESGATE: Wij werken met exprespostbedrijven, met inbegrip van DHL, Fedex, UPS, TNT en EMS samen. En wij hebben ook onze eigen vrachtvervoerders, met lagere verschepende prijzen.

 

 

 

 

Contactgegevens
Kevin

Telefoonnummer : +8613924238867

WhatsApp : +8618349393344