Bericht versturen

Van de Designer 17smt van HASL Altium de Kringsraad 0.2mm tot 6.5mm

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: CESGATE
Certificering: UL、IATF16949、ISO9001
Modelnummer: N/A
Min. bestelaantal: 1PCS (Geen MOQ)
Prijs: Negotiable (Depends on your GERBER and BOM)
Verpakking Details: PCB: Vacuümverpakking / PCBA: ESD-verpakking
Levertijd: 1-30 werkdagen
Betalingscondities: T/T, L/C
Levering vermogen: 30,000PCS/month
Productnaam: De Productielijnenhdi PCB Bom van Smt van de Altiumdesigner 17 in Tally Erp 9 in Hindi Eigenschap: altiumontwerper 17
Oppervlakte het Eindigen: HASL, Loodvrije HASL, OSP, Flitsgoud, ENIG, Soldeerselmasker: Groene, Witte Zwarte Groenachtig blauwe Rode, Groene of andere kleur aangezien u, groen/blauw, Groen
Certificaat: ISO9001/Iso14001/CE/ROHS De testende dienst: 100% elektro e-Test Test, vlieg-Sonde, Functie het Testen, 100%, het Vliegen Sonde het Testen
De dienst: de 24 uren Technische Diensten
Hoog licht:

De kringsraad van de Altiumdesigner 17 smt

,

De Designer 17 SMT van HASL Altium

,

De Designer 17 van HASL Altium

De Productielijnenhdi PCB Bom van Smt van de Altiumdesigner 17 in Tally Erp 9 in Hindi

 

Wat is een Gedrukte Kringsraad (PCB)?

De gedrukte die kringsraad, ook als gedrukte kringsraad wordt bekend, gedrukte die kringsraad, vaak in Engelse afkortingen wordt gebruikt is HDI-PCB (Gedrukte kringsraad) of PWB (Gedrukte draadraad). HDI-PCB is de grondplaat wordt gebruikt om elektronische componenten te assembleren, en het is ook de „moeder van elektronische producten dat“. Het is een zeer belangrijke elektronische component en een steun voor elektronische componenten. Hoofdzakelijk door de de foliekringen van het metaalkoper op de raad, door het ontwerp van elke laag om verwante componenten aan te sluiten en te leiden, om een volledig product te bereiken dat effectief werkt. De diverse componenten worden hoofdzakelijk aangesloten door de de foliekringen van het metaalkoper op de raad. Door elke laag te ontwerpen om verwante componenten aan te sluiten en te leiden, wordt een volledig product dat effectief werkt bereikt. Het traditionele gedrukte gebruik van de de bouwmethode van de kringsraad verzet tegenzich om kringslijnen en tekeningen te maken, zodat wordt het genoemd gedrukte kringsraad. Omdat de grootte van elektronische producten blijft worden verkleind en worden geraffineerd, is de meeste kringsraad momenteel omvat met ets verzet tegenzich (natte film of droge film), die en en dan wordt blootgesteld ontwikkeld geëtst om ongewenste koperfolie te verwijderen om kringsraad te maken.

 

 

Toepassing

De gedrukte kringsraad (PCBs) is onontbeerlijke toebehoren in moderne elektronische apparaten. De gedrukte kringsraad wordt gebruikt in al elektronisch materiaal, of het grote machines of personal computers, communicatie basisstations of mobiele telefoons, huishoudapparaten of elektronisch speelgoed. is. De gedrukte kringsraad is hoofdzakelijk samengesteld uit het isoleren van substraten en leiders, die de rol van steun, interconnectie en een deel van kringselementen in elektronisch materiaal spelen. De elektronische componenten zoals geïntegreerde schakelingen, weerstanden, condensatoren, enz. kunnen niet als één enkele entiteit functioneren. Zij werken slechts als geheel als zij een vast steunpunt op HDI-PCB hebben en er geleidende verbindingen die hen verbinden zijn. De gedrukte kringsraad is het skelet dat de componenten steunt en is de buis voor het verbinden van elektrosignalen. Bovendien heeft sommige gedrukte kringsraad componenten zoals weerstanden, condensatoren, inductors, enz., die functionele kringen worden en de rol van trachee spelen.

 

PCB-Capaciteiten en Technische Beschrijving

 

Nr. Punten Mogelijkheden
1 Lagen 2-68L
2 Maximum het machinaal bewerken grootte 600mm*1200mm
3 Raadsdikte 0.2mm6.5mm
4 Koperdikte 0.5oz-28oz
5 Min spoor/ruimte 2.0mil/2.0mil
6 Minimum gebeëindigde opening 0. 10mm
7 Maximumdikte aan diameterverhouding 15:1
8 Via behandeling Via, blind&buried via, via in stootkussen, Koper binnen via…
9 De oppervlakte eindigt/behandeling HASL/HASL loodvrij, Chemisch tin, Chemisch Goud, Zilver van Onderdompelings het gouden Inmersion/Goud, Osp, Gouden Plateren
10 Grondstof FR408 FR408HR, PCL-370HR; IT180A, Megtron 6 (Panasonic); Rogers4350,
Rogers4003, RO3003, Rogers/Taconic/Arlon/Nelco-laminaat met materiaal Fr-4 (met inbegrip van het gedeeltelijke hybride lamineren van Ro4350B met Fr-4)
11 De kleur van het soldeerselmasker Green.Black.Red.Yellow.White.Blue.Purple. Matte Green. Matte Black
12 De testende Dienst AOI, Röntgenstraal, vliegen-Sonde, Functietest, Eerste Artikelmeetapparaat
13 Het profileren van Ponsen Het verpletteren, v-BESNOEIING, Beveling
14 Bow&twist ≤0.5%
15 HDI-type 1+n+1,2+n+2,3+n+3
16 Min mechanische opening 0.1mm
17 Min laseropening 0.075mm

 

 

Bedrijfinleiding

De Technologieco. van Chengducesgate, Ltd werd gevonden in Chengdu, China.The-is het bedrijf sterke en professionele technisch, met perfect kwaliteitsborgingsysteem en gaat test-geanalyseerd instrument vooruit. CESGATE is één van de Professionele HDI-fabrikant van PCB van China. Wij hebben professionele PCB-ontwerper voor uw HDI-de lay-outvereiste van PCB. Wij ontwerpen enige, dubbele, en multilagen, Stijve, flexibele, flex-Stijve gedrukte kringsraad, en PCB assembly.CESGATE met klanten om hen van de elektronische verwerkende diensten van van hoog-kwaliteitspcb te voorzien en PCBA om hun doelstellingen te bereiken. Onze flexibiliteit is in de vereisten van de vergaderingsklant en onze superieure klantenservice. Wij helpen bedrijven hun nieuwe producten aan markt in de snelste tijd introduceren mogelijke door hoogte te verstrekken - kwaliteit, snel-draaiassemblage. Wij verlenen one-stop elektronische verwerkende dienst om u te helpen uw ontwerpen kwalificeren en kwaliteitssteekproeven verstrekken aan uw klanten.

 

Van de Designer 17smt van HASL Altium de Kringsraad 0.2mm tot 6.5mm 0Van de Designer 17smt van HASL Altium de Kringsraad 0.2mm tot 6.5mm 1Van de Designer 17smt van HASL Altium de Kringsraad 0.2mm tot 6.5mm 2Van de Designer 17smt van HASL Altium de Kringsraad 0.2mm tot 6.5mm 3Van de Designer 17smt van HASL Altium de Kringsraad 0.2mm tot 6.5mm 4Van de Designer 17smt van HASL Altium de Kringsraad 0.2mm tot 6.5mm 5Van de Designer 17smt van HASL Altium de Kringsraad 0.2mm tot 6.5mm 6

FAQ

 

Q: TEST U AL UW GOEDEREN VÓÓR LEVERING?
CESGATE: 1. Onze producten zijn origineel allen, en wij zullen de goederen vóór verzending door professionele machines zoals KEYSIGHT E4991A en KEYSIGHT E4980 testen.
2. Als het de Testrapport van de kopersbehoefte, wij het product naar anthoritative instelling zoals Witte Beperkte paardlaboratoria (SZ) kunnen verzenden, het Globale Elektronika Testen, enz.
Q. Welke bestandsindelingen keurt u voor goed productie?
CESGATE: Gerberdossier: CAM350 RS274X
PCB-dossier: Protel 99SE, p-CAD 2001 PCB
BOM: Excel (PDF, woord, txt)
Q: Hoe lang neemt het voor PCB-citaat?
CESGATE: Normaal 12 uren aan 48 uren zodra interne ingenieur ontvang evalueren bevestiging.
Q: Hebt u een andere diensten?
CESGATE: Wij concentreren ons hoofdzakelijk op de verwervingsdiensten van PCB + assemblage + componenten. Bovendien kunnen wij programmering, het testen ook verstrekken, kabel, die de assemblagediensten huisvesten.
Q: Het loodvrije proces wordt vereist wanneer de kringsraad wordt gedrukt. Wat zou ik aandacht aan wanneer het maken van de kringsraad moeten betalen?
CESGATE: Het loodvrije proces tijdens druk is hoger dan de vereisten van de temperatuurweerstand van het algemene proces, en de vereisten van de temperatuurweerstand moeten boven 260 °C. zijn. Daarom wordt het geadviseerd om een substraat boven TG150 te gebruiken wanneer het selecteren van het substraatmateriaal.

 

 

 

 

Contactgegevens
Kevin

Telefoonnummer : +8613924238867

WhatsApp : +8618349393344