Bericht versturen

De Kringsraad ISO14001 ROHS van PCB van FR4 ROGERS HDI Elektronische Gedrukte

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: CESGATE
Certificering: UL、IATF16949、ISO9001
Modelnummer: N/A
Min. bestelaantal: 1PCS (Geen MOQ)
Prijs: Negotiable (Depends on your GERBER and BOM)
Verpakking Details: PCB: Vacuümverpakking / PCBA: ESD-verpakking
Levertijd: 1-30 werkdagen
Betalingscondities: T/T, L/C
Levering vermogen: 30,000PCS/month
Productnaam: Omschakelaarsmotherboard Elektronische de Assemblagehdi PCB Bom van de Kringsraad in Ontwerp Eigenschap: Omschakelaarsmotherboard
Oppervlakte het eindigen: HASL, Loodvrije HASL, OSP, Flitsgoud, ENIG, Soldeerselmasker: Groene, Witte Zwarte Groenachtig blauwe Rode, Groene of andere kleur aangezien u, groen/blauw, Groen
Certificaat: ISO9001/Iso14001/CE/ROHS De testende dienst: 100% elektro e-Test Test, vlieg-Sonde, Functie het Testen, 100%, het Vliegen Sonde het Testen
De dienst: de 24 uren Technische Diensten Grondstof: FR4/ROGERS/Aluminum/High TG
Hoog licht:

PCB VAN FR4 ROGERS HDI

,

Elektronische gedrukte de kringsraad van FR4 ROGERS

,

elektronische gedrukte kringsraad ISO14001 ROHS

Omschakelaarsmotherboard Elektronische de Assemblagehdi PCB Bom van de Kringsraad in Ontwerp

 

 

Speciaal PCB-Type
1. FPC (Flexibele Gedrukte Kring)
De flexibele raad wordt gemaakt van een zachte plastic basisfilm, een koperfolie en een kleefstof, die vrij kunnen worden gebogen en flexibel. Het is dun en licht, met hoge precisie. Het kan multi-layer kringen hebben en spaanders vastmaken aan de raad. of SMT-wafeltjes. Het wordt over het algemeen genoemd een flexibele gedrukte die kringsraad, als flexibele raad wordt afgekort, en andere namen zoals flexibele kringsraad, zachte films, flex raad, enz.
Als andere substraten, blijft FPCs hoger lijndichtheid en aantal lagen nastreven om FPC-prestaties te verbeteren en de consumptie van de transmissiemacht te verminderen. Nochtans, is het productieproces van FPCs zeer complex, en de technische die mogelijkheden in elektronische componenten worden vereist zijn vrij hoog. hoog. De toepassing van FPC is zeer ruim. Men kan zeggen dat zolang het in technologische producten wordt gebruikt, FPC het meest meestal in communicatie producten zoals smartphones wordt gebruikt. Bovendien zijn er notitieboekjes, automobielelektronika, medische, militaire en wearable hulpmiddelen, enz. Aangezien de moderne producten licht achtervolgen, is de dunne en korte, flexibele raad ook zeer belangrijk geworden. Volgens statistieken, geeft het aantal van FPCs in iPhone X wordt gebruikt van ongeveer 20 stukken dat rekenschap. Naast iPhone, speelt deze FPCs de volgende rollen in eindapparatuur: antenne FPCs, backlight module FPCs, cameralens FPCs, Touch screen zachte raad, de zachte raad van Aanrakingsidentiteitskaart, sim kaart zachte raad, laptop de zachte raad van de het schermverbinding, de sensor zachte raad van het autobeeld, zachte raad van de auto de lichte groep, enz., kunnen wij het belang van zachte raad zien.

 

 

Toepassing

De gedrukte kringsraad verstrekt een universele basis voor een verscheidenheid van hoge output LEIDENE toepassingen. De LEIDENE verlichtingsoplossingen evolueren snel over de industrieën waar de lage machtsconsumptie, het hoge rendement en de indrukwekkende lichte output belangrijk zijn. Deze LEDs bereikt meer functionaliteit wanneer geïntegreerd met HDI-PCB. HDI PCBs vergemakkelijkt uitgebreid gebruik van LEIDENE verlichtingsoplossingen, vooral met inbegrip van vertoningen en indicatoren.
Een aantal van de gemeenschappelijkste toepassingen voor PCB LEDs binnen de verlichtingsindustrie omvatten het volgende:

1. De automobielindustrie: PCB-de LEIDENE vertoningen worden algemeen gevonden in de automobielindustrie, vooral dashboardindicatoren, koplampen, stoplichten en geavanceerde paneelvertoningen. De industrie keurt in het bijzonder PCB LEDs toe te schrijven goed aan hun lage productiekosten en indrukwekkende duurzaamheid, die de waarde en de levensduur van voertuigen verhoogt.

2. De medische industrie: De verlichtingshulpmiddelen zijn zeer belangrijk in medische toepassingen, vooral in chirurgische en noodsituatietoepassingen, kan het grote licht helpen het zicht van artsen verbeteren. In deze toepassingen, is LEDs vaak de verlichtingsmethode van keus voor hun macht en kleine grootte. HDI PCBs wordt vaak gebruikt als basis voor deze toepassingen, vooral aluminium PCBs, die een langere levensduur hebben en de betere mogelijkheden van de hitteoverdracht dan andere HDI-types van PCB aanbieden. Op deze wijze, verzekeren PCB LEDs duurzame medische apparaten die in een verscheidenheid van medische montages kunnen worden opnieuw gebruikt.

3. Woon en Opslag voortoepassingen: Naast het hierboven vermelde gebruik, bereiken PCB LEDs populariteit in huizen en ondernemingen in de vorm van signage en vertoningen. De slimme LEIDENE verlichting is een goedkope manier voor huiseigenaars hun huizen effectief om aan te steken, en de klantgerichte LEIDENE vertoningen kunnen zaken aan storefronts leiden.

 

 

PCB-Capaciteiten en Technische Beschrijving

 

Nr. Punten Mogelijkheden
1 Lagen 2-68L
2 Maximum het machinaal bewerken grootte 600mm*1200mm
3 Raadsdikte 0.2mm6.5mm
4 Koperdikte 0.5oz-28oz
5 Min spoor/ruimte 2.0mil/2.0mil
6 Minimum gebeëindigde opening 0. 10mm
7 Maximumdikte aan diameterverhouding 15:1
8 Via behandeling Via, blind&buried via, via in stootkussen, Koper binnen via…
9 De oppervlakte eindigt/behandeling HASL/HASL loodvrij, Chemisch tin, Chemisch Goud, Zilver van Onderdompelings het gouden Inmersion/Goud, Osp, Gouden Plateren
10 Grondstof FR408 FR408HR, PCL-370HR; IT180A, Megtron 6 (Panasonic); Rogers4350,
Rogers4003, RO3003, Rogers/Taconic/Arlon/Nelco-laminaat met materiaal Fr-4 (met inbegrip van het gedeeltelijke hybride lamineren van Ro4350B met Fr-4)
11 De kleur van het soldeerselmasker Green.Black.Red.Yellow.White.Blue.Purple. Matte Green. Matte Black
12 De testende Dienst AOI, Röntgenstraal, vliegen-Sonde, Functietest, Eerste Artikelmeetapparaat
13 Het profileren van Ponsen Het verpletteren, v-BESNOEIING, Beveling
14 Bow&twist ≤0.5%
15 HDI-type 1+n+1,2+n+2,3+n+3
16 Min mechanische opening 0.1mm
17 Min laseropening 0.075mm

 

 

Bedrijfinleiding

De Technologieco. van Chengducesgate, Ltd werd gevonden in Chengdu, China.The-is het bedrijf sterke en professionele technisch, met perfect kwaliteitsborgingsysteem en gaat test-geanalyseerd instrument vooruit. CESGATE is één van de Professionele PCB-fabrikant van China. Wij hebben professionele PCB-ontwerper voor uw PCB-lay-outvereiste. Wij ontwerpen enige, dubbele, en multilagen, Stijve, flexibele, flex-Stijve gedrukte kringsraad, en PCB assembly.CESGATE is een professionele leverancier van PCB-vervaardiging, PCB-assemblage en componentensourcing kant en klare oplossingen sinds 2010 geweest. Met zijn de sterke verkoop en het technische ondersteuningteam, CESGATE online 24 uren per dag om aan de behoeften van klanten te voldoen. Specifiek aan het verbeteren van prototypen voor ontwerpingenieurs door het productieproces, van citaat aan levering, van het ontwerp en de lay-out van PCB, PCB-vervaardiging en kant en klare PCB-assemblage, biedt CESGATE onvergelijkelijke klantenservice aan.

 

 

De Kringsraad ISO14001 ROHS van PCB van FR4 ROGERS HDI Elektronische Gedrukte 0De Kringsraad ISO14001 ROHS van PCB van FR4 ROGERS HDI Elektronische Gedrukte 1De Kringsraad ISO14001 ROHS van PCB van FR4 ROGERS HDI Elektronische Gedrukte 2De Kringsraad ISO14001 ROHS van PCB van FR4 ROGERS HDI Elektronische Gedrukte 3De Kringsraad ISO14001 ROHS van PCB van FR4 ROGERS HDI Elektronische Gedrukte 4De Kringsraad ISO14001 ROHS van PCB van FR4 ROGERS HDI Elektronische Gedrukte 5De Kringsraad ISO14001 ROHS van PCB van FR4 ROGERS HDI Elektronische Gedrukte 6

FAQ

 

 

Q: Het loodvrije proces wordt vereist wanneer de kringsraad wordt gedrukt. Wat zou ik aandacht aan wanneer het maken van de kringsraad moeten betalen?
CESGATE: Het loodvrije proces tijdens druk is hoger dan de vereisten van de temperatuurweerstand van het algemene proces, en de vereisten van de temperatuurweerstand moeten boven 260 °C. zijn. Daarom wordt het geadviseerd om een substraat boven TG150 te gebruiken wanneer het selecteren van het substraatmateriaal.
Q: Wat is het verschil tussen de HDI-raad en de algemene kringsraad?
CESGATE: Het grootste deel van HDI-gebruikslaser om gaten, terwijl de algemene kringsraad slechts mechanische boring gebruikt, en worden HDI-raad te vormen vervaardigd door de opeenhopingsmethode (Opeenhoping), zodat zullen meer lagen worden toegevoegd, terwijl de algemene kringsraad slechts eens wordt toegevoegd.
Q: Hoe lang neemt het voor PCB-citaat?
CESGATE: Normaal 12 uren aan 48 uren zodra interne ingenieur ontvang evalueren bevestiging.
Q: Hebt u een andere diensten?
CESGATE: Wij concentreren ons hoofdzakelijk op de verwervingsdiensten van PCB + assemblage + componenten. Bovendien kunnen wij programmering, het testen ook verstrekken, kabel, die de assemblagediensten huisvesten.
Q: Welke certificaten hebt u?
CESGATE: Wij hebben de certificaten van ISO 9001, van ISO14001 en UL-.

 

 

 

 

Contactgegevens
Kevin

Telefoonnummer : +8613924238867

WhatsApp : +8618349393344