Bericht versturen

Van het de Reeksaluminium van de Altiumdesigner 19 FR4 Taconic TP PCB van Multiboard

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: CESGATE
Certificering: UL、IATF16949、ISO9001
Modelnummer: N/A
Min. bestelaantal: 1PCS (Geen MOQ)
Prijs: Negotiable (Depends on your GERBER and BOM)
Verpakking Details: PCB: Vacuümverpakking / PCBA: ESD-verpakking
Levertijd: 1-30 werkdagen
Betalingscondities: T/T, L/C
Levering vermogen: 30,000PCS/month
Productnaam: Van de Assemblagealtium HDI van Multiboard van de Altiumdesigner 19 PCB Netsuite Geavanceerde Bom Eigenschap: altiumontwerper 19
Oppervlakte het eindigen: Hasl-LF/OSP/ENIG enz. Soldeerselmasker: Groene, Witte Zwarte Groenachtig blauwe Rode, Groene of andere kleur aangezien u, groen/blauw, Groen
Certificaat: ISO9001/Iso14001/CE/ROHS De testende dienst: 100% elektro e-Test Test, vlieg-Sonde, Functie het Testen, 100%, het Vliegen Sonde het Testen
De dienst: de 24 uren Technische Diensten Grondstof: Het Aluminium van FR4 CEM1 CEM3
Hoog licht:

PCB van Multiboard van de Altiumdesigner 19

,

PCB van FR4 Multiboard

,

TP PCB van Multiboard van het reeksaluminium

Van de Assemblagealtium HDI van Multiboard van de Altiumdesigner 19 PCB Netsuite Geavanceerde Bom

 

 

Inleiding aan Onze PCB

 

De volledige populariteit van gedrukte HDI-de kringsraad van PCB is toe te schrijven aan hun gemak in bijna alle producten. Hieronder zijn verscheidene soorten HDI PCBs.
Stijve PCB-Raad: Deze raad wordt gemaakt van vervaardigde en stevige materialen die niet gemakkelijk worden gebogen of verdraaid. Zij zijn zeer complex en krachtig, met krachtige kringen rond hen. Zij zijn gemakkelijk om tijdens reparatie en onderhoud te behandelen omdat zij sterk zijn en sterke behandeling kunnen weerstaan. Bovendien zijn de componenten duidelijk op de raad over het algemeen duidelijk, en de signaalwegen worden georganiseerd.
Flexibele Gedrukte Kringsraad: Zoals de naam voorstelt, is deze raad zeer flexibel en van dezelfde flexibele materialen gemaakt. De flexibele PCB-raad kan enig- wordenopgeruimd, tweezijdig en multi-layered. Dit ontwerp vergemakkelijkt gemakkelijke assemblage van delen in klein of breekbaar materiaal. De flexibiliteit helpt ook sparen heel wat ruimte terwijl het maken van de apparatenaansteker. Deze gedrukte PCB-raad is meest geschikt voor temperatuur gevoelige exploitatievoorwaarden of industrieel en aanverwante apparatuur.
Stijf-Flex PCB: Dit is een combinatie van stijve en flexibele PCBs. Deze die soorten PCBs gebruiken multi-layer flex kringen met twee of meer stijve raad worden verbonden. Zij zijn lichtgewicht en compact om plaats te besparen, die tot hen maken ideaal voor medische en militaire toepassingen.
Hoge Frequentiepcb: Dit type van raad wordt gebruikt voor elektrische apparaten in het frequentiegebied van 500MHz-2GHz. De meeste frequentie gevoelige toepassingen, zoals microgolf en communicatiesystemen, gebruiken de raad van de hoge frequentiekring.
Aluminium-gebaseerde PCBs: Deze hebben aluminiumsteunen voor thermische regelgeving, hoge starheid, en lage thermische uitbreiding, en in high-power toestellen zoals LEDs en voedingen vaak gebruikt.
 

 

Medische Toepassing

 

De medische HDI-toepassingen van PCB groeien zo snel zoals de medisch apparaatindustrie zelf. Een aantal van de gemeenschappelijkste medische PCB-toepassingen omvatten:
1. Monitors: Persoonlijke en gezondheidszorgmonitors, met inbegrip van Bloedglucosemeters, harttarief en bloeddrukmeters, en meer.
2. Aftastentechnologie: CT de scanners en de ultrasone klanktechnologie gebruiken HDI typisch op PCB-Gebaseerde elektronika.
3. Controlesysteem: Het apparaat controleert de infusie, worden het stroomtarief en de distributie elektronisch gecontroleerd.
4. Interne Apparaten: De hartstimulators en de gelijkaardige interne medische apparaten houden patiënten gezond en door een centrale micro-PCB in werking gesteld.
5. Wetenschappelijke Instrumenten: Het medische onderzoek gebruikt een groot aantal wetenschappelijke instrumenten om ziekten te bestuderen en de resultaten van patiënten te testen. Deze omvatten elektronenmicroscopen, fotometers, en generator en compressorcontrolesystemen, onder andere.

 

 

PCB-Capaciteiten en Technische Beschrijving

 

Nr. Punten Mogelijkheden
1 Lagen 2-68L
2 Maximum het machinaal bewerken grootte 600mm*1200mm
3 Raadsdikte 0.2mm6.5mm
4 Koperdikte 0.5oz-28oz
5 Min spoor/ruimte 2.0mil/2.0mil
6 Minimum gebeëindigde opening 0. 10mm
7 Maximumdikte aan diameterverhouding 15:1
8 Via behandeling Via, blind&buried via, via in stootkussen, Koper binnen via…
9 De oppervlakte eindigt/behandeling HASL/HASL loodvrij, Chemisch tin, Chemisch Goud, Zilver van Onderdompelings het gouden Inmersion/Goud, Osp, Gouden Plateren
10 Grondstof FR408 FR408HR, PCL-370HR; IT180A, Megtron 6 (Panasonic); Rogers4350,
Rogers4003, RO3003, Rogers/Taconic/Arlon/Nelco-laminaat met materiaal Fr-4 (met inbegrip van het gedeeltelijke hybride lamineren van Ro4350B met Fr-4)
11 De kleur van het soldeerselmasker Green.Black.Red.Yellow.White.Blue.Purple. Matte Green. Matte Black
12 De testende Dienst AOI, Röntgenstraal, vliegen-Sonde, Functietest, Eerste Artikelmeetapparaat
13 Het profileren van Ponsen Het verpletteren, v-BESNOEIING, Beveling
14 Bow&twist ≤0.5%
15 HDI-type 1+n+1,2+n+2,3+n+3
16 Min mechanische opening 0.1mm
17 Min laseropening 0.075mm

 

 

Who is wij?

De kleine tot middelgrote fabrikant van volumepcb
Multipcb-types fabrikant
EMS/PCBA/OEM partner van klanten de betrouwbare PCB
Betrouwbare leverancier voor PCB-handelsmaatschappijen
Krachtige Fabriek, Kwaliteit eerst.
10 jaar PCB-FabrikantenExperience.
De geavanceerde Faciliteiten van de Automatiseringsproductie.
ISO9001, Verklaarde ISO14001 en UL.

 

Van het de Reeksaluminium van de Altiumdesigner 19 FR4 Taconic TP PCB van Multiboard 0Van het de Reeksaluminium van de Altiumdesigner 19 FR4 Taconic TP PCB van Multiboard 1Van het de Reeksaluminium van de Altiumdesigner 19 FR4 Taconic TP PCB van Multiboard 2Van het de Reeksaluminium van de Altiumdesigner 19 FR4 Taconic TP PCB van Multiboard 3Van het de Reeksaluminium van de Altiumdesigner 19 FR4 Taconic TP PCB van Multiboard 4Van het de Reeksaluminium van de Altiumdesigner 19 FR4 Taconic TP PCB van Multiboard 5Van het de Reeksaluminium van de Altiumdesigner 19 FR4 Taconic TP PCB van Multiboard 6

FAQ

 

Q: HOE MAAKT U TOT ONZE ZAKEN VERHOUDING OP LANGE TERMIJN EN GOEDE?
CESGATE: 1. Wij zouden steekproef willen aanbieden als de koper werkelijk verhouding op lange termijn met ons wil maken.
2. Wij houden goede kwaliteit en concurrerende prijs om ons klantenvoordeel te verzekeren.
3. Wij respecteren oprecht klanten als onze vriend en doen zaken en maken vrienden met hen, geen kwestie waar zij uit komen.
Q: Wat is het verschil tussen de HDI-raad en de algemene kringsraad?
CESGATE: Het grootste deel van HDI-gebruikslaser om gaten, terwijl de algemene kringsraad slechts mechanische boring gebruikt, en worden HDI-raad te vormen vervaardigd door de opeenhopingsmethode (Opeenhoping), zodat zullen meer lagen worden toegevoegd, terwijl de algemene kringsraad slechts eens wordt toegevoegd.
Q: Wat vergt CESGATE voor een aangepaste PCBA opdracht geven tot?
CESGATE: Wanneer u een PCBA-orde plaatst, moet u het dossier van Gerber of PCB-en de BOM-lijst aan ons verstrekken.
Q: Wat is uw inspectiebeleid? Hoe controleert u de kwaliteit?
CESGATE: om de kwaliteit van PCB-producten te verzekeren, het vliegen wordt de sondeinspectie gewoonlijk gebruikt; de elektroinrichtingen, automatische optische inspectie (AOI), BGA-delen lichten inspectie, eerste artikelinspectie (FAI) enz. door
Q: Steunt u snel ondoordringbaar maken?
CESGATE: Ja, steunen wij snel ondoordringbaar maken binnen 3-7 dagen.

 

 

 

 

Contactgegevens
Kevin

Telefoonnummer : +8613924238867

WhatsApp : +8618349393344